آریا جوان

آخرين مطالب

بررسی آنر 10 فناوری

  بزرگنمايي:

آریا جوان -

برند آنر به عنوان یک زیر مجموعه از هواوی از سال 2013 کار خود را به عنوان یک مجموعه‌ی نوپا و با تمرکز بر فروش آنلاین آغاز کرد؛ یک سال بعد، شاهد ورود این برند به بازارهای جهانی بودیم. کمپانی مادر آنر در سال‌های اخیر به دنبال استقلال بیشتر آن بوده است با این حال گوشی‌های آنر همواره میزبان تازه‌های هواوی هستند. محصولات آنر عموما به قیمت مناسب خود شهره هستند و این مساله حتی در پرچمداران این برند نیز دیده می‌شود؛ به بیان دیگر آنر راه عرضه‌ی گوشی‌های ارزان با مشخصات فنی مناسب را که هواوی آغاز کرده است را دنبال می‌کند.
با گذشت 5 سال از معرفی برند آنر، این شرکت هنوز به اصول خود پایبند بوده است به طوری که آنر 10 به عنوان پرچمدار گوشی‌های آن با قیمت وسوسه‌کننده‌ای راهی بازار شده است. چینی‌‌ها آنر 10 را به تراشه‌ی بالارده‌ی کرین 970 مجهز کرده‌اند که با توجه به زمان عرضه‌ی این گوشی قابل پیش‌بینی‌بود. آنر 10 در بحث طراحی تفاوت زیادی با نسل گذشته کرده است و به خوبی سبک جدید طراحی هواوی در آن مشخص است. پیش از این بارها شبیه تشابه مدل‌های مختلف دو برند هواوی و زیر مجموعه‌ی آن یعنی آنر بوده‌ایم؛ اما برچسب قیمتی و برخی تفاوت‌ها، آنر 10 را به یک گوشی متفاوت از پی 20 تبدیل کرده است. پیش از آغاز بررسی آنر 10 از شما دعوت می‌کنیم نگاهی به مشخصات فنی این گوشی داشته باشید:
آنر 10 توسط روابط عمومی آنر در ایران برای بررسی در اختیار زومیت قرار گرفت. طراحی
بازار گوشی موبایل، پیروی از ترند را لازمه‌ی بقا می‌داند و بی‌رحمانه شرکت‌هایی که از آن‌ها تبعیت نکنند را از گردانه‌ی رقابت خارج می‌کند. نمایشگرهای کشیده در سال 2017 طوفانی در طراحی به پا کردند که در کمتر گوشی جدیدی در سال 2018 شاهد نسبت تصویر 16 به 9 بودیم. بریدگی بالای نمایشگر و کم کردن حاشیه‌های بالا و پایین آن به عنوان ترند جدید بازار به وفور در محصولات امسال به چشم می‌خورد. بسیاری از منتقدان بریدگی (ناچ) را یک نقص در طراحی می‌دانند اما حقیقت این است که بازار مشکل چندانی با آن ندارد. آنر 10 به مانند پرچمداران سری پی 20 با بریدگی نسبتا کوچکی در بالای نمایشگر روانه‌ی بازار شده است؛ این بریدگی میزبان دوربین سلفی، اسپیکر مکالمه و سنسورهای نور است و چراغ اعلان نیز در بالای بریدگی در حاشیه‌ی نمایشگر قرار گرفته است.
مدت‌ها از عبور نسبت نمایشگر به بدنه از مرز 80 درصد می‌گذرد و با پیشرفت تکنولوژی نمایشگرها و مواردی مانند حذف جک 3.5 میلی‌متری صدا و راهکارهای نوآورانه برای دوربین سلفی این میزان هر روز در حال افزایش است. نمایشگر آنر 10 نزدیک به 80 درصد(79.9 درصد) از سطح جلوی گوشی را به خود اختصاص داده است. طراحی جلوی گوشی شباهت زیادی به برادران ناتنی خود یعنی پی 20 و پی 20 پرو دارد و تفاوت اصلی به حسگر اثر انگشت باز می‌گردد. با وجود استفاده از نمایشگر بزرگ‌ 5.84 اینچی و باتری بزرگ‌تر، وزن و ابعاد دستگاه تغییر محسوسی نسبت به آنر 9 نکرده است. چینی‌ها از شیشه‌ی 2.5D در پنل جلویی بهره گرفته‌اند و خبری از شیشه‌ی 3D استفاده شده در پرچمداران جدید سری پی نیست. هواوی به صورت رسمی نسخه‌ی گوریلا گلس استفاده شده در آنر 10 را اعلام نکرده است. چینی‌ها از یک حسگر اولتراسونیک به جای حسگرهای خازنی رایج در آنر 10 استفاده کرده‌اند. این نوع حسگرها قادر به استفاده در زیر شیشه و نمایشگرها هستند و حتی در صورت خیس بودن انگشتان نیز اثر انگشت کاربر شناسایی می‌شود؛ در بررسی‌های ما عملکرد حسگر با انگشتان خیس تایید شد با این حال در پاره‌ای از مواقع حسگر قادر به شناسایی انگشت ما نبود. حسگر اثر انگشت آنر 10 در زیر بخش شیشه‌ای پایین نمایشگر پنهان شده است و سازنده با نقاط کوچکی منطقه‌ی قرارگیری آن را مشخص کرده است. ایده‌ی استفاده از چنین حسگری با وجود سرعت کمتر آن‌‌ها به نمونه‌های خازنی شایسته‌ی بازار، ممکن است برای برخی از کاربران جالب باشد. در مجموع سرعت حسگر استفاده شده در آنر 10 کمی نسبت به نمونه‌های خازنی کمتر است اما این تفاوت به اندازه‌ای نیست که یک نکته‌ی منفی بزرگ برای گوشی محسوب شود.
آنر در ساخت پشت گوشی از شیشه استفاده کرده است؛ نسخه‌ی آبی رنگ گوشی بررسی ما که هواوی آن را «Phantom Blue» می‌نامد همانند بسیاری از گوشی‌های تولید شده با بدنه‌ی شیشه‌ای مستعد جذب اثر انگشت است. پشت آنر 10 از 15 لایه‌ شیشه با پوشش‌هایی در مقیاس نانو ساخته شده است؛ نسخه‌ی فانتوم بلو در نگاه مستقیم آبی به نظر می‌رسد اما از نگاه زوایا رنگ پشت دستگاه به بنفش می‌گراید. انحنای مناسب پشت گوشی و فریم فلزی با پوشش مات باعث شده است تا به خوبی در دست جای بگیرد اما همچنان خطر افتادن گوشی از دست کاربر وجود دارد. پیوند شیشه و فریم فلزی گوشی به خوبی صورت گرفته است و همانند دیگر گوشی‌های بالارده‌ی هواوی کیفیت ساخت کلی آنر 10 بالا ارزیابی می‌شود.




حذف جک 3.5 میلی‌متری هدفون در سال 2018 با قدرت ادامه دارد اما خبر خوشحال‌کننده حذف نشدن آن در آنر 10 است. علاوه بر دو خط آنتن در لبه‌ی پایینی، اسپیکر اصلی دستگاه و درگاه USB نوع C قرار گرفته نیز در این قسمت قرار گرفته‌اند. کلیدهای تغییر حجم صدا و پاور جای مناسب و استحکام قابل قبولی دارند و فشردن‌ آن‌ها با یک دست نیز در لبه‌ی سمت راست ممکن است. شیار سیم‌کارت نیز در لبه‌ی سمت چپ قرار گرفته است و متاسفانه جایگاهی برای افزایش حافظه در آنر 10 درنظر گرفته نشده است. وجود ماژول مادون قرمز برای کنترل لوازم خانگی و تجهیزات اقدام مثبتی است که آنر آن را در پرچمدار خود فراموش نکرده است. متاسفانه آنر 10 در برابر نفوذ آب مقاوم نبوده و هیچ یک از گواهی‌های آن را دریافت نکرده است. اسپیکر و تجربه‌ صوتی
چینی‌ها اسپیکر مونو را بر خلاف پرچمداران دیگرشان برای آنر 10 در نظر گرفته‌اند. این اسپیکر در کنار درگاه USB قرار گرفته است و از نظر شفافیت صدا و کم بودن سطح نویز از بهترین نمونه‌های تک اسپیکر بازار است. خوشبختانه اعوجاع یا دیستورشن کم حتی در حجم صدای بالا نیز حفظ می‌شود و اسپیکر در تولید صداهای بم نیز قابل‌قبول عمل می‌کند. برخلاف اسپیکر که بلندی صدای خوبی دارد ، حجم صدای خروجی توسط هدفون‌های رو گوشی و تو گوشی متوسط ارزیابی می‌شود.
هواوی همانند پی 20 از نسخه‌ی 4.2 بلوتوث و فناوری aptX HD برای ارتباط با هدست‌های بلوتوث بهره گرفته است. هواوی تنظیمات صوتی Huawei Histen را نیز بار دیگر به کار گرفته است تا بهترین تجربه‌ی صوتی با هدفون را برای کاربران به ارمغان بیاورد. چهار حالت به صورت کلی در این بخش در دسترس است: Auto: در این حالت گوشی به صورت خودکار و با توجه به محتوا بهترین تنظیمات صدا را انتخاب می‌کند. 3D Audio: شبیه‌سازی میدان سه‌بعدی صدا Natural: بازتولید طبیعی صدا Standard: مصرف بهینه‌ی انرژی برای افزایش زمان پخش موسیقی همراه با دسترسی به اکولایزر 10 ردیفه
کیفیت خروجی صدا بسته به هدفون مورد استفاده متغییر است با این حال وجود قابلیت Histen برای شخصی‌سازی کردن پخش موسیقی کاربردی است و امیدواریم شرکت‌های دیگر نیز چنین قابلیت‌هایی را در گوشی‌های خود به کار گیرند. پیش از هر چیز توصیه می‌شود که نوع هدفون خود را برای ارائه‌ی بهترین تجربه انتخاب کنید. 4 افکت صدای سه‌بعدی به خوبی حس ارائه‌ی صدای فراگیر را به کاربر القا می‌کنند و انتخاب حالت Natural صدای شفافی را ارائه می‌دهد. نمایشگر
استفاده از نمایشگر ال‌سی‌دی در گوشی‌های هوشمند هنوز به دلیل قیمت پایین‌تر آن‌ها به قوت خود باقی است با این حال شرکت‌ها در ساخت پرچمداران و گوشی‌های گران‌تر خود عموما به نمایشگرهای اولد روی آورده‌اند؛ آنر 10 طبق انتظار به مانند پی 20 از نمایشگر IPS LCD فول اچ‌دی بهره می‌برد و خبری از نمایشگر اولد در آن نیست. نمی‌توان به این تصمیم هواوی خرده گرفت زیرا هنوز بازار نمایشگرهای اولد برای استفاده در گوشی‌های نه چندان گران‌قیمت با چالش‌هایی روبرو است. نمایشگری با گوشه‌های گرد و بریدگی در بالای آن به عنوان یک ترند در تعداد زیادی از گوشی‌های امسال دیده شده می‌شود و آنر 10 نیز به تبعیت از بازار چنین راهی در پیش گرفته است. نمایشگر آنر 10 با نسبت تصویر 19:9 خود کمی کشیده‌تر از پی 20 است.
رزولوشن 2280 در 1080 پیکسل نمایشگر آنر 10 تراکم 432 پیکسل در هر اینچ را برای آن به ارمغان آورده است؛ به لطف این تراکم پیکسل، تصاویر در نمایشگر آنر 10 و در فواصل معمولی به اندازه‌ی کافی شارپ هستند و مرز پیکسل‌‌ها قابل رویت نیست. چینی‌‌ها امکان تغییر رزولوشن را نیز هم به صورت هوشمند و هم به صورت دستی در گوشی‌های خود به کار گرفته‌اند؛ دو رزولوشن 1520 در 720 و 2240 در 1080 پیکسل در دسترس کاربر است. قابلیتی برای نمایش نوار سیاه‌رنگ در کنار بریدگی وجود دارد اما به دلیل روشنایی 2.8 نیتی رنگ مشکی، این نوار به خصوص در زوایا به راحتی قابل تشخیص است. در آزمایش روشنایی زومیت که با الگویی 50 درصد سفید و 50 درصد مشکی انجام می‌شود، آنر 10 با روشنایی 410 نیتی در حالت دستی (اختلافی 40 نیتی بین بخش بالایی و پایینی نمایشگر وجود داشت) عملکرد متوسطی داشت؛ در حالت خودکار شاهد افت روشنایی نمایشگر به 380 نیت بودیم که کمی عجیب به نظر می‌رسد. با توجه به نوع نمایشگر، یکسان بودن روشنایی در الگوی 100 درصدی رنگ سفید با الگوی 50 درصد چندان دور از ذهن نبود. کنتراست Native 143 که به تقسیم روشنایی رنگ‌های سفید و مشکی بر یکدیگر بدست می‌آید را نه می‌توان بهترین و نه می‌توان بهترین در دنیای ال‌سی‌دی‌ها دانست. شایان ذکر است که تست‌های انجام شده، همگی در حالت رنگ «Normal» بوده و روشنایی با تغییر وضعیت به «Vivid» تا 50 نیت افزایش خواهد یافت.
نمایشگر آنر 10 در زیر نور مسقیم خورشید چندان توانمند نیست و به سختی می‌توان آن را با بهترین‌های بازار از این نظر مقایسه کرد؛ آنر 10 حتی از این نظر از گوشی‌های ال‌سی‌دی هم قیمت خود نیز ضعیف‌تر عمل می‌کند. روشنایی حداقل مناسب و قابلیت «Eye Comfort»، گوشی‌های هواوی را تبدیل به یکی بهترین‌های بازار از نظر استفاده در محیط‌های کم‌نور کرده است؛ روشنایی حداقل نمایشگر گوشی مورد بررسی ما 1.6 نیت است. همانند دیگر گوشی‌های بالارده و جدید هواوی کاربر با مراجعه به بخش «Color mode & temperature» در تنظیمات نمایشگر قادر به تغییر دمای و گستره‌ی فضای رنگی خواهد بود. دو حالت رنگی «Normal» و «Vivid» به ترتیب برای ارائه‌ی رنگ‌‌های طبیعی‌تر و متناسب با فضای رنگی sRGB و رنگ‌های اشباع‌تر و پوشش گسترده‌تر فضای رنگی تعبیه شده‌اند. علاوه بر این دو حالت، اسلایدر دو بعدی آشنای دمای رنگ نیز هنوز در گوشی‌های هواوی وجود دارد؛ سه حالت زیر به صورت از پیش تعیین‌شده برای برای راحت‌تر کالیبره کردن در دسترس است: Normal Warm Cold در تست پوشش فضای رنگی زومیت، آنر 10 عملکرد مناسبی از خود نشان داد و حقیقتا رنگ‌ها در آن زنده و باطراوت نمایش داده می‌شوند. در حالت «Normal» شاهد پوشش 96.5 درصد فضای رنگی sRGB هستیم و کاهش این رقم برای فضاهای رنگی Adobe RGB و DCI P3 به 73.4 و 74.8 قابل پیش‌بینی بود. این دو فضای گسترده عموما توسط حالت‌های همچون «Vivid» در گوشی‌ها پوشش مناسب داده می‌شوند؛ با انتخاب این گزینه علاوه بر پوشش کامل فضای رنگی مرسوم sRGB، شاهد پوشش 98.2 درصدی فضاهای Adobe RGB و DCI P3 هستیم.

عملکرد نمایشگر محصولات بالارده
محصول / پارامترها حداقل روشنایی حداکثر روشنایی دستی حداکثر روشنایی خودکار نسبت کنتراست Native خطای رنگ میانگین
سفید مشکی سفید مشکی سفید حالت استاندارد دقیق‌ترین حالت
آنر 10 1.63 2.86 410 2.81 380 143 6.4 4.4 (Normal)
میت 20 پرو2064708805.32.2 (Normal)
آیفون XS Max2.4094009401.91.9
موتو زد 2 فورس12.3060507703.93.6 (Vibrant)
گلکسی نوت 92.30580010236.32.7 (AMOLED photo)
وان پلاس 62.606940104072.7 (DCI-P3)
اکسپریا ایکس‌زد 2 کامپکت52.156002.13600280.54.34.3 (Standard Mode)
پیکسل 2 ایکس‌ال5059705972.82.2 (Natural)
پی 20 پرو3.42056508131.31.3 (Normal Mode)
گلکسی اس 9 پلاس2.20625010436.61.8 (AMOLED photo)
گلکسی اس 92.40645011156.81.8 (AMOLED photo)
وان پلاس 5تی2.5064306447.12.1 (sRGB Mode)
گلکسی اس 8 پلاس 20182.5305680795----
گلکسی ای 8 20182.6005700763----
آنر 92.483.874793.87480124----
میت 10 پرو2.26060508503.4--
نوکیا 81.811.115521.13559497----
آیفون 102.43075009302.42.4
میت 101.273.173153.9350212766 (Normal Mode)
آیفون 82.561.845501.95658337----
آیفون 8 پلاس2.261.645291.87629336----
اکسپریا ایکس‌زد وان5.21.034321.14734302.92.9 (Standard Mode)
ال‌جی وی 303.71059107065.3--
گلکسی نوت 82.850738010742.3--
* کلیه‌ی نتایج بدست آمده حاصل از آزمایش‌های زومیت در شرایط یکسان آزمایشگاهی است.
دقت رنگ نمایشگر به خصوص در گوشی‌های بالارده، معیار مهمی برای مقایسه‌‌ی کیفیت نمایشگر به شمار می‌رود. وقتی برای اولین بار به نمایشگر آنر 10 نگاه می‌کنید در هر دو حالت اصلی Normal و Vivid شاهد سرد بودن رنگ‌ها به خصوص رنگ سفید خواهید بود. کمترین خطای رنگ در آزمایش‌‌های ما مربوط به حالت Normal و فضای رنگی sRGB بود؛ البته خطای میانگین 4.4 با استفاده از حالت Warm از اسلایدر دمای رنگ تا 1.2 نیز کاهش پیدا می‌کند که رقم بسیار مناسبی برای یک گوشی محسوب می‌شود. خطای نمایش رنگ در حالت Vivid نیز در دو فضای رنگی sRGB و DCI P3 به ترتیب 6.4 و 9.4 بدست آمد؛ فعال بودن حالت Warm تاثیر چندانی در خطای میانگین در این حالت نداشت. رابط کاربری
آنر 10 طبق انتظار با به اندروید نسخه‌ی 8.1 اندروید اوریو و رابط کاربری هواوی یعنی EMUI مجهز شده است. در بررسی‌های پیشین بارها به این نکته اشاره کرده‌ایم که نظرات در مورد رابط کاربری هواوی متفاوت است؛ عده‌ای به قابلیت‌های متنوع آن علاقه‌مند هستند و عده‌‌ای نیز ظاهر و انیمیشن‌های رابط کاربری را نقطه‌ی ضعف آن می‌دانند. اگر پیش از این کاربر گوشی‌های هواوی باشید قطعا رابط کاربری آنر 10 برای شما غریب نخواهد بود. جدای از ظاهر نه چندان زیبای رابط کاربری، EMUI 8 را باید یکی از با امکانات‌ترین نمونه‌ها در گوشی‌های اندرویدی دانست. یکی از کلیدی‌ترین ویژگی‌های EMUI 8 به ادعای هواوی، استفاده از الگوریتم ماشین برای تحلیل چگونگی استفاده از گوشی و بهبود عملکرد آن است.
موتور هوش مصنوعی هواوی موسوم HiAi و واحد NPU در پس این رابط کاربری فعالیت می‌کنند؛ استفاده از هوش مصنوعی در بهینه‌سازی مصرف باتری، بهبود کیفیت تماس‌ها و راه‌اندازی اپلیکیشن‌ها تنها مواردی از کاربردهای هوش مصنوعی در آنر 10 است. استفاده از واحد پردازش عصبی اختصاصی در پردازنده‌ی Kirin 970، به ادعای هواوی باعث سرعت بیشتر راه‌اندازی اپلیکیشن‌ها و ثبات عملکرد گوشی در طولانی‌مدت خواهد شد. هواوی با انتشار موتور هوش مصنوعی خود، دست توسعه‌دهندگان را برای استفاده از آن اپلیکیشن‌ها باز گذاشته است. دسته‌بندی عکس‌ها، انتخاب بهترین سناریوها برای عکاسی و کنترل مصرف انرژی گوشی ابتدایی‌ترین کاربردهای هوش مصنوعی محسوب می‌شوند؛ بنابراین کاربردهای بکر و پیشرفته‌تری برای هوش مصنوعی وجود دارد که هواوی و توسعه‌دهندگان را برای اجرا فرا می‌خوانند.
قرارگیری حسگر اثر انگشت در جلوی گوشی‌های هواوی به معنای امکان استفاده از آن برای ناوبری در اندروید است. در حالت استفاده از حسگر اثر انگشت به‌عنوان کلیدهای ناوبر، یک بار لمس حسگر نقش کلید بازگشت را ایفا می‌کند و سوایپ به سمت چپ یا راست روی حسگر، اپلیکیشن‌‌های اخیر را نمایش خواهد داد. در چنین شرایطی، لمس و نگاه داشتن انگشت روی حسگر عملکردی شبیه به کلید هوم خواهد داشت. امکان افزودن داک شناور برای ناوبری و همچنین کلید نرم‌افزاری در نوار ناوبری نیز آنر 10 وجود دارد؛ این داک شناور را می‌توان در هر نقطه‌ای در صفحه قرار داد. ژست‌های حرکتی مربوط به قابلیت اسپلیت اسکرین، ژست‌های گرفتن اسکرین‌شات و ژست‌های کشیدنی (استفاده از نوشتن یکی از حروف الفبای انگلیسی با مفصل انگشت برای اجرای یک اپلیکیشن‌ خاص) به‌طور کامل در بررسی گوشی‌های پیشین هواوی معرفی شده است.
قابلیت Face Unlock همانند گوشی‌های سری پی 20 سریع بوده و در شرایط نوری ضعیف نیز قابل استفاده است؛ بسیاری از شرکت‌های سازنده گوشی، استفاده از دوربین سلفی و داده‌های آن را برای بازگشایی قفل گوشی به دلیل بی‌نیاز بودن به تجهیزات خاص در پیش گرفته‌اند؛ سنسورهای تشخیص سه‌بعدی چهره در محصولات کمی مانند میت 20 پرو و آیفون‌های اپل به کار گرفته شده است و امنیت به مراتب بالاتری نسبت به راهکار مرسوم دارند. از نظر سرعت و دقت بازگشایی قفل گوشی شاهد همان عمکلرد سریع سری پی 20 هستیم اما همچنان وان‌پلاس در این بخش سریع‌ترین نمونه‌‌ی بازار است. کاربر قادر به انتخاب بازگشایی قفل به‌صورت دو یا تک مرحله‌ای است؛ در صورت انتخاب حالت دو مرحله‌ای، کاربر با نگاه کردن به گوشی قادر به مشاهده‌ی اعلان‌ها و سپس سوایپ و باز کردن قفل گوشی خواهد بود. به لطف افزایش روشنایی نمایشگر در محیط‌های کم‌نور، تشخیص چهره در تاریکی نیز ممکن است. دوربین
هواوی با سری پی 20 به جهانیان نشان داد که دوربین دیگر نقطه ضعفی برای گوشی‌های این شرکت نخواهد بود بلکه با توسعه‌ی راهکارهایی می‌توان محصولی استثنایی در بخش عکاسی تولید کرد. با ورود هرچه بیشتر الگوریتم‌های هوش‌مصنوعی در گوشی‌های هوشمند، تصاویر کم‌نویزتر، عکاسی ساده‌تر و لذت‌بخش‌تر از هر زمان دیگری شده است. آنر 10 از بحث دوربین شباهت‌هایی با پی 20 دارد اما با کمی دقت می‌توان به تفاوت‌های آن‌ها عملکرد و مشخصات فنی پی برد. آنر 10 از دو دوربین با سنسورهای رنگی 16 مگاپیکسلی و 24 مگاپیسل مونوکروم (سیاه‌وسفید) بهره می‌برد که پیش از این در پرچمداران سری پی نیز شاهد آن بودیم.
متاسفانه خبری از حک شدن نام لایکا در پشت گوشی نیست و شاهد لنزهای این شرکت خوش‌نام در آنر 10 نیستیم؛ سری میت و سری پی از مدت‌‌ها پیش با این شرکت برای توسعه‌ی دوربین‌های خود همکاری می‌کنند؛ هر دو دوربین با لنزهایی با f/1.8 همراه شده‌اند و به دلیل استفاده نشدن از لنز تله فوتو امکان زوم اپتیکال بدون افت کیفیت وجود ندارد و کاربران می‌بایست تنها به زوم هیبریدی اکتفا کنند. فقدان لرزشگیر اپتیکال (OIS) به عنوان اصلی‌ترین راهکار برای خنثی کردن لرزش‌‌های دست بیش از هر چیز در عکاسی شبانه و فیلم‌برداری به چشم می‌آید؛ آنر 10 همچنین فاقد EIS یا همان لرزشگیر الکترونیکی در فیلم‌برداری است. شاید با برچسب قیمتی یک گوشی مانند آنر 10 فقدان OIS، نقطه‌ی ضعف بزرگی محسوب نشود اما برخی رقبا به لنزهای با لرزشگیر اپتیکال مجهز شده‌اند.
رابط کاربری دوربین شباهت زیادی به دیگر گوشی‌های هواوی دارد؛ بالای کلید شاتر، آیکون تغییر دوربین و پیش‌نمایش عکس گرفته شده شاهد نواری برای تعیین حالت‌های عکاسی هستیم. با استفاده از قابلیت Apperture، کاربر می‌تواند حین عکاسی یا پس از ثبت تصویر، دیافراگم را به‌صورت نرم‌افزاری بین بازه‌ی f/0.95 تا f/16 تغییر دهید؛ تفاوت اصلی این حالت با پرتره در تمرکز آن روی تغییر دیافراگم است، در حالی که حالت پرتره بیشتر روی زیباسازی و نوردهی‌ها برای ثبت تصاویر بوکه تدارک دیده است. علاوه بر حالت‌های مرسوم Photo و Video گزینه‌ای با نام More در رابط کاربری دوربین به چشم می‌خورد که برخی از آن‌ها به قرار زیر است: AR Lens: افزودن اشکال مجازی به تصویر Pro: تغییر ایزو، اکسپورژ، سرعت شاتر و فوکوس در این بخش در اختیار کاربر است Night Shot: برای ثبت تصاویر با اکسپوژر و کنتراست بهتر در شب Panorama: عکاسی پانوراما با رزولوشن طولی 3200 پیکسل Monochrome: استفاده از حسگر مونوکروم برای ثبت تصاویر سیاه و سفید Light painting: ثبت نور و حرکات آن با باز نگاه داشتن شاتر HDR: استفاده از حداکثر توان برای ثبت تصاویر HDR سوایپ به سمت بالا و پایین در رابط کاربری آنر 10 برای تغییر دوربین به سلفی و بلعکس استفاده می‌شود. قدرت گرفتن تراشه‌ها در بخش هوش مصنوعی بیش از هر بخش دیگری روی عکاسی تاثیر گذاشته است؛ به لطف تراشه‌ی کرین 970 آنر 10 قادر به تشخیص بیش از 500 سناریوی عکاسی در 22 شاخه‌ی اصلی است؛ با فعال کردن AI توسط آیکون قرار گرفته در صفحه‌ی اصلی رابط کاربری، آنر 10 به خوبی قادر به تشخیص سوژه‌ها و محیط‌ها برای بهینه‌سازی تصاویر است. به ادعای سازنده، این قابلیت گسترده‌ی دینامیکی، جزئیات، فوکوس و کنتراست بهتر در تصاویر را به همراه دارد.
کیفیت تصاویر در صورت غیر فعال بودن AI از نظر کنتراست و جزئیات در حد مطلوبی قرار دارند؛ در حالت فعال بودن AI رنگ‌ها اشباع‌تر از حالت استاندارد هستند و جزئیات و کنتراست نیز بهینه‌تر به نظر می‌رسد. نویز هر دو حالت عکاسی اندک است و در این رده‌ی قیمتی در بین بهترین‌ها قرار می‌گیرد. استفاده از حالت AI شما به نوعی از فعال کردن HDR بی‌نیاز می‌کند به این معنی که گوشی به صورت هوشمند در صورت نیاز اقدام به بهبود هایلایت‌ها می‌کند. خوشبختانه تصاویر گرفته شده با آنر 10 در روز به اندازه‌ی کافی شارپ هستند. تصاویر پرتره از نظر جداسازی مرزها مناسب ارزیابی می‌شوند و مشکل چندانی در جداسازی سوژه‌های نه چندان دشوار و پس‌زمینه مشاهده نشد؛ افکت بوکه به خوبی گوشی‌‌های پرچمداری همچون پیکسل‌های گوگل و آیفون طبیعی به نظر نمی‌رسند اما در زمره‌ی بهترین‌های این بازه‌ی قیمتی قرار می‌گیرند. نمونه‌ی عکس‌ با AI روشن و خاموش
عکس با AI روشن
عکس با AI خاموش
عکس‌ها در آنر 10 از ترکیب داده‌های سنسور رنگی و سیاه‌وسفید بدست می‌آیند؛ سنسور مونوکروم برای افزایش گسترده دینامیکی و جزئیات وارد عمل می‌شود. عکس‌های گرفته شده با سنسور مونوکروم از جزئیات قابل‌قبولی برخوردار هستند. عکاسی در شب بر خلاف گوشی‌های سری پی 20 نقطه‌ی قوتی برای آنر 10 نیست اما کیفیت کلی عکس‌های گرفته شده در زمان فعال بودن AI برای یک گوشی 400 یورویی در حد مناسبی قرار دارد. تصاویر نویز چندان بالایی ندارند اما جزئیات تصاویر به اندازه‌ی برخی از رقبا در شب بالا نیست. اگر کمی صبور باشید و عکاسی در شب برایتان مهم باشد، عکس‌های مناسبی از نظر رنگ، جزئیات و اکسپوژر با حالت «Night Mode» ثبت خواهید کرد؛ لرزش دستان و نبود لرزش‌گیر اپتیکال تصویر در هنگام باز بودن شاتر اصلی‌ترین مانع شما برای گرفتن عکس مناسب در این حالت است. گالری نمونه‌ی عکس‌های آنر 10
تصویر پرتره با آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">
تصاویر نمونه آنر 10</h4>">

دوربین سلفی آنر 10 دقیقا همان نمونه‌ی 24 مگاپیکسلی استفاده شده در پی 20 و پی 20 پرو است. هواوی بار دیگر از لنزی با فوکوس ثابت در گوشی‌های بالارده‌ی خود بهره گرفته است که عکاسی سلفی آن را کمی سخت‌تر از دوربین‌های با فوکوس خودکار کرده است. عکس‌های گرفته شده با دوربین سلفی آنر 10 به شرط قرارگیری چهره در نقطه‌ی فوکوس از جزئیات و رنگ‌های قابل‌قبولی برخوردار هستند. سلفی‌های شبانه نیز متوسط ارزیابی می‌شوند اما توصیه ‌می‌کنیم برای ثبت جزئیات بیشتر از نمایشگر برای شبیه‌سازی فلش استفاده کنید. متاسفانه خبری از فیلم‌برداری 4K با نرخ 60 فریم بر ثانیه در آنر 10 نیست و همانند پی 20 و پی 20 پرو به دلیل محدودیت پردازنده کرین 970 تنها قادر ثبت ویدئوهای 30 فریم بر ثانیه با چنین رزولوشنی است. رنگ‌ها، جزئیات و کنتراست ویدئوهای گرفته شده با دوربین اصلی مناسب ارزیابی می‌شود اما گاهی نبود لرزشگیر آزاردهنده می‌شود. بازده و عملکرد
آنر 10 برای انجام پردازش‌های محول‌شده به کرین 970 اتکا دارد؛ SoC پرچم‌دار هواوی در سال گذشته که با لیتوگرافی 10 نانومتری تولید می‌شود و برای نخستین‌بار در گوشی‌های میت 10 و میت 10 پرو به‌کار گرفته شده است. از آنجا که پیش‌ از این در بررسی میت 10 پرو به جزئیات پیرامون کرین 980 پرداخته‌ایم، در بررسی پیش رو صرفا به ارائه‌ی مشخصات کلی آن بسنده می‌کنیم. مانند نسل گذشته، پردازنده‌ی مرکزی داخل کرین 970 از دو کلاستر چهار هسته‌‌ای تشکیل می‌شود که یکی از آن‌ها با چهار هسته‌ی 2.4 گیگاهرتزی Cortex-A73 وظیفه‌ی پردازش‌های سنگین را برعهده دارد؛ در حالی که کلاستر دوم به‌مدد چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A53 تسک‌های سبک را انجام می‌دهد. واحد پردازش گرافیکی کرین 970 موسوم به Mali-G72MP12 با فرکانس 850 مگاهرتزی کار می‌کند و به‌ادعای چینی‌ها به‌ترتیب 20 و 50 درصد بهبود در عملکرد و بهره‌وری انرژی را نسبت به کرین 960 به‌ارمغان می‌آورد.
کرین 970 نخستین تراشه‌ی موبایل دنیا محسوب می‌شود که از یک واحد پردازش عصبی مجزا (NPU) برای پردازش‌های مربوط به هوش مصنوعی بهره می‌برد، این واحد قابلیت‌هایی همچون تشخیص سریع‌تر تصاویر، تشخیص صدا و پردازش طبیعی زبان را ممکن می‌کند که می‌‌توان از آن برای تشخیص سوژه در نرم‌افزار دوربین و تنظیم پارامترهای عکاسی استفاده کرد. آنر 10 در کنار پردازنده‌ی 10 نانومتری خود، از 4، 6 یا 8 گیگابایت (نسخه‌ی GT) حافظه‌ی رم و 64 یا 128 گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی استفاده می‌کند. ما برای بررسی نسخه‌ی 4 گیگابایتی آنر 10 را در اختیار داشتیم. شما می‌توانید عملکرد حافظه‌ی ذخیره‌سازی Honor 10 از حیث سرعت خواندن و نوشته دیتا را در جدول زیر مشاهده کنید:
عملکرد حافظه‌ی ذخیره‌سازی ابزارهای موبایل پرچم‌دار
مدل‌ها / عملکرد نرخ خواندن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ خواندن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
آنر 10 850.05196.11146.73163.88
هواوی میت 20 پرو855.09193.81153.05136.53
آیفون XS Max1642525----
موتو زد 2 فورس705.78201.92159.0282.35
گلکسی نوت 9817.77194.92131.0521.4
وان‌پلاس 6723.15203.69134.6521.97
اکسپریا ایکس‌زد 2 کامپکت696.89194.92152.7316.81
پیکسل 2 ایکس‌ال729.32212.92176.7823.6
هواوی پی 20 پرو823.93193.8142.21155.09
گلکسی اس 9 پلاس820.63207.17131.2722.68
گلکسی اس 9817.94205.67131.1223.15
وان‌پلاس 5‌تی750.28205.41136.619.48
آنر 9281.7297.7128.3813.85
هواوی میت 10 پرو835.06220.96175.74172.62
نوکیا 8689.17204.33146.7214.34
هواوی میت 10824.05206.13177.47157.61
اکسپریا ایکس‌زد وان سونی676.92206.49157.8914.81
ال‌جی وی 30681.65158.3671.7611.1
اچ‌تی‌سی یو 11716.41162.4290.9565.63
گلکسی نوت 8790.86203.91123.6614.2
گلکسی اس 8 پلاس772.66179.11122.9414.8
*کلیه‌ی بنچمارک‌های ذکر شده در این جدول توسط زومیت اجرا شده است.
اما آنر 10 به‌موجب پردازنده‌ای از سال 2017، چه نمایشی را در حضور پرچم‌داران قدرتمند 2018 ارائه می‌دهد؟ پس از ارائه‌ی اطلاعات مختصری درباره‌ی مشخصات سخت‌افزاری این گوشی هوشمند در ادامه به آزمایش عملکرد این گوشی هوشمند می‌پردازیم.
جدول بنچمارک‌ ابزارهای موبایل پرچم‌دار
محصول / بنچمارک Antutu 7/6
3DMark PCMark
Work 2.0
Geekbench 4 GFXBench
IceStorm Unlimited Sling Shot Extreme - OpenGL Overall / Web Browsing Single / Multi Aztec Ruins Vulkan - High Tier / Offscreen Manhattan 3.1 / Offscreen Car Chase / Offscreen T-Rex / Offscreen
آنر 10 203872
--
30791 2753 7427
7804
1934
6621
12FPS
7.9FPS
34FPS
34FPS
21FPS
21FPS
59FPS
99FPS
هواوی میت 20 پرو
(Performance)
297724
--
5696342049309
10260
3314
9857
13FPS
11FPS
44FPS
50FPS
27FPS
31FPS
62FPS
125FPS
هواوی میت 20 پرو 201890
--
3698135567663
7171
3322
9837
12FPS
9.5FPS
48FPS
36FPS
27FPS
28FPS
56FPS
69FPS
آیفون XS Max 354722
--
774283551--5106
10984
34.4FPS
18.4FPS
50.5FPS
66.3FPS
32.1FPS
40.9FPS
59.9FPS
197.8FPS
موتو زد 2 فورس 204782
181525
4180837206846
6637
1923
6797
9.9FPS
7.7FPS
22FPS
35FPS
14FPS
23FPS
60FPS
100FPS
گلکسی نوت 9 236663
210100
4244133815453
5884
3692
9141
--45FPS
45FPS
26FPS
28FPS
59FPS
147FPS
وان پلاس 6 271893
227777
63289--8537
7339
2466
9071
--48FPS
52FPS
32FPS
33FPS
60FPS
134FPS
اکسپریا ایکس‌زد 2 کامپکت 263566
214624
63705--8227
7234
2429
8512
--55FPS
60FPS
33FPS
35FPS
60FPS
151FPS
پیکسل 2 ایکس‌ال 204455
170782
40403--7421
7380
1901
6201
--16FPS
33FPS
13FPS
22FPS
55FPS
93FPS
هواوی پی 20 پرو 200949
181449
31051--7244
7440
1899
6546
--38FPS
31FPS
23FPS
23FPS
60FPS
86FPS
گلکسی اس 9 پلاس 243493
219955
37958--5205
5224
3750
8997
--44FPS
47FPS
26FPS
28FPS
60FPS
146FPS
گلکسی اس 9 217146
212328
38108--5089
5247
3704
8860
--43FPS
46FPS
27FPS
28FPS
60FPS
142FPS
وان‌پلاس 5T --
176787
40430--6861
6032
2021
6204
--37FPS
41FPS
23FPS
25FPS
60FPS
115FPS
آنر 9 --
145954
28920--6134
5456
1961
6340
--20FPS
19FPS
13FPS
11FPS
52FPS
56FPS
هواوی میت 10 پرو --
175769
30962--6913
6941
1983
6499
--29FPS
30FPS
21FPS
21FPS
60FPS
127FPS
نوکیا 8 --
170074
40393--6744
6224
1913
6515
--18FPS
39FPS
12FPS
23FPS
56FPS
106FPS
آیفون 10 --
203245
63694----4222
9371
--51FPS
43FPS
--104FPS
138FPS
هواوی میت 10 --
176022
35995--6740
7006
1859
6437
--23FPS
37FPS
13FPS
21FPS
60FPS
125FPS
آیفون 8 --
210531
64769----4239
9196
--106FPS
41FPS
--120FPS
135FPS
آیفون 8 پلاس --
223699
64084----4285
9469
--59FPS
48FPS
--117FPS
140FPS
اکسپریا ایکس‌زد وان --
166167
36752--6298
6049
1811
6508
--38FPS
37FPS
25FPS
24FPS
59FPS
101FPS
ال‌جی وی 30 --
170756
39506--5714
5705
1909
6330
--17FPS
34FPS
12FPS
23FPS
56FPS
99FPS
گلکسی نوت 8 --
174364
32586--5121
4858
1992
6673
--23FPS
43FPS
13FPS
26FPS
60FPS
123FPS
آیپد پرو 10.5 --
227599
54609----3928
9325
--58FPS
100FPS
--59FPS
217FPS
*کلیه‌ی بنچمارک‌های ذکر شده در این جدول توسط زومیت اجرا شده است.
بنچمارک‌ها به ما نشان می‌دهند که آنر 10 عملکردی نزدیک به پی 20 پرو دارد و در برابر میت 20 پرو، قدرتمندترین پرچم‌دار اندرویدی دنیا، حرفی برای گفتن ندارد؛ اما توجه داشته باشید که بنچمارک‌ها تنها در بازه‌های زمانی کوتاه بازدهی گوشی‌ را ارزیابی می‌کنند و نمی‌توانند معیار مناسبی برای سنجش کارکرد مداوم گوشی باشند، از این رو ما برای شبیه‌سازی چنین وضعیتی، دو تست استرس انتوتو و اجرای مداوم بنچمارک 3DMark را روی آنر 10 پیاده کردیم. در آزمون نخست، بنچمارک انتوتو به‌مدت 15 دقیقه، گوشی را به‌صورت کلی تحت فشار قرار می‌دهد و در نهایت نتیجه‌ را د قالب نمودارهایی به‌نمایش می‌گذارد، همان‌طور که مشاهده می‌کنید، CPU طی این آزمون در اغلب موارد 100 درصد عملکرد خود را به‌نمایش می‌گذارد، در حالی میت 20 پرو حتی در حالت Performance، 80 درصد از توانایی پردازنده‌ی مرکزی را به‌کار می‌گرفت؛ البته نمودار دمای باتری، نشان از صعود حرارت به‌حدود 50 درجه‌ی سلسیوس دارد که بسیار بالا محسوب می‌شود.
حال برای شبیه‌سازی حالتی مانند اجرای مداوم یک بازی سنگین، تست Sling Shot Extreme OpenGL ES 3.1 را 10 بار به‌صورت مداوم روی آنر 10 اجرا می‌کنیم، در طول این آزمون دمای گوشی به‌شدت بالا می‌رود، به‌طوری که حین اجرای تست، گوشی چند بار در این خصوص، پیغام خطا می‌دهد؛ اما باز هم عملکرد واحد گرافیک در حد معقولی می‌ماند و افت شدیدی را تجربه نمی‌کند؛ در حالی که میت 20 پرو پس از کسب چند امتیاز حدود 4000 به همسایگی امتیاز 2000 سقوط می‌کرد.

آنر ‍10 با وجود بهره‌گیری از سخت‌افزار سال گذشته، کماکان عملکرد مطلوبی را در طیف گسترده‌ای از کاربری‌ها از اپلیکیشن‌های روزمره گرفته تا بازی‌های سنگین به‌نمایش می‌گذارد؛ اما باید توجه داشته باشید که تحت فشار قرار دادن دستگاه، دمای آن را به‌شدت بالا می‌برد. در نهایت باید بگوییم که ما از تجربه‌ی خود در اجرای بازی‌هایی همچون Asphalt 9 ،Fortnite و PUBG Mobile بسیار رضایت داشتیم. باتری
تمام انرژی مورد نیاز آنر 10 را باتری 3400 میلی‌آمپرساعتی آن تأمین می‌کند که دقیقا با ظرفیت باتری هواوی پی 20 برابری می‌کند؛ اما حدود 15 درصد کمتر از ظرفیتی است که پی 20 پرو ارائه می‌دهد. نمایشگر +FHD و پردازنده‌ی بهینه‌ی به‌کاررفته در پرچم‌دار آنر نشان از آن دارد که با باتری یادشده می‌توان شارژدهی متوسط روبه‌بالایی را از آن انتظار داشت؛ برای ارزیابی عملکرد باتری به سراغ آزمون‌های متداول زومیت می‌رویم.
ابتدا با غیرفعال‌سازی کلیه‌ی اتصال‌های بی‌سیم و تنظیم روشنایی نمایشگر روی 200 نیت، در حالی دستگاه به‌صورت کامل شارژ شده است، ویدیویی با رزولوشن HD را به‌صورت مداوم تا لحظه‌ی خاموش‌شدن گوشی پخش می‌کنیم، در این آزمون، آنر 10 با ثبت زمان 11 ساعت و 7 دقیقه ، عملکردی متوسط و نه‌چندان شگفت‌انگیز را از خود به‌نمایش گذاشت.
محصول / تست نمایشگر باتری ویدیو GFXBench
Manhattan 3.1
PCMark
Work 2.0
GeekBench
ابعاد و رزولوشن میلی‌آمپرساعت ساعت Battery LifeTime
(min)
LongTerm Performance
(Frame)
ساعت امتیاز
مدت‌زمان
آنر 10 5.84 اینچ
2280 × 1080 پیکسل
3400 11:07 Failed Failed 7:06 2735
4:34
هواوی میت 20 پرو
(Performance)
6.39 اینچ
3120 × 1440 پیکسل
4200--259.31230----
هواوی میت 20 پرو6.39 اینچ
3120 × 1440 پیکسل
420014:17332.513819:406180
11:42
آیفون XS Max6.5 اینچ
2688 × 1242 پیکسل‌براینچ
317414:31273.252725----
--
موتو زد 2 فورس5.5 اینچ
2560 × 1440 پیکسل
273014:25227.2101711:084078
7:13
گلکسی نوت 96.4 اینچ
2960 × 1440 پیکسل
400014:10162.41619Failed*4300
7:10
وان‌پلاس 66.28 اینچ
2280 × 1080 پیکسل
330015:50181.816468:034053
7:08
اکسپریا ایکس‌زد 2 کامپکت5.0 اینچ
2160 × 1080 پیکسل
287010:40160.724428:444086
7:04
پیکسل 2 ایکس‌ال6.0 اینچ
2880 × 1440 پیکسل
352012:25231.7993.87:595257
8:53
هواوی پی 20 پرو6.1 اینچ
2240 × 1080 پیکسل
400014:10197.4933.79:193350
5:35
گلکسی اس 9 پلاس6.2 اینچ
2960 × 1440 پیکسل
350014:17187.6860.7Failed--
گلکسی اس 95.8 اینچ
2960 × 1440 پیکسل
300012:30154.8884.76:42--
وان‌پلاس 5تی6.01 اینچ
2160 × 1080 پیکسل
330017:13140.320758:34--
آنر 95.15 اینچ
1920 × 1080 پیکسل
320011:06158.310246:37--
هواوی میت 10 پرو6.0 اینچ
2160 × 1080 پیکسل
400016:40226.2848.28:36--
نوکیا 85.3 اینچ
2560 × 1440 پیکسل
309010:55196.810428:13--
آیفون 105.8 اینچ
2436 × 1125 پیکسل
271614:40242.21561----
هواوی میت 105.9 اینچ
1920 × 1080 پیکسل
400013:16----9:40--
آیفون 84.7 اینچ
1334 × 750 پیکسل
18219:351223995----
آیفون 8 پلاس5.5 اینچ
1920 × 1080 پیکسل
269113:101712051----
اکسپریا ایکس‌زد وان5.2 اینچ
1920 × 1080 پیکسل
270011:37180.316106:32--
ال‌جی وی 306.0 اینچ
2880 × 1440 پیکسل
330012:30237.7802.38:25--
گلکسی نوت 86.3 اینچ
2960 × 1440 پیکسل
330013:48173.1833.76:41--
*کلیه‌ی بنچمارک‌های ذکر شده در این جدول توسط زومیت اجرا شده است.
حال نوبت به آزمون‌های نرم‌افزاری می‌رسد، ابتدا تست Work 2 - Battery از بنچمارک PCMark را اجرا می‌کنیم؛ آزمونی که شبیه‌سازی پردازش‌های روزمره، مانند وب‌گردی یا ویرایش عکس، شارژدهی را در دنیای واقعی شبیه‌سازی می‌کند، در این تست آنر 10 موفق به ثبت زمان 7 ساعت و 6 دقیقه شد که نتیجه‌ی قابل احترامی به‌حساب می‌آید. در گام بعدی آزمون باتری Manhattan 3.1 از بنچمارک GFXBench‌ اجرا می‌کنیم که با 30 بار اجرای مداوم یک محتوای گرافیکی سنگین، پارامترهایی همچون افت تعداد فریم‌های پردازش‌شده، شارژدهی و دمای دستگاه را به‌تصویر می‌کشد، متاسفانه با وجود چندین بار تلاش ما، آنر 10 با نمایش پیغامی، اجرای آزمون را به‌دلیل بالا رفتن بیش از حد دما، متوقف کرد. آنر 10 در آزمون باتری GeekBench نیز که شارژدهی را با تحت فشار قرار دادن پردازنده‌ی مرکزی می‌سنجد، عملکرد شگفت‌انگیزی ندارد و در بهترین حالت، می‌توان آن را دسته‌ی «متوسط» قرار داد. صرف‌نظر از اعداد و ارقام، پرچم‌دار چینی‌ها در استفاده‌های روزمره، شامل وب‌گردی، استریم موسیقی و پخش ویدیوهای کوتاه، می‌تواند تا یک روز کاربر را همراهی کند، ضمن اینکه شارژر SuperCharge با توان 22.5 واتی (4.5 ولت و 5 آمپری) آنر 10 می‌تواند آن را ظرف مدت 30 دقیقه به‌میزان 65 درصد شارژ کند که عملکرد بسیار خوبی به‌حساب می‌آید.

جمع‌بندی
آنر به عنوان زیر مجموعه‌ای از شرکت بزرگ هواوی، وظیفه‌ی حفظ جایگاه این شرکت در بازار گوشی‌های پرچمدار و میان‌رده‌ی اقتصادی را بر عهده دارد. آنر 10 به عنوان محصول سال 2018 آنر با پردازنده‌‌ای قدرتمند با پایداری مناسب، طراحی الهام گرفته از پی 20 و عقب‌گردهایی نسبت به این گوشی همراه بوده است؛ با در نظر گرفتن برچسب قیمتی پایین‌تر این گوشی نسبت به پی 20 تمام این عقب‌گردها منطقی به نظر می‌رسند. دوربین این گوشی عکس‌های شایسته‌ای در طول روز ثبت کرده و عکاسی آن در محیط‌های تاریک نیز با توجه به قیمت آن قابل قبول است. باتری آنر 10 از نظر همانند پی 20 عملکرد متوسطی از خود ارائه می‌دهد اما بهره‌مندی از شارژر 22.5 واتی و سریع در این گوشی ما را خشنود کرد.
روشنایی نمایشگر LCD آنر 10 به مانند دیگر گوشی‌های این رده چندان بالا نیست. کنتراست، دقت رنگ، عمق رنگ مشکی و تنظیمات خوب نمایشگر تا حدودی روشنایی پایین را جبران می‌کند. طراحی جلوی آنر 10 شما را به یاد پی 20 خواهد انداخت و پشت آن نیز همانند نسل گذشته از شیشه‌ای با بافتی در مقیاس نانو ساخته شده است. در پایان باید گفت آنر 10 برخی از ویژگی‌های پی 20 را به ارث برده است اما برای حفظ قیمت رقابتی برخی از آن‌ها مانند دوربین و نمایشگر ضعیف‌تر از این پرچمدار سری پی انتخاب شده‌اند. نکات مثبت تراشه‌ قدرتمند و عملکرد پایدار کیفیت مناسب صدای خروجی از اسپیکر دوربین توانمند به خصوص در روشنایی روز شارژ سریع 22.5 واتی
نکات منفی روشنایی نه چندان بالای نمایشگر شارژدهی متوسط مقاوم نبودن در برابر نفوذ آب فقدان درگاه حافظه

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/80041/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوشی های اختصاصی HMD رونمایی شدند؛ جایگزین‌های معنوی نوکیا

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است

تریلر داستانی Destiny 2: The Final Shape منتشر شد

هر روز به این سه بزرگواران سلام بدید

اهمیت انشاءالله گفتن در کارها

ویدئوی زیبا و آرامش‌بخش از شن‌های کویر

لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد

بازهم سلمان برای کارهای سخت انتخاب شد!

روایت زهره حمیدی از روزهای سخت سرطان؛ از تلویزیون و وزارت ارشاد دلخورم

سالار آقاپور: جام جهانی آماده باش؛ ما اومدیم

شمس‌‍آذر هم جریمه مالی شد و هم معنوی

تاج صعود به جام جهانی را تماشا کرد

استقلالی‌ها با خاص‌ترین فوتبالیست ایران همبازی شدند

رانگنیک: باید ببینم بایرن را می‌خواهم یا نه!

باید یک سیلی پای گوش لیائو خواباند!

قربانی با گل وارد 11 نفر شد

واکنش باشگاه لیگ برتری؛ بازیکنان ما مجرم نیستند

رئیس لالیگا: 5 میلیون یورو برای تکنولوژی گل زیاده!

روش هایی برای اتو کردن صحیح لباس

از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟

نامزد دور دوم انتخابات: شفافیت مجلس قبل مورد نقد است/ در کشور حکمرانی رسانه‌ای درستی نداریم

مراسم استقبال رسمی از رئیس‌جمهور ایران در سریلانکا

پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان

بالا رفتن پرچم ایران در جزیره سیلان سریلانکا

جزئیات رایزنی‌های چهار گزینه ریاست مجلس دوازدهم با منتخبین

هواوی با تکیه بر «هارمونی او اس» رویای جهانی شدن را در سر دارد

اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود

گوناگون/ خصلتی که کافران یهود را به خونخواری و جنگ‌افروزی کشاند

دوربین مخفی دیدنی در مورد مد و لباس

نمایش نهنگ غول پیکر مقابل چشم گردشگران

استوری وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیه‌السلام

همدم تازه منوچهر هادی پس از یکتا ناصر!

سختی‌های فیلم‌سازی از زبان سیدجواد هاشمی

عاقبت به خیری سرخابی‌ها با واگذاری به نهادهای اقتصادی

محل میزبانی استقلال‌ملاثانی از سپاهان مشخص شد

پاسخ بارسلونا به پی اس جی در مورد یامال

چرا یزدانی به اردوی تیم ملی نیامد؟

کاپیتان بهترین بازیکن ایران و قرقیزستان

شمسایی: حذف ژاپن شگفتی نبود!

هر آنچه قرار است از دربی مرسی ساید بدانید

گواردیولا: علاقه‌ام به دی‌زربی هر فصل بیشتر می‌شود

گلایه کاپیتان تیم ملی از میزبانی جام ملت‌ها

آنچلوتی ستاره‌اش را لای پر قو گذاشت!

بهترین زمان برای پایان‌دادن به جلسات مشاوره چه‌وقت است؟

6 موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن‌ها باید «نه» بگوییم

فارن‌پالسی: بایدن با تحریم نفتی ایران به دام نمایندگان افراطی نیفتد

پاسخ معنادار سعید حجاریان به یک منتقد نااُمید در توئیتر

نامزد دور دوم انتخابات: شفافیت مجلس قبل مورد نقد است

افشاگری فلاحت‌پیشه درباره یک کلاهبرداری بزرگ؛ ماجرای دریافت غرامت جنگی از عراق

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی شهادت جانباز گرانقدر «سلمان کلیوند عباسی»