آریا جوان
این همه قاشق و چنگال در رستوران ها برای چیست؟
يکشنبه 24 شهريور 1398 - 14:15:44
آریا جوان -
این همه قاشق و چنگال در رستوران ها برای چیست؟
١٨٧
٠
خراسان / برای همه ما پیش می‌آید که به مراسم یا مهمانی‎هایی دعوت می شویم که خیلی رسمی و تعارف‏دار هستند. مراسم این‌چنینی کمی با آن‎چه همیشه تجربه کردیم فرق دارند و بد نیست بدانیم که در این شرایط بهتر است چطور رفتار کنیم. جزئیات، همیشه در این مراسم حرف اول را می‎زند؛ مثلا شاید به ظاهر مهم نباشد اول دستمال را بردارید یا قاشق غذاخوری را اما در این‌طور مکان‎ها همه این موارد بیش از آن‎چه فکر می‏کنید به چشم می‏آید. اولین و ساده‎ترین چیزی که باید به آن دقت کنید دستمال سفره است. دستمال سفره را باز کنید و روی پای‏تان بیندازید. دستمال نباید دور گردن‎تان آویزان بشود یا برای پاک کردن دهان در کنار دست‎تان قرار بگیرد. بعد از این که غذای‎تان تمام شد باید آن را تا کنید و سمت چپ بشقاب‎تان قرار بدهید. گاهی در بعضی رستوران‎ها قاشق و چنگال و چاقوی زیادی در اطراف بشقاب می‎بینید که شاید به ظاهر اضافه و به‌دردنخور بیایند ولی باید حواس‌تان باشد که هرکدام چه کاربردی دارند. سمت راست بشقاب، قاشق‌ها و کارد را می‌بینید و سمت چپ چنگال‌ها هستند. نزدیک‌ترین کارد و چنگال به بشقاب برای سرو غذای اصلی به کار می‌رود و معمولا از بقیه بزرگ تر است. در سمت راست بشقاب‌تان معمولا یک قاشق گرد و بزرگ قرار دارد که برای خوردن سوپ استفاده می‌شود. چنگال را در دست چپ‌تان بگیرید و آن را رو به پایین قرار بدهید. کارد را هم در دست راست و کمی بالاتر از بشقاب نگه دارید. برای حفظ تعادل بهتر است انگشت سبابه‌تان را روی دسته‌های کارد و چنگال قرار بدهید تا کار با آن‌ها راحت‌تر باشد. حالا با کمک کارد، غذا را روی چنگال هل بدهید و آن را در دهان‌تان بگذارید.

http://www.javanannews.ir/fa/News/178599/این-همه-قاشق-و-چنگال-در-رستوران-ها-برای-چیست؟
بستن   چاپ