آریا جوان
چگونه مغز را براي توقف نگراني تمرين دهيم؟
شنبه 7 اسفند 1395 - 4:01:54 PM
بيتوته

هنگامي که مغز خود را براي توقف نگراني تمرين مي دهيد، تکنيک نوشتن يکي از ارزشمندترين گزينه ها محسوب مي شود.

هنگامي که موضوع سلامت روان انسان مطرح مي شود، نگراني همانند يک عنصر زيان آور است. برخي نگراني را يک عادت بد در نظر مي گيرند که با تمرين مي توان آن را از بين برد. برخي فکر مي کنند نگراني ممکن است به ما در يادگيري از تجربيات گذشته و آماده شدن براي نمونه هاي جديد کمک کند. چه خوب يا بد، نگراني از طريق تمرکز بر آينده نامشخص که توانايي کنترل آن را نداريم، مغز ما را اشغال مي کند.

به گزارش "پاور آو پازيتيويتي"، گفته شده است که افسردگي تمرکز بر رويدادهاي گذشته است، که آرزو مي کنيد مي توانستيد آنها را تغيير دهيد، و نگراني تمرکز بر رويدادهاي آينده است که کنترلي بر آنها نداريد. همچنين، درباره نگراني مي توان گفت شما تنها فکر مي کنيد که کنترلي بر آينده نداريد در شرايطي که مي توانيد به واقع اقدام هايي را مد نظر قرار دهيد که به آماده شدن براي هر آنچه درباره آن نگران هستيد، کمک مي کنند. در ادامه با برخي روش ها که مي توانند به مغز شما در جلوگيري و توقف نگراني کمک کنند، بيشتر آشنا مي شويم.

با نوشتن مغز را از نگراني دور کنيد 

هنگامي که مغز خود را براي توقف نگراني تمرين مي دهيد، تکنيک نوشتن يکي از ارزشمندترين گزينه ها محسوب مي شود. اگر در تمام طول شب مغز شما درباره موضوعي فکر مي کند و شما را بيدار نگه مي دارد، آن را روي کاغذ يا به صورت الکترونيک در گوشي همراه يا تبلت خود بنويسيد. اين کار به مغز اجازه نفس کشيدن مي دهد و ديگر نيازي نيست براي به خاطر سپردن جزئيات انرژي مصرف کنيد.

براي اين که توجه مغز را به سوي يک موضوع جلب کنيد، نوشتن يکي از بهترين گزينه ها است زيرا به مغز مي گوييد اين موضوع به اندازه اي مهم بوده است که آن را يادداشت کرده ايد. مغز اکنون در وضعيت هشدار قرار مي گيرد تا منابع را براي حل کردن اين مشکل گرد هم مي آورد، به جاي اين که نگران شود يا مجبور به يادآوري چيز مهمي براي نگران شدن باشد.

براي مغزي عاري از نگراني مديتيشن انجام دهيد 

مديتيشن مي تواند به مغز در تمرين توقف نگراني کمک کند. پژوهش صورت گرفته روي آثار مديتيشن نشان داده اند که اين کار به طور ويژه براي کاهش اضطراب شناختي يا نگراني خوب است. اگرچه برخي افراد به اين مساله اشاره مي کنند که از زمان کافي براي انجام مديتيشن برخوردار نيستند، اما اين کار مي تواند به سادگي بستن چشم ها به مدت 30 ثانيه يا بيشتر باشد. دوري گزيدن از منابع استرس گامي فعال براي تمرين دادن مغز به منظور جلوگيري از نگراني است.

لحظات کوتاهي که آگاهانه براي دوري گزيدن از هر سر و صداي غير طبيعي در زندگي خود انتخاب مي کنيد، اين اجازه را مي دهد به مواردي که بيشترين اهميت را در حال حاضر و در آينده براي شما دارند، توجه کنيد. افکار نگران کننده ممکن است هنگامي که در حال مديتيشن هستيد به سراغ شما بيايند و اين امري عادي است. بنابر توصيه کارشناسان، شما بايد افکار نگران کننده را زير نظر داشته باشيد و با ورود آنها به ذهن، همانند ابرهايي که در يک روز بادي حرکت مي کنند، به آنها اجازه دهيد از ذهن شما خارج شوند.

 

آرامش درون رفع نگراني

براي مغزي عاري از نگراني مديتيشن انجام دهيد‎

ورزش کنيد تا بدن و مغز خود را براي جلوگيري از نگراني تمرين دهيد 

نگراني به مغز کمک مي کند چگونگي بقا را از طريق تصميم گيري براي فعال کردن سيستم جنگ يا گريز فرا بگيرد. اگر يک حيوان وحشي به ناگاه در برابر شما قرار بگيرد، بلافاصله هجوم آدرنالين را در بدن خود احساس خواهيد کرد و اين واکنش ترس مشابه آن چيزي است که در زمان نگراني براي بدن رخ مي دهد.

زماني که بدن نشانه هاي اضطراب را احساس مي کند، انجام ورزش براي شما خوب خواهد بود. اگر بدن نشانه هاي جسماني کمتري که با استرس مرتبط هستند را احساس کند، ذهن نيز اين گونه تفسير مي کند که بايد کمتر نگران باشد زيرا بدن در حالت بر انگيختگي افزايش يافته قرار ندارد.

ورزش مي تواند فشار خون را کاهش دهد که يکي از نشانه هاي جسماني استرس در بدن است. همچنين، به نظر مي رسد ورزش دليل ديگري براي ضربان قلب و نرخ تنفس سريع در اختيار بدن قرار مي دهد. اگر احساس مي کنيد نگران هستيد، يک پياده روي پنج تا 10 دقيقه اي مي تواند در کاهش آن موثر باشد. از مناظر اطراف خود لذت ببريد، در شرايطي که روي حرکات اندام ها و تنفس خود تمرکز داريد.


http://www.javanannews.ir/fa/News/3982/چگونه-مغز-را-براي-توقف-نگراني-تمرين-دهيم؟
بستن   چاپ