از اشتباههای رایج در نگهداری مواد غذایی جلوگیری کنید
دختران
بزرگنمايي:
آریا جوان -
از اشتباههای رایج در نگهداری مواد غذایی جلوگیری کنید
٤٢٢
٠
جام جم / برخی اشتباهات رایج در نگهداری مواد غذایی را که تقریبا همه ما نسبت به آن کم توجهیم را مرور میکنیم:
نگهداری مواد غذایی در محیط مرطوب
نگهداری مواد غذایی در معرض نور خورشید
انتخاب ظروف نامناسب
خریدن مواد غذایی که واقعا به آنها علاقه ندارید
نگهداری مواد غذایی با نوسانات دمایی شدید
استفاده نکردن از برچسب برای مواد غذایی منجمد
پر کردن بیش از حد یخچال
توزیع نامناسب مواد غذایی در قفسههای یخچال
بیتوجهی به دمای یخچال
نگهداری مواد غذایی در ظروف روباز سبب افت تغذیهای مواد غذایی میشود. اکسیژن موجود در فضا میتواند با بسیاری از ترکیبات مغذی واکنش دهد و سبب افت تغذیهای غذاها شود. در چنین شرایطی مواد غذایی سریع تر آب خود را از دست میدهند و حالت چروکیده پیدا میکنند. بد رنگ و قهوهای شدن در مورد بسیاری از میوهها و سبزیجات
خرد شده در این شرایط تسریع میشود.
نگهداری مواد خام کنار غذاهای پخته اشتباه رایجی است که بسیاری از ما انجام میدهیم و سلامتی خود را به خطر میاندازیم. مواد غذایی خام بهویژه انواع گوشتها بایستی در ظروف بستهبندی مناسب و در بخشهای سردتر یخچال قرار گیرند و هیچگونه تماسی با غذاهای پخته نداشته باشند. در غیر این صورت خطر آلودگی غذاهای پخته با باکتریهای خطرناک نظیر سالمونلا و اشرشیاکلی وجود دارد.
نگهداری تخم مرغ در در یخچال باعث میشود هر بار که در یخچال باز و بسته میشود، آنها در معرض نوسانات دمایی شدید قرار گیرند و عمر نگهداری آنها کاهش مییابد.
-
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۶:۰۰
-
۴۴ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/147755/