آریا جوان
تسهيلات 12 ميليون توماني براي پايان نامه هاي کارشناسي ارشد بيوتکنولوژي و زيست محيطي
سه شنبه 29 فروردين 1396 - 7:38:42 AM
ايرنا
سارا حمزه لو افزود: از پايان نامه هاي کارشناسي ارشد نيز در سه استان خوزستان، لرستان و ايلام که از بيوتکنولوژي براي مقابله با مشکلات زيست محيطي استفاده مي کنند، حمايت مي شود.
وي با اشاره به حمايت هاي اين ستاد از پايان نامه هاي دکتري در حوزه زيست فناوري، تصريح کرد: يکي از مهم ترين اقدامات ستاد توسعه زيست فناوري، در بخش فعاليت هايي است که به ارتقا و توسعه بيوتکنولوژي (زيست فناوري) در کشور منجر مي شوند.
وي گفت: بر همين مبنا پايان نامه هاي مقطع دکتري در اين حوزه از حمايت هاي ستاد برخوردار مي شوند و در صورت مطابقت با اولويت هاي زيست فناوري اعلام شده ستاد از کمک هاي مالي تا سقف 12 ميليون تومان برخوردار مي شوند.
دبير گروه پژوهش، زيرساخت و توسعه فناوري ستاد توسعه زيست فناوري با اشاره به مبلغ حمايت هاي اين ستاد از پايان نامه ها، تصريح کرد: براي پايان نامه هاي کارشناسي ارشد در سه استان خوزستان، لرستان و ايلام تا سقف 10 ميليون تومان حمايت مالي در نظر گرفته شده است.
وي اعلام کرد: تا روزهاي آتي آيين نامه حمايت از پايان نامه هاي کارشناسي ارشد در سه استان ياد شده منتشر مي شود و علاقه مندان مي توانند با مراجعه به سايت ستاد توسعه زيست فناوري از جزئيات آن خبردار شوند.
حمزه لو ادامه داد: علاوه بر حمايت هاي ياد شده از پايان نامه ها مقالات نمايه شده در مجلات ISI که در زمينه زيست فناوري در چارک اول (Q1) قرار دارند، بين 2 تا 4 ميليون تومان حمايت مالي صورت خواهد گرفت.
وي با تاکيد بر اين که موضوع اين مقاله ها بايد در راستاي اولويت هاي ستاد توسعه زيست فناوري باشد، افزود: مبلغ حمايتي را ضريب تاثير مجله مشخص مي کند به طوري که اگر مقاله در مجله اي با ضريب تاثير بيش از 10 منتشر شود، بيشترين مبلغ حمايتي را دريافت خواهد کرد.
وي اظهار کرد: تا کنون چهار فراخوان حمايتي از طرح ها در حوزه هاي مختلف زيست فناوري منتشر شده است. در اين فراخوان ها با توجه به موضوعات اولويت دار در هر يک از حوزه هاي کشاورزي، پزشکي و صنعت، از طرح هايي که از سوي شرکت هاي دانش بنيان ارايه شوند، پس از بررسي و داوري گروه پژوهش، حمايت مي شوند.
دبير گروه پژوهش، زيرساخت و توسعه فناوري ستاد توسعه زيست فناوري در ادامه به طرح تقسيم کار ملي در حوزه زيست فناوري اشاره کرد و توضيح داد: در اين طرح براي جلوگيري از موازي کاري بين مراکز علمي و دانشگاه هاي مختلف کشور و با توجه به ظرفيت هاي هر مرکز از نظر منابع انساني، امکانات و تجهيزات و‌ موقعيت جغرافيايي آن مرکز سه اولويت مهم بيوتکنولوژي تعيين مي شود.
حمزه لو گفت: مراکز با اختصاص 50 درصد از فعاليت هاي خود در عرصه هاي مشخص و معرفي شده به ستاد مي توانند از حمايت ها برخوردار شوند. پس از نهايي شدن اولويت هاي مراکز و دانشگاه ها تمامي حمايت هاي ياد شده مانند حمايت از پايان نامه ها و مقالات تنها در همان اولويت هاي تعيين شده براي هر دانشگاه انجام مي گيرد.
وي ادامه داد: براي نمونه اگر موضوع مقاومت گياهان زراعي به تنش خشکي با استفاده از بيوتکنولوژي توسط يک دانشگاه به عنوان اولويت معرفي شده است دانشجويان و پژوهشگران آن دانشگاه در صورتي که فعاليت هاي خود را در اين زمينه متمرکز کنند مي توانند از حمايت هاي ستاد برخوردار شوند و ساير موضوعاتي که در اولويت آن دانشگاه قرار ندارد مورد حمايت ستاد نيز قرار نمي گيرند.
وي به حمايت هاي ستاد توسعه زيست فناوري در بخش بين المللي نيز اشاره کرد و افزود: بر همين اساس ستاد از ماموريت هاي خارجي و فرصت هاي مطالعاتي، جذب پژوهشگران خارجي، پژوهشگران ايراني مقيم خارج از کشور و‌ انتقال فناوري در بخش زيست فناوري استقبال و حمايت مي کند.

http://www.javanannews.ir/fa/News/4101/تسهيلات-12-ميليون-توماني-براي-پايان-نامه-هاي-کارشناسي-ارشد-بيوتکنولوژي-و-زيست-محيطي
بستن   چاپ