آموزش گلاب گیری
خواندنی
بزرگنمايي:
آریا جوان - باشگاه خبرنگاران / برای گرفتن گلاب به روش سنتی به وسایلی مثل دیگ، قرابه، پارج و نی و شیشه نیاز دارد. دیگ مسی ظرف اصلی گلابگیری است. درِ دیگ گذاشته میشود و یک واشر پلاستیکی بین در دیگ و قابلمه جا میگیرد تا بخار داخل قابلمه محفوظ بماند. روی در دیگ سوراخی تعبیه شده که لولههای استیل از آن میگذرد و یک سر لوله به پارچی مسی میرسد و گلاب آماده داخل پارچ ریخته میشود. این فرآیند حدود 7 ساعت طول میکشد.
-
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵:۲۹
-
۸ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1310965/