آریا جوان
سامسونگ برای رقابت در بازار تراشه 116 میلیارد دلار هزینه می‌کند
پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398 - 16:10:59
آریا جوان - سامسونگ بخش اعظمی از درآمد خود را از بخش تراشه کسب می‌کند و قصد دارد با سرمایه‌گذاری بیشتر، رقبای کنونی را پشت سر بگذارد.

سامسونگ در جدیدترین گزارش خود ادعا کرد که تا سال 2030، سرمایه‌ای بالغ بر 116 میلیارد دلار را برای پیروزی در رقابت تراشه‌های هزینه خواهد کرد. هدف آن‌ها، پشت سر گذاشتن بزرگانی همچون اینتل ، کوالکام و TSMC و رسیدن به جایگاه پیشگامی در تولید تراشه‌های منطقی است. برنامه‌ی جدید کره‌ای‌ها برای سلطه بر بازار تراشه شامل ایجاد 15 هزار شغل در حوزه‌های تولید و تحقیق هم می‌شود. سامسونگ اکنون بیشتر با تولید تراشه‌های حافظه و پردازنده‌های اکسینوس شناخته می‌شود. در سوی دیگر بازار اینتل قرار دارد که فرمانروای تراشه‌های کامپیوتر شخصی و سرور است. کوالکام نیز سهم قابل‌توجهی از بازار تراشه‌های مودم و موبایل را در اختیار دارد. سامسونگ در دوره‌ای به‌عنوان تولیدکننده‌ی اختصاصی پردازنده‌های سری A آیفون و آیپد فعالیت می‌کرد، اما درگیری‌های قانونی و رقابتی میان آن‌ها و اپل ، منجر شد تا کوپرتینویی‌ها برای محصولات جدید خود به سراغ TSMC بروند. پس گرفتن چنین قراردادی از سوی سامسونگ و قرار گرفتن در میان همکاران اپل، برای سلطه بر بازار تراشه‌ها امری الزامی محسوب می‌شود. اپل همواره بزرگ‌ترین مشتری شرکت‌هایی بوده است که در فهرست تأمین‌کننده‌هایش قرار دارند.
مقاله‌های مرتبط:
سامسونگ برای رقابت با TSMC کارخانه تولید قطعات نیمه هادی 7 نانومتری می‌سازد سامسونگ چشم‌انداز جدید خود را در زمینه فناوری نیمه‌هادی ارائه می‌دهد
در ماه ژوئن سال 2018 گزارش‌هایی شنیده شد که سامسونگ قصد دارد سفارشات تراشه‌های A13 اپل را به‌نام خود ثبت کند؛ تراشه‌هایی که در آیفون‌های سال 2019 استفاده خواهند شد. البته چند ماه بعد تأیید شد که TSMC باز هم به‌عنوان تولیدکننده‌ی تراشه با اپل همکاری خواهد کرد. به‌طور کلی بخش نیمه‌هادی‌ها بهترین بخش کسب‌وکار سامسونگ بوده‌اند. سه‌چهارم از درآمد عملیاتی کره‌ای‌ها در سال 2018 از این بخش تأمین شد. البته، رسیدن به شرکت‌های دیگر در این رقابت هنوز پیمودن راه زیادی را می‌طلبد. به‌عنوان مثال TSMC قصد دارد تا تنها در سال 2019 حدود 10 تا 11 میلیارد دلار در کسب‌وکار خود سرمایه‌گذاری کند و اگر تهدید سامسونگ جدی‌تر شود، افزایش سرمایه‌گذاری آن‌ها دور از ذهن نخواهد بود. به‌احتمال زیاد اینتل هم درحال‌حاضر به‌عنوان فرمانروای بازار کامپیوترهای شخصی به کار خود ادامه خواهد داد. تراشه‌های این شرکت از دهه‌ها پیش به‌عنوان سخت‌افزارهای اصلی انواع کامپیوترهای ویندوزی و مک شناخته شده‌اند. باوجود آنکه AMD و ARM به‌عنوان رقیبان جدی اینتل در این حوزه فعالیت می‌کنند، هنوز راه زیادی تا نزدیک شدن به شرکت اول بازار در پیش دارند.

http://www.javanannews.ir/fa/News/121570/سامسونگ-برای-رقابت-در-بازار-تراشه-116-میلیارد-دلار-هزینه-می‌کند
بستن   چاپ