کارشناسان تغذيه و رژيم غذايي مصرف ويتامين
C را به دلايل زير توصيه مي کنند:
- ويتامين C به ترميم و رشد بافت بدن کمک مي کند.
- ويتامين C به جذب آهن در بدن کمک مي کند.
- علاوه بر مرکباتي نظير پرتقال و گريپ فروت، توت فرنگي و کيوي هم منبع خوب ويتامين C هستند.
- سبزيجاتي نظير فلفل دلمه سبز و قرمز، بروکلي، کلم بروکسل و گوجه فرنگي هم حاوي ويتامين C هستند.
- براي بهره مندي از فوايد اين ميوه ها و سبزيجات لازم است که آنها را تازه مصرف کرد و از پخت طولاني مدت آنها پرهيز نماييد.