آریا جوان
اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل
کانديداهاي رياست جمهوري به مطالبات و دغدغه‌هاي اصلي مردم بپردازند
يکشنبه 8 ارديبهشت 1392 - 12:57:33 PM

اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه هاي سراسر کشور در بيانيه دوم خود که به مناسبت يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري صادر شده است تاکيد کرده است که از کانديداهاي مختلف انتظار مي‌رود که در مباحث خود به مطالبات و دغدغه‌هاي اصلي مربوط به مردم بپردازند.

متن اين بيانيه به شرح زير است:

در سي و پنجمين سال حيات پر برکت نظام مقدس اسلامي، ملت بزرگ ايران خلق حماسه عظيم ديگري را انتظار مي‌کشد که با برگزاري يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، تشعشعات اين حماسه شگرف بدون ترديد مرزهاي جغرافيايي ايران اسلامي را در خواهد نورديد. تلاش همه اقشار و اصناف مختلف جامعه جهت مشارکت در افزايش اين شور و نشاط حماسي، بدون شک يکي از واقعيت هاي مطلوب کشور است. در اين بين جامعه دانشجويي و دانشگاهي به عنوان قشر فرهيخته کشور، نقش پيشتازي در عرصه افزايش شور و نشاط حماسه عظيم انتخابات به واسطه روشنگري‌هاي متوالي را دارا است. اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر کشور بعد از برگزاري جلسات کارشناسي با کانديداهاي احتمالي رياست جمهوري آينده، اولين بيانيه انتخاباتي خود را منتشر کرد و مطالبي را به استحضار ملت بزرگ ايران رساند. آنچه در ذيل مي آيد محتواي دومين بيانيه اين تشکل دانشجويي با محوريت يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري است:

1-در عرصه فعاليت‌هاي سياسي و تشکيلاتي جريان‌ها و گروه‌هاي مختلف سياسي، مسئله حزب و تحزب همراه با کارکرد واقعي و در شان نظام اسلامي، چيزي است که جاي خالي آن احساس مي‌شود. نگاه به تجربه تاريخي جمهوري اسلامي بر ما روشن مي‌کند که فعاليت حزبي در نظام اسلامي به هيچ عنوان مذموم نبوده، و مورد تاکيد حضرت امام و رهبر معظم انقلاب نيز بوده است، اما آنچه قابل اهميت است اين که حزب و تحزب در جمهوري اسلامي بايد کارآيي و کارآمدي واقعي خود را داشته باشد.

آنچه وظيفه اصلي يک حزب در کشور ماست، مربوط به نقش راهنمايي و هدايت فکري آحاد مردم به سمت آرمان‌هاي سياسي و عقيدتي است که بدون شک ارتقاي سطح بينش جامعه را در پي خواهد داشت، اما هرگاه فعاليت‌هاي حزبي در جامعه اسلامي بخواهد به تقليد از جامعه غربي شکل بگيرد، به باشگاهي براي کسب قدرت تبديل مي شود که با بده بستان‌هاي سياسي همراه خواهد بود. حزب با اين معنا که اصلي ترين کارکرد آن کشمکش قدرت باشد، هيچ گاه مطلوب جامعه اسلامي نيست. آنچه را هم که امروز در جامعه شاهد آن هستيم، عدم کارآيي لازم احزاب کنوني در کشور است؛ احزابي که فقط همزمان با انتخابات هاي مختلف سر بر مي‌آورند که البته در همين بازه هم هيچ گاه نمي‌توانند کارکرد واقعي خود را ايفا کنند، به عنوان نمونه آنچه در قبال انتخابات پيش رو از سوي برخي احزاب، رخ داده است، اعلام نامزدي پنج نفر براي انتخابات رياست جمهوري که همگي ذيل يک حزب پرسابقه کشور تعريف مي‌شوند و اين يعني اين‌که حزب فاقد مرجعيت لازم است.

2-يکي از اساسي ترين مواردي که براي جريان‌ها و کانديداهاي مختلف انتخابات لازم است و کانديداهاي احتمالي انتخابات بايد نسبت به آن اهتمام لازم را داشته باشند، ارائه ي برنامه‌اي مدون و مشخص براي اداره ي کشور است. در حالي که آنچه را که در حال حاضر از کانديداهاي مختلف شاهد هستيم، عدم ارائه برنامه هايي لازم و مشخص براي آينده کشور است و در واقع آنچه بيشتر از سوي کانديداها مي بينيم پرداختن به رويکردي سلبي به انتخابات و تخريب و نقد مخالفين است که تخريب همواره همراه با برچسب زدن هاي سياسي همراه است تا ارائه نقطه نظرات ايجابي و برنامه هاي سازنده.

3-کساني که قصد ورود به عرصه مهم و حساس انتخابات رياست جمهوري و احراز بالاترين جايگاه اجرايي کشور را دارند، بايد توجه داشته باشند که مقام رياست جمهوري جايگاه پرداختن به مناقشات سياسي و فلسفي نيست، بلکه عرصه خدمت رساني مردم و کشور و پيشبرد اهداف عاليه نظام اسلامي و ملت ايران است که مديري کارآمد و توانمند را مي طلبد. لذا از کانديداهاي مختلف انتظار مي رود که در مباحث خود به مطالبات و دغدغه‌هاي اصلي مربوط به مردم بپردازند، چيزي که مع الاسف در حال حاضر در بين بسياري از کانديداها مشاهده نمي‌کنيم. اين رويه در ماه هاي اخير به گونه‌اي پيش مي رود که هر چه زمان به انتخابات نزديک تر مي‌شود، شاهد سياه نمايي‌هاي شديدتر نسبت به دستاوردهاي نظام به خصوص در سال‌هاي اخير هستيم. عملي که جاي نقد و بررسي منصفانه را گرفته و فضا انتخابات آينده را به سمتي مي‌برد که کانديداها در خلايي غير واقعي به جاي رقابت در ارائه برنامه، در سياه نمايي بيشتر با هم رقابت کنند! البته بايد اين را خاطر نشان کرد که تخريب با نقد تفاوت دارد و آن چيز که مورد رضاي خداوند و ملت است نقد سازنده است نه القاي شرايط بحراني و نا اميد از کشور، شکي نيست که به برخي از مواضع و عملکردهاي دولت فعلي انتقادات جدي و اساسي وارد است، لکن اين به معناي اين نيست که همه ي نقاط مثبت و خدمات واقعي دولت ناديده گرفته شود و در فضايي بغض آلود اصلي ترين تمسک و امتياز (!) کانديداهاي حاضر تخريب و توهين به دولت برآمده از راي ملت باشد.

4-يکي از اصلي‌ترين و مهم‌ترين وظيفه ي جريان ها و گروه هاي سياسي و بويژه تشکل هاي دانشجويي ، اين است که در راستاي روشنگري براي انتخابات، براي شناساندن کانديداي اصلح تلاش کرده و بهترين کسي را که شايسته خدمتگزاري مردم است به ملت بشناسانند. لازم به توجه است که کانديداي اصلح فقط با معيارها و ملاک هايي که از سوي رهبر معظم انقلاب و حضرت امام به کرات بيان شده است، مشخص مي شود. و همگان بايد بدانند که براي شناساندن شايسته ترين فرد براي مديريت بر جامعه اسلامي، نبايد صرفا به معيارهاي فاقد ارزش اساسي مانند نظرسنجي، توجه به احساس زعما(!) و ... توجه کرد، بلکه تاکيد بر معيارهاي مطابق با گفتمان جبهه انقلاب اسلامي براي تطبيق کانديداهاي با آن ها يکي از لازمه هاي شناساندن کانديداي اصلح است.



http://www.javanannews.ir/fa/News/126/کانديداهاي-رياست-جمهوري-به-مطالبات-و-دغدغه‌هاي-اصلي-مردم-بپردازند
بستن   چاپ