آریا جوان

آخرين مطالب

سامسونگ احتمالا اولین تراشه 5G واقعی را به بازار عرضه می‌کند فناوری

  بزرگنمايي:

آریا جوان - رقابت برای توسعه‌ی اولین پردازنده‌های 5G با قدرت ادامه دارد و احتمالا سامسونگ پیش از رقبا موفق به عرضه‌ی تراشه‌های کامل شود.

اخبار پیرامون گلکسی نوت 10 حاکی از آن هستند که سامسونگ گوشی جدید خود را در چهار نسخه با اندازه‌ی متفاوت صفحه‌نمایش و قابلیت اتصال 5G عرضه خواهد کرد. به‌همین دلیل می‌توان نتیجه گرفت که کوالکام مودم‌‌های خود یعنی X50 و X55 را هنوز به‌صورت مجزا از تراشه‌های اسنپدراگون عرضه می‌کند. نسل بعدی پردازنده‌های موبایلی کوالکام یعنی اسنپدراگون 865 در سال 2020 عرضه خواهد شد. حتی در این محصولات نیز مودم‌ها به‌صورت یکپارچه عرضه نخواهند شد و کوالکام، دو نسخه از پردازنده (با و بدون قابلیت 5G) عرضه خواهد کرد. گلکسی S11 یکی از محصولات احتمالی با پردازنده‌ی آتی کوالکام خواهد بود. درنتیجه‌ی همه‌ی این برنامه‌ها، احتمالا اولین مودم یکپارچه‌ی کوالکام در گوشی‌های اپل سال 2020 عرضه خواهد شد. مقاله‌های مرتبط:
اولین تماس تصویری 5G با گوشی سامسونگ برقرار شد آیفون 5G اپل تا سال 2020 به بازار عرضه می‌شود
سامسونگ و اولین تراشه‌ی 5G
رسانه‌های کره‌ای ادعا می‌کنند که سامسونگ احتمالا از تأخیرهای دیگر تولیدکننده‌ها استفاده خواهد کرد. آن‌ها می‌گویند غول کره‌ای دنیای گوشی‌های هوشمند، سرعت توسعه‌ی تراشه را برای عرضه‌ی اولین محصول با قابلیت کامل 5G افزایش داده است؛ محصولی که به احتمال زیاد در خانواده‌ی اکسینوس عرضه خواهد شد. مدیر بخش Samsung LSI که توسعه‌ی پردازنده‌های اکسینوس را بر عهده دارد، در کنفرانس TechWeek کره‌جنوبی ادعا کرد که تراشه‌های سیستمی 5G شرکت به‌زودی معرفی خواهند شد. او اشاره‌ای هم به معرفی مودم‌های 5G در ماه اوت گذشته داشت. درباره‌ی زمان عرضه‌ی تراشه‌های 5G سامسونگ می‌توان پایان سال جاری میلادی را تخمین زد. چنین زمان‌بندی، کره‌ای‌ها را جلوتر از رقبایی همچون کوالکام و مدیاتک قرار می‌دهد که مشغول توسعه‌ی تراشه‌های یکپارچه هستند. هواوی نیز به‌خاطر جنگ تجاری شدید میان آمریکا و چین به‌نوعی از رقابت در این بخش خارج شد. درنتیجه سامسونگ می‌تواند از تأخیر موجود در تولید پردازنده‌ها توسط شرکت‌های دیگر، بیشترین بهره را ببرد.
گوشی‌های پرچم‌دار سال جاری میلادی، عموما در دو نسخه عرضه می‌شوند و قابلیت اتصال 5G در نسخه‌های حرفه‌ای‌تر وجود دارد؛ چرا که مودم‌های کنونی 5G به‌صورت مجزا تولید می‌شوند و پردازنده‌ی یکپارچه‌ی 5G در بازار وجود ندارد. قطعات اضافه‌ی مودم، با وجود کوچک بودن ابعاد، بالاخره فضایی اضافی در گوشی‌ها اشغال می‌کنند. به‌علاوه قطعه‌ی اضافی به‌معنای خنک‌کنندگی اضافی، عایق‌بندی بیشتر و درنهایت فرایندهای بیشتری برای مونتاژ خواهد بود. درنتیجه‌ی همه‌ی این موارد، نسخه‌های پرو از گوشی‌های موجود در بازار عموما ابعاد بزرگ‌تر، وزن بیشتر، باتری‌های بزرگ‌تر و قیمت‌های بسیار بیشتر نسبت به نسخه‌های عادی دارند. گوشی‌های 5G کنونی از مودم‌های مجزا بهره می‌برند
برای مقایسه‌ی نسخه‌های متفاوت گوشی‌های پرچم‌دار، گلکسی اس 10 و نسخه‌ی 5G ، وان پلاس 7 پرو و پرو 5G و ال‌جی G8 و V50 را در نظر بگیرید. همه‌ی این گوشی‌ها، با ابعادی بزرگ‌تر و قیمتی 20 تا 30 درصد بیشتر از نسخه‌های پایه عرضه می‌شوند. دلیل اصلی نیز عدم استفاده از پردازنده‌های یکپارچه‌ی 5G است. سامسونگ قصد دارد تا به‌عنوان اولین شرکت، این روند را تغییر دهد. شایعات حاکی از آن هستند که یک گوشی پرچم‌دار از سامسونگ تا انتهای سال جاری میلادی عرضه خواهد شد که احتمالا از پردازنده‌ی یکپارچه بهره می‌برد. البته قطعا گلکسی نوت 10 چنین پردازنده‌ای ندارد و باید منتظر محصولی شبیه به گلکسی فولد باشیم. برنامه‌ی اپل برای توسعه پردازنده 5G
اپل و کوالکام چندی پیش به اختلاف‌های خود در حوزه‌ی پردازنده‌ها پایان دادند . با وجود اتمام شکایت‌ها و تفاهم‌نامه میان دو شرکت آمریکایی، پیاده‌سازی قراردادهای همکاری هنوز به زمان نیاز دارد. آن‌ها هنوز اختلافات مهمی با یکدیگر دارند. دراین‌میان اپل تلاش می‌کند تا از چالش‌های آتی بر اثر اختلاف با کوالکام پیشگیری کند و این‌بار به‌نوعی با احتیاط بیشتر حرکت می‌کند. از طرفی وضعیت کنونی هواوی کاملا نامشخص و مبهم است. درنتیجه اپل یا باید با رقیب همیشگی یعنی سامسونگ همکاری کند (که البته اکنون نیز تولید بسیاری از قطعات کوپرتینویی‌ها را انجام می‌دهد) یا به‌صورت مستقل برای توسعه‌ی پردازنده تلاش کند.
احتمالا اپل حرکت مستقل در بازار پردازنده‌های موبایلی را در نظر داشته باشد. آن‌ها به‌تازگی پیشنهاد خرید دارایی‌های شرکت Infineon را ارائه کرده‌اند که در صنعت نیمه‌هادی فعالیت می‌کند. این شرکت از سال‌ها پیش در صنعت طراحی مودم‌های وایرلس فعالیت می‌کند که چندی پیش به قیمت 1/6 میلیارد دلار توسط اینتل خریداری شد. غول دنیای پردازنده‌ها قصد داشت تا با خرید اینفینئون، توسعه‌ی مودم‌های 4G و 5G را به‌صورت جدی‌تر دنبال کند. اپل در سال‌های اختلاف با کوالکام، ارتباطی موقت با اینتل داشت تا تراشه‌های مورد نظر خود را از این شرکت تأمین کند. البته پس از پایان چالش‌ها بین اپل و کوالکام، اینتل به‌صورت کامل از بازار 5G خارج شد . اکنون اخباری به گوش می‌رسد که کوپرتینویی‌ها قصد دارند کسب‌وکار اینتل در بازار 5G را در آلمان خریداری کنند. هدف اصلی اپل از خرید شرکت اینفینئون می‌تواند دراختیارگرفتن پتنت‌های متعدد و همچنین مهندسان مودم در شرکت آلمانی باشد. همین دارایی‌ها برای تأسیس زیرمجموعه‌ی مستقل 5G در اپل کافی هستند. باتوجه‌به دارایی‌های قابل‌توجه کوپرتینویی‌ها، احتمالا آن‌ها به‌خوبی می‌توانند وابستگی به کوالکام و دیگر شرکت‌ها را پایان دهند. تولید تراشه‌ی 5G از پایه، فرایندی زمان‌بر و دشوار محسوب می‌شود و قطعا دشوارتر از طراحی پردازنده‌های موبایلی کنونی خواهد بود. به‌هرحال اگر با خرید اینفینئون درصدد تولید و توسعه‌ی مودم 5G به‌صورت یکپارچه با پردازنده باشد، باز هم در آینده‌ی نزدیک شاهد محصولی مجهز به این پردازنده‌ها نخواهیم بود.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/130628/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار مسدودیت برای بخش املاک «دیوار» و «شیپور»

خوابیدن یک سگ روی ریل هنگام عبور قطار

ابتکار گوگل به مناسبت روز زمین

طبیعت چشم‌نواز دشت لاله‌های واژگون

لحظه ترسناک کنده شدن چرخ هواپیمای مسافربری هنگام برخاستن از روی باند

تصاویری پر بازدید از صحرای فوق‌العاده عربستان با رنگی خاص

حمله یک فیل به خودرو بازدید کننده ها در طبیعت

ترس کودکان هندی از دیدن پهپاد برای اولین بار

حکمت/ تنها به علی بن ابی‌طالب تمسّک بجوئید

وقتی هنوز مرگت نرسیده!

شکار بچه آهو توسط یوزپلنگ در مقابل چشمان مادرش!

«آقای قاضی» جدید هفته آینده پخش می‌شود

مسعود ده‌نمکی: با آدم‌های مذهبی‌نما مشکل دارم!

آغاز برخورد با متخلفان در فوتبال

مغانلو و باقری در انزلی گلاویز شدند!

تکلیف اوسمار با پرسپولیس را یک شرط مشخص می‌کند

نتایج روز نخست ملی پوشان ایران در مسابقات اسکواش قطر جونیور

بارتومئو: حق زوبی زارتا اخراج نبود

راز موفقیت میکل آرتتا از زبان خودش

10 حرکت برتر بسکتبال حرفه‌ای NBA در شب گذشته

دلخوری آرائوخو، با این پیشنهاد دیگر نمی‌مانم

استون ویلا جواب بایرن مونیخ را داد

سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی

فرزام پس از تاریخ‌سازی رویینگ: انتظاری نداریم، انتظاری هم نداشته باشند!

عزیمت به کراچی، مرحله سوم سفر رسمی رئیس جمهور به پاکستان

واکنش یک حقوقدان به توئیت‌های جنجالی کریمی قدوسی: بنزین به آتش ایران‌هراسی نریزید

وکیل شکات پرونده منافقین: مسعود رجوی نفوذی ساواک بود

جزئیات حادثه اصفهان از زبان رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس

تصاویر اختصاصی شبکه پاکستانی از اسکورت زمینی و هوایی رئیسی در لاهور

برگزاری دومین کنگره 8 هزار شهید گیلان با حرکت جهادی

معاون وزیر ارتباطات مطرح کرد؛ تسهیل امور مردم در پنجره واحد مدیریت زمین با هوش مصنوعی

جهش قیمتی برخی مدلهای تلفن همراه با وجود تخصیص ارز نیمایی

نمایی زیبا از چالکندی دزفول

آتش گرفتن قطار حین حرکت در کانادا

رعد و برق وحشتناک در چین

برگی از تاریخ/ 14 سال پرستاری از جانبازی که بی‌نام و نشان بود

جشنی سه هزار ساله که در ساری برگزار می‌شود

تاتاکوآ؛ دره ای فرسوده در کلمبیا

«آژانس دوستی» و تماشای یک تیتراژ واقعی/ گرامیداشت آدم‌های رفته!

توضیحات طناز طباطبایی در مورد سکانس شاهکار «خشم و هیاهو»

جزئیات تازه در پرونده مرگ زهره فکور صبور

برگزاری اختتامیه جشنواره «طنزپهلو» در زادگاه «گل آقا»

گوشی نامزدش را چک می کنه

ماجرای انتشار نشریه در نماز جمعه توسط ده‌نمکی

هشدار به ستاره جنجالی یونایتد

سرمربی فولاد خودش را با گواردیولا مقایسه کرد

دورخیز جوکر از لاروس برای طلای پاریس

گزارش کیکر؛ تیم‌هایی که زودتر قهرمان شدند

گلزن‌ترین آسیایی‌های تاریخ سری آ

ماتئوس: کاش رئیس بایرن بودم تا ناگلزمان اخراج نشود