شکلات باعث جوش زدن ميشود؟
اندیشه
بزرگنمايي:
جوانان نيوز- کلسترول تخممرغ تاثيري بر کلسترول خون افراد سالم ندارد، اما ميتواند
کلسترول خون افراد مبتلا به ديابت، داراي کلسترول بالا و بيماريهاي قلبي
را به ميزان کمي افزايش دهد. سفيده تخممرغ کلسترول ندارد و فقط زرده حاوي
کلسترول است. يک تخممرغ بزرگ 186 ميليگرم کلسترول دارد، در حالي که
کلسترول موردنياز فرد سالم روزانه 300 ميليگرم و نياز افراد مبتلا به
ديابت، کلسترول بالا و بيماريهاي قلبي، 200 ميليگرم است. تحقيقات نشان
ميدهد اين ماده غذايي تاثيري بر سطح کلسترول 70 درصد افراد ندارد و در
30درصد از افراد افزايش کمي ايجادمي کند. کلسترول براي بدن مهم است و
مولکول ساختاري غشاء همه سلولهاي بدن را که در ساخت هورمونهاي تستسترون،
استروژن و کورتيزول نقش دارد، تشکيل ميدهد.
کالريهاي دريافتي در شب چاقکنندهتر از کالريهاي اوايل روز هستند.
معمولا
تصور بر اين است که سوخت وساز بدن در پايان روز به ميزان چشمگيري کاهش
مييابد، بنابراين بدن کالريهاي دريافتي را در شب مصرف نميکند، اما حقيقت
اين است که هرچند متابوليسم هنگام شب کندتر از هنگام فعاليت روزانه صورت
ميگيرد، اما هرگز حتي در حالت خواب متوقف نميشود. کالريهايي که شب مصرف
ميشوند تغييري در متابوليسم ايجاد نميکنند يا کالريهاي بيشتري نسبت به
کالريهاي روزانه به حساب نميآيند. معادله افزايش وزن عبارت است از:
دريافت کالري زياد و سوزاندن کالري کم در طول يک روز صرفنظر از زمان مصرف.
سبزيجات تازه بهتر از سبزيجات منجمد است
هرچند
ويتامينهاي ميوه و سبزيجات با گذشت زمان ارزش غذايي خود را از دست
ميدهند، اما بسياري از موادمغذي آنها مانند آهن و فيبر، بقاي بيشتري نسبت
به آنچه تصورمي شود دارند. به طور کلي تفاوت سطح موادمغذي در سبزيجات تازه و
منجمد آن قدر کم است که بعيد است تاثيري بر سلامت کلي ما داشته باشد.
توصيه کارشناسان مصرف زياد ميوه و سبزيجات به هر شکل ممکن است.
شکلات باعث جوش زدن ميشود
به
گفته متخصصان پوست، مصرف شکلات به خودي خود به بروز آکنه منجرنمي شود.
تحقيقات علمي هيچ گونه ارتباط مستقيمي ميان خوردن شکلات و ايجاد آکنه نشان
نميدهند. با اين حال، رژيمهاي غذايي که حاوي قند و چربي بالايي هستند
باعث افزايش سبوم يا چربي پوست ميشوند و توليد سبوم عامل اصلي بروز التهاب
و در نتيجه آکنه است. بنابراين درصورت رعايت اعتدال در مصرف ميتوانيد
بدون نگراني از جوشزدن پوست شکلات مصرف کنيد.
مايکرو ويو، موادمغذي را ازبين ميبرد
مايکروويو
يکي از امنترين و بهترين گزينهها براي آماده کردن غذايي با موادمغذي
سالم است. چيزي که بايد به آن توجه داشت کمتر تفت دادن و کمتر جوشاندن
موادغذايي است.
-
چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۳:۰۸:۰۸ PM
-
۱۱۳۸ بازديد
-
آريا
-
باعث جوش زدن
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/4502/