آریا جوان

آخرين مطالب

فناوری تشخیص چهره آمازون توانایی شناسایی ترس را دارد فناوری

  بزرگنمايي:

آریا جوان - آمازون توسعه‌ی هوش مصنوعی با کاربردهای متنوع را در دستور کار قرار داده است و امروز ادعای بزرگی در فناوری تشخیص چهره مطرح می‌کند.

آمازون بخش اعظمی از سرمایه‌گذاری و انرژی خود را به هوش مصنوعی و فناوری‌های وابسته اختصاص می‌دهد. آن‌ها اکنون ادعا می‌کنند که سیستم تشخیص چهره با قابلیت شناسایی ترس در چهره‌ی افراد توسعه داده‌اند. نرم‌افزار تشخیص چهره‌ی غول تجارت الکترونیک به‌نام Rekognition شناخته می‌شود که ابزارهای متنوعی را با هدف شناسایی، تحلیل و تشخیص چهره در عکس و فیلم عرضه می‌کند. نرم‌افزار مذکور یکی از چندین سرویسی است که آمازون در زیرساخت ابری Amazon Web Services به توسعه‌دهنده‌ها ارائه می‌کند. مقاله‌های مرتبط:
آمازون با فروش سیستم تشخیص چهره به پلیس حریم شخصی کاربران را نقض کرده استنرم‌افزار تشخیص چهره آمازون، 28 عضو کنگره را مجرم تشخیص داد
توانایی تشخیص حالات روحی افراد پیشرفت بسیار بزرگی در حوزه‌ی تشخیص چهره محسوب می‌شود. آمازون امروز ادعا می‌کند که دقت تشخیص احساسات را در سیستم خود افزایش داده است. طبق گفته‌ی آن‌ها، هفت حالت روحی شاد، غمگین، عصبانی، شگفت‌زده، متنفر، آرام و سرگردان توسط سیستم تشخیص چهره شناسایی می‌شوند. به‌علاوه توانایی تشخیص جنسیت هم در سیستم جدید آمازون بهبود می‌یابد. به‌روزرسانی نرم‌افزار تشخیص چهره‌ی آمازون هفته‌ی پیش انجام شد. دلیل اولیه‌ی به‌روزرسانی، اضافه کردن قابلیت تشخیص محتوای خشونت‌آمیز و توهین‌آمیز بود. درواقع مهندسان شرکت تلاش کردند تا تشخیص مواردی همچون خون، زخم، سلاح، آسیب به خود، جسد و موارد توهین‌آمیز جنسی را به سیستم اضافه کنند. فناوری بحث‌برانگیز تشخیص چهره
شاید توانایی تشخیص ترس در چهره‌ی افراد و تصاویر، در نگاه اول مفید به نظر برسد. به‌عنوان مثال می‌توان از آن در موارد کاربردی امنیتی بهره برد. از طرفی با خواندن احساسات چهره‌ی افراد، ریسک مواردی همچون تشخیص اشتباه مجرمان افزایش می‌یابد. به‌علاوه نباید احتمال تبعیض نژادی و حتی تصمیم‌گیری‌های نژادپرستانه را نادیده گرفت. درنهایت فراموش نکنید که یک سیستم یادگیری ماشین، حداکثر به خوبی داده‌هایی عمل می‌کند که به آن تزریق می‌شوند.
توسعه‌ی فناوری هوش مصنوعی توسط غولی همچون آمازون، دقیقا زمانی انجام می‌شود که مخالفت‌های متعددی از سوی فعالان حقوق بشر و قانون‌گذاران مطرح می‌شود. آن‌ها نگرانی‌هایی را پیرامون تشخیص‌های اشتباه سیستم تشخیص چهره بیان می‌کنند که در برخی اوقات منجر به دستگیری‌های غلط در موارد قانونی می‌شود. کارشناسان و فعالان حقوق بشر نگران سوء استفاده از فناوری هستند
سیستم تشخیص چهره‌ی آمازون مبتنی بر هوش مصنوعی توسعه‌ی قابل‌توجهی در سال‌های گذشته داشته است. از طرفی انتقادهای شدیدی هم به آن‌ها می‌شود؛ چرا که در یکی از موارد آزمایشی، سیستم چهره‌ی 28 عضو کنگره‌ی آمریکا را با مجرمان امنیتی اشتباه گرفت. از رفتارهای بحث‌برانگیز دیگر آمازون در فناوری‌های تشخیص چهره و نظارت تصویری می‌توان به تصمیم جدید شرکت زیرمجموعه‌ی آن‌ها یعنی Ring اشاره کرد. شرکت مذکور در بازار نظارت خانگی فعالیت می‌کند و در حال مذاکره با مقام‌های قانونی است تا شهروندان را به اشتراک تصاویر دوربین‌های خود تشویق کند. مشکلات اخلاقی آمازون
نرم‌افزار Rekognition بارها توسط سازمان‌های قانونی در ایالات متحده استفاده شده است که انتقادهای زیادی را هم به‌همراه داشت. در این‌ میان حتی برخی سازمان‌های پلیسی نگران شدند که استفاده از ابزار آمازون موجب افزایش انتقادها و نگرانی‌ها پیرامون نظارت عمومی بر مردم شود. به‌عنوان مثال نیروهای پلیس در دپارتمان منطقه‌ی اورگان درباره‌ی استفاده از سیستم‌ تشخیص چهره گفتند: ما سیستم را تنها برای شناسایی افراد از میان تصاویری استفاده می‌کنیم که از سوی دفتر مرکزی ارسال شده‌اند. منتهی این تصور ایجاد می‌شود که پلیس با بررسی تمامی فیلم‌ها و عکس‌ها، روند نظارتی جامعی را بر مردم پیاده‌سازی می‌کند. با وجود تمام اظهارنظرها و تکذیب‌ها، نگرانی‌ پیرامون سوء استفاده از سیستم تشخیص چهره‌ی آمازون همیشه وجود دارد. به‌عنوان مثال غول تجارت الکترونیک هیچ‌گاه همکاری با اداره‌ی اعمال مهاجرت و گمرک ایالات متحده را تأیید نکرده است. ازطرفی طبق اظهارنظرهای فعالان آزادی حقوق بشر در آمریکا، آمازون فناوری خود را برای سازمان‌ها معرفی کرده‌ است؛ رویکردی که موجب اعتراض شدید فعالان حقوق بشر و حتی همکاران خودشان شد.
اتحادیه‌ی آزادی‌های شهروندی آمریکا نگرانی خود را از سوء استفاده از فناوری آمازون به‌صورت جدی اعلام می‌کند. آن‌ها به شرکت فشار می‌آورند تا فناوری مذکور را به هیچ وجه در اختیار دولت‌ها قرار ندهد. به‌ هر حال با وجود احتمالی که کارشناسان متعدد به سوء استفاده از فناوری تشخیص چهره در سیستم‌های نظارت عمومی می‌دهند، آمازون همه‌ی آن‌ها را رد می‌کند. شرکت ادعا می‌کند که هیچ نفوذی به حریم خصوصی افراد صورت نمی‌دهد. آن‌‌ها در اظهارنظر پیرامون نگرانی‌های فناوری می‌گویند: اگر فناوری‌های جدید را غیر قانونی اعلام کنیم، کیفیت و شرایط زندگی مردم بسیار دشوار می‌شود. چرا که برخی افراد به‌ هر حال به‌دنبال استفاده‌ی غیر قانونی از فناوری‌ها خواهند بود.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/161045/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

واکنش وزارت خارجه ایران به اقدام آمریکا برای تمدید تحریم نفتی ونزوئلا

گلکسی زد فلیپ 6 با پردازنده پرچمدار قدرت‌نمایی کرد

گزارش Surfshark: از سال 2004 تاکنون، میلیاردها حساب کاربری هک شده‌اند

اپل پیام‌رسان‌های واتساپ و تلگرام را از اپ استور چین حذف کرد

عکس های کاملا به موقع

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

نکته‌نگران کننده استقلال؛ وزن‌تعویض‌ها بالا نیست

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

رسانه صهیونیستی: نتانیاهو یک آدم حراف و طبل تو خالی از کار درآمد

تصویب چهاردهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه

اگزینوس 2500 احتمالاً عملکرد بهینه‌تر نسبت به اسنپدراگون 8 نسل 4 خواهد داشت

زلزله تایوان نزدیک به 100 میلیون دلار به TSMC خسارت وارد کرده است

رونمایی اسپیکر نمایشگردار اپل محتمل‌تر شد

ترفند عجیب گراز برای فرار از دست سگ‌های شکارچی!

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

دابسمش علی لهراسبی برای مخاطبانش

سلمان: در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است!

وقتی نمیتونی دو دقیقه ساکت بشینی

فامیل دور و بچه‌ش و ببعی قاچاقی میخوان برن ترکیه

بلایی که مهسا طهماسبی سر گربه های محله آورده

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم

رضاوند: بازی‌ها با VAR برگزار شود تا حق تیمی‌ خورده نشود

واکنش بادامکی به استفاده از VAR در هفته‌های پایانی