آریا جوان
مضرات «رژيم غذايي کاري اجتماعي
دوشنبه 1 شهريور 1395 - 12:03:02 PM
مهر
به گفته محققان دانشکده پزشکي آيسان نيويورک سيتي در دنياي تجاري امروز و سفرهاي متوالي و بدون توقف که مصرف غذاهاي سالم خانگي جايش را به مصرف غذاهاي جاده اي داده است، ريسک ابتلا به تصلب شريان هم رو به افزايش است. رژيم غذايي متداول کاري امروز مملو از گوشت قرمز، نوشيدني هاي قندي، اسنک هاي فرآوري شده و مشروبات الکلي است. اين نوع رژيم غذايي مضرات سنگيني براي سلامت قلب دارد. دکتر ولنتاين فاستر، عضو تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «ما دريافتيم رژيم غذايي کاري اجتماعي بيش از هر رژيم غذايي ديگري موجب افزايش ريسک ابتلا به بيماري هاي قلبي-عروقي مي شود.» حتي محققان دريافته اند اين نوع رژيم غذايي به مراتب بدتر از رژيم غذايي موسوم به «رژيم غذايي غربي» است. فاستر در ادامه عنوان مي کند: «اين رژيم غذايي کاري حقيقتا رژيم بدي است. موجب سفت شدن عروق شده و به شدت در ريسک ابتلا به بيماري قلبي-عروقي، قاتل شماره يک جهان، نقش دارد.» طبق اعلام انجمن قلب آمريکا، تصلب شريان ناشي از تشکيل پلاک در عروق است که ريسک لخته شدن خون، حمله قلبي و سکته را افزايش مي دهد. بيماري قلبي عروقي سالانه موجب مرگ بيش از 17 ميليون نفر در دنيا مي شود. براي کاهش اين ريسک، انجمن قلب آمريکا بر کاهش مصرف گوشت قرمز و شيريني جات و مصرف بيشتر ميوه، سبزيجات، غلات کامل سبوس دار، محصولات لبني کم چرب، ماهي و مرغ بدون پوست و مغزيجات آجيلي تاکيد مي کند.

http://www.javanannews.ir/fa/News/3436/مضرات-«رژيم-غذايي-کاري-اجتماعي
بستن   چاپ