آریا جوان
ارتباط مصرف ميوه در نوجواني با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان
شنبه 25 ارديبهشت 1395 - 12:10:11 PM
ايسنا
در اين بررسي آمده است: دختران نوجواني که از ميزان بالايي ميوه مصرف مي‌کنند ممکن است خطر ابتلاي آنان به سرطان پستان در آينده کمتر باشد. پزشکان آمريکايي با بيان اينکه مصرف ميوه‌هايي همچون سيب، موز و انگور در دوران نوجواني ارتباط نزديکي با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان دارد، اظهار داشتند: تقريبا مصرف سه وعده از چنين ميوه‌هايي موجب کاهش 25 درصدي ابتلا به اين بيماري در دوران ميانسالي مي‌شود. به گفته محققان، اين اولين بار است که به طور خاص در مورد تاثير مصرف ميزان بالايي از ميوه در دوران نوجواني با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان تحقيقاتي انجام گرفته‌ است. محققان آمريکايي همچنين تاکيد کردند: در اين مطالعه رابطه علت - معلولي تاييد نشده و تنها مشخص شد بين مصرف ميوه و کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان ارتباط وجود دارد.

http://www.javanannews.ir/fa/News/3006/ارتباط-مصرف-ميوه-در-نوجواني-با-کاهش-خطر-ابتلا-به-سرطان-پستان
بستن   چاپ