آریا جوان
شکلات عامل تشديد کننده اين بيمار مرگبار است
سه شنبه 7 دي 1395 - 3:33:05 PM
آريا
کارشناسان اسپانيايي در جديدترين تحقيقات خود دريافتند مصرف شکلات مي تواند باعث گسترش بيماري سرطان در مبتلايان يا همان متاستاز شود.
بر اساس تحقيقات، در شکلات روغن درخت نخل يا همان پالم وجود دارد که اين چربي باعث تحريک نوعي پروتئين در بدن انسان به نام cD360 مي شود که نقش موثري در گسترش تومورهاي سرطاني دارد.
روغن پالم در تمامي کشورهاي دنيا و در بيشتر صنايع خوراکي و حتي بهداشتي و آرايشي وجود دارد ولي مي تواند در افراد مبتلا به سرطان باعث گسترش بيماري شود.
اين روغن در نان، شکلات و بيسکوئيت وجود دارد و کارشناسان بر همين اساس خوردن اين مواد غذايي را براي افراد مبتلا به سرطان جايز نمي دانند.
کارشناسان با بررسي هسته تومورهاي سرطاني در بيماران دريافتند که آنها خوراکي هاي حاوي روغن پالم به ميزان زياد استفاده کرده اند.
پژوهشگران بر همين اساس در نظر دارند شيوه جديدي براي مقابله با سرطان و جلوگيري از بازگشت آن در مبتلايان ابداع کنند که در آن ميزان مصرف چربي افراد کم باشد.
اين يافته ها حاصل تحقيقات پژوهشگران مرکز مطالعات در شهر بارسلوناي اسپانيا است.
کارشناسان پروتئين cd36 را در تومورهاي موجود در پوست، دهان، تخمدان، مثانه، ريه و سينه بيماران سرطاني شناسايي کرده اند.
کارشناسان به افراد مبتلا به سرطان توصيه مي کنند مواد غذايي کم چرب مصرف کنند و ورزش روزانه و منظم داشته باشند.

http://www.javanannews.ir/fa/News/3786/شکلات-عامل-تشديد-کننده-اين-بيمار-مرگبار-است
بستن   چاپ