خواص سرکه ها در کاهش وزن و سفيدکردن دندان ها
خواندنی
بزرگنمايي:
محققان معتقدند برخي از سرکه ها داراي خواص متعددي هستند که در ادامه به آنها اشاره مي شود.
سرکه سيب
کارشناسان درمان هاي طبيعي توصيه مي کنند سرکه سيب موجب درخشاني دندان ها مي شود. به گفته محققان، pH
موجود در سرکه سيب مي تواند به از بين رفتن لکه هاي روي دندان ها کمک کند
هرچند مسواک زدن بيش از اندازه با آن هم مي تواند موجب ساييده شدن دندان ها
شود.
محققان توصيه مي کنند قبل از مسواک زدن به مدت يک دقيقه دندان
ها را با سرکه سيب مسواک کرده و سپس با آب بشوييد سپس دندان ها را به شکل
عادي و با خميردندان بدون فلورايد مسواک بزنيد.
کارل جانسون، استاد تغذيه دانشگاه ايالتي آريزونا، نيز عنوان
مي کند که سرکه سيب مي تواند موجب افزايش کاهش وزن شود. اسناد و شواهد نشان
مي دهد اسيداستيک موجود در سرکه موجب افزايش متابوليسم چربي مي شود.
سرکه سيب نه تنها به کاهش چربي دورکمر کمک مي کند، بلکه مي
تواند قندخون را تنظيم کند. انجمن ديابت آمريکا به افراد مبتلا به ديابت
نوع2 توصيه مي کند اگر سطح قندخون شان به هنگام ناشتا پايين است، قبل از
رفتن به رختخواب سرکه سيب بخورند.
سرکه بالزاميک
در ساليان دور، از سرکه بالزاميک به عنوان شيوه طبيعي کاهش
کلسترول و فشارخون استفاده مي شد. در سال 2010، محققان ژاپني دريافتند اين
سرکه موجب توقف فرآيند مخرب اکسايش کلسترول مضر LDL در بدن مي شود. همچنين محققان دانشگاه ايالتي آريزونا دريافته اند سرکه بالزاميک سطح فشارخون را نرمال نگه مي دارد.
سرکه انگور قرمز
مطالعه سال 2010 نشان مي دهد سرکه انگور قرمز حاوي ميزان
بالاي آنتوسيانين است؛ اين فوتوشيميايي با افزايش حافظه و کاهش ريسک بيماري
قلبي-عروقي همراه است. يک مطالعه 14 ساله بر روي بيش از 150 هزار نفر نشان
مي دهد افرادي که آنتوسيانين بيشتري مصرف مي کنند، 8 درصد کمتر در معرض
ابتلا به فشارخون هستند.
-
دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۳:۳۱:۳۴ PM
-
۶۰۲ بازديد
-
مهر
-
سرکه ها
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/3915/