آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی دختران

  بزرگنمايي:

آریا جوان - چیز کیک کدو حلوایی نوعی شیرینی کرم مانند و خامه ای با طعم ملایم است که رنگ نارنجی کدو حلوایی، زیبایی خاصی به آن می‌بخشد. پوره کدو حلوایی و بیسکوییت دایجستیو یا پتی‌بور اصلی‌ترین مواد اولیه این کیک خوشمزه هستند.


سرویس آشپزی – چیز کیک، نوعی شیرینی پرمایه است که اولین بار در یونان برای پذیرایی از ورزشکاران اولین دوره المپیک مورد استفاده قرار گرفت. ماده اصلی تشکیل دهنده این کیک، پنیرخامه‌ای یا پنیر ماسکارپونه است و غالبا در دو نوع پخته و غیر پخته تهیه می‌شود. نوع غیر پخته چیز کیک باید چند ساعت در یخچال قرار گیرد تا آماده سرو شود. برای تهیه چیز کیک کدو حلوایی از پوره کدو حلوایی استفاده می‌شود و خوردن آن برای همه، حتی کسانی که کدو حلوایی دوست ندارند لذت بخش است. در ادامه با روش پخت این کیک خوشمزه آشنا می‌شوید.
طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه بیس چیز کیک کدو حلوایی
بیسکوییت دایجستیو یا پتی بور خرد شده 1/2 فنجان
شکر 1/4 فنجان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره ذوب شده 6 قاشق غذاخوری

دستور تهیه بیس چیز کیک کدو حلوایی:
فر را روی دمای 350 درجه فانهایت گرم کنید. برای تهیه چیز کیک یک قالب گرد کمربندی به قطر 18-16 سانتی متر تهیه کنید، یک تکه فویل زیر قالب قرار داده و فویل را دور بدنه خارجی قالب بپیچید.

بیسکوییت، شکر و نمک را در غذاساز بریزید و غذاساز را حدود 30 ثانیه روشن کنید تا بیسکوییت کاملا له شود. کره ذوب شده را به بیسکوییت اضافه کرده و غذاساز را روشن کنید تا کره و بیسکوییت مخلوط شوند، طوریکه بیسکوییت مرطوب شود. مخلوط بیسکوییت را در قالبی که در مرحله قبل آماده کردید، بریزید و با ته لیوان روی بیسکوییت فشار وارد کنید تا پرس شده و سطح آن صاف شود.

قالب را به مدت 10-8 دقیقه در فری که از قبل گرم کردید، قرار دهید تا بوی بیسکوییت بلند شود. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ چیز کیک کدو حلوایی
پنیر خامه‌ای هم دمای محیط 85 گرم
شکر قهوه‌ای 3/4 فنجان
شکر دانه درشت 2/3 فنجان
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
پوره کدو حلوایی 420 گرم
خامه ترش هم دمای محیط 3/4 فنجان
عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
زرده تخم مرغ 2 عدد

دستور تهیه فیلینگ چیز کیک کدو حلوایی:
پنیر خامه ای، شکر قهوه ای، شکر دانه درشت و نشاسته ذرت را در کاسه همزن ریخته و با سرعت متوسط شروع به هم زدن مواد کنید. سرعت را به تدریج زیاد کنید و 5-4 دقیقه هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و کرم مانند شوند.

پوره کدو حلوایی، خامه ترش و عصاره وانیل را به مواد فوق اضافه کرده و با سرعت متوسط رو به پایین شروع به هم زدن مواد کنید تا کاملا مخلوط و نرم شوند.

تخم مرغ‌ها و زرده‌های تخم مرغ را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. پس از اضافه کردن تخم مرغ‌ها، مواد را زیاد هم نزنید تا مانند کیک پف نکند. هم زدن را تا حدی ادامه دهید که مواد فقط با هم مخلوط شوند.

قالبی که در آن بیس چیز کیک را درست کردید در یک ظرف یا سینی دیواره بلند که عرض و ارتفاع آن حداقل 2 سانتی‌متر بیشتر از قالب باشد، قرار دهید. مایه‌ی فیلینگ را روی بیسکوییت خنک شده بریزید و آن را به صورت یکنواخت در قالب پهن کنید.

در ظرفی که قالب را در آن قرار داده اید، به دقت چند فنجان آب هم دمای محیط بریزید به گونه‌ای که آب، نیمی از ارتفاع قالب را بپوشاند (حمام آب). سپس ظرف را به دقت در فر قرار داده و درب فر را ببندید.

حدود 80-65 دقیقه صبر کنید تا اطراف چیز کیک پخته شود، ولی وسط آن به گونه‌ای باشد که وقتی قالب را کمی تکان می‌دهید مانند ژله تکان بخورد.

فر را خاموش کرده و اجازه دهید چیز کیک یک ساعت در فر بماند. چیز کیک را از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید. فویل اطراف قالب را جدا کنید و اجازه دهید چیز کیک یک ساعت خنک شود، ولی رینگ اطراف قالب را جدا نکنید.

روی قالب را با پلاستیک فریزیر بپوشانید و حداقل 24 ساعت تا 3 روز در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

رینگ دور قالب را جدا کرده و چیز کیک را به ظرف سرو منتقل کنید.

چیز کیک کدو حلوایی را با یک چاقوی تیز برش زده و میل کنید.
نکات مهم
بهتر است چیز کیک کدو حلوایی به صورت تازه خورده نشود و حداقل دو روز پس از درست کردن، مصرف کنید که طعم و مزه بهتری داشته باشد. اگر تمایلی به استفاده از پنیر خامه‌ای ندارید می‌توانید از پنیر ماسکارپونه یا لبنه استفاده کنید. در تهیه این چیز کیک می‌توانید از هر نوع بیسکوییتی که دوست دارید استفاده کنید. اگر چیز کیک بیش از حد بپزد، روی آن پس از سرد شدت ترک می‌خورد؛ بنابراین وقتی اطراف چیز کیک پخته شده، ولی وسط آن کاملا نپخته و با تکان دادن قالب مانند ژله تکان می‌خورد، باید فر را خاموش کنید. پس از خاموش کردن فر، وسط چیز کیک نیز به دلیل حرارت موجود در فر، پخته خواهد شد. برای حفظ بافت خامه‌ای چیز کیک، از زیاد هم زدن تخم مرغ بپرهیزید و تخم مرغ را فقط در حدی هم بزنید که با مواد، کاملا مخلوط و یکدست شود. کدو حلوایی دارای بافت نرم و لطیف و طعم شیرینی بوده که هر 100 گرم آن تنها حاوی 20 کالری است. خواص کدو حلوایی بر کسی پوشیده نیست و این ماده غذایی کم کالری سرشار از ریزمغذی‌های موثر برای سلامتی بدن است. طعم کدو حلوایی مورد استفاده در چیز کیک کدو حلوایی، احساس نمی‌شود، ولی رنگ نارنجی زیبایی به کیک می‌دهد؛ بنابراین اگر طعم کدو حلوایی در غذا‌هایی مانند سوپ کدو حلوایی یا خورش کدو حلوایی برای شما خوشایند نیست، می‌توانید از این گیاه پرخاصیت در شیرینی خوشمزه‌ای همچون چیز کیک استفاده کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید.
فیروزه حدادی

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/76085/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حرم امام رضا (ع) در گذر زمان

طبیعت دشت لاله‌های واژگون

مجموعه ساعت های 6.5 میلیون دلاری سلطان برونئی

اتفاقات عجیبی که در مهمانی لاکچری افتاد!

ابراز عشق سلمان رو شیشه مینی بوس!

تکرار یک رکورد تاریخی در سری A با قهرمانی اینتر

امید آلومینیوم به ارسال تأییدیه یوئل برای مجوز حرفه‌ای

«پرویزخان» به خانه‌ها می‌آید

کلوپ: همه چیز از باخت به یونایتد شروع شد

رضاییان: به رحمتی پیش قرارداد داده بودیم

رانگنیک به نیمکت بایرن مونیخ نزدیک شد

امری در ویلا ماندنی شد

دو تمدید فوری که رئال مادرید می‌خواهد

زشته جلوی دوربین؛ بحث جالب یزدانی و میرزازاد برای شروع مجدد بازی

برهانی در آستانه ریاست دوباره آکادمی استقلال

شخصیت شناسی افرادی که خانه بهم ریخته ‎ای دارند

عامل حمله به ساختمان کنسولی سفارت ایران در فرانسه به حبس محکوم شد

کوثری: بزرگترین مشکل آمریکا در ایران، حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است

دبیر شورای‌ عالی امنیت ملی: به دو اجلاس مقامات عالی‌رتبه امنیتی کشورها و بریکس نگاه ویژه‌ای داریم

گوشی Nothing Phone (3) احتمالا اواخر 2024 معرفی خواهد شد

داستانک/ مترسکی برای فرار پرندگان

برخورد دو تریلی با هم!

جوانمردی امیرالمؤمنین علی صلوات الله علیه در جنگ ها

کارهایی که باعث برگشت روح به جسم تجربه گر مرگ شد

دیالوگی که آغاز بازیگری مریم کاویانی بود

جریمه 238 میلیونی برای 3 باشگاه

کلیپ زیبای باشگاه اینتر به مناسبت 2 ستاره شدن لوگوی این تیم

ترین‌های هفته؛ تیر دروازه های هفته بیست‌و‌چهارم لیگ برتر

بازی اسم و فامیل مدیران تراکتور به قیمت پراندن یک جام دیگر

اسنایدر:‌ امیدوارم یونایتد با پنج گل در فینال شکست بخورد

حضور بانوان هوادار در تبریز ممنوع شد

انریکه: رکورد را خراب کردی، کسی از امباپه نپرسیده بود

خداحافظ نایکی؛ لیورپول با آدیداس بست

ترکیبی که بهترین تیم آسیا را از مرگ نجات می‌دهد

قرارداد واگذاری شش ساله برای پرسپولیس و استقلال

توصیه به خانم‌ها؛ با خنده به استقبال مرد‌ها بروید

اعتماد مدعی شد: برادر رائفی‌پور در افغانستان و یمن کیسه‌های آرد و برنج و خرما خیرات می‌کند

بوربور: فهرست انتخاباتی «وفاق» بدون وحدت با شانا و شریان بسته شده است

حمله روزنامه دولت به کریمی قدوسی: همین افراد دستمایه ایران‌هراسی و تحریم می‌شوند

برگزاری کنفرانس علمی ادواری «بازتوانی بیماری های عصبی – کمر درد»

شیائومی 15 قبل از همه گوشی‌های دیگر به تراشه 2024 کوالکام مجهز می‌شود

جنجال جدید مالک ایکس؛ نخست‌وزیر استرالیا ایلان ماسک را «میلیاردر متکبر» نامید

هواوی رقابت‌ با اندروید و iOS را به بازارهای جهانی می‌کشاند

شبه جزیره ای زیبا در مکزیک

هزینه های نه به وانت!

سبک جدید از فوتبال دستی

نمایی از کوه رینیر آمریکا

یکی از عمیق ترین تالاب های تایلند

حکمت/ روزى تقسیم شده و اجل حتمى است...

چرا همه مسعود ده نمکی را نقد میکنند؟