طرز تهیه انواع تیرامیسو با بیسکویت پتی بور فوقالعاده خوشمزه
دختران
بزرگنمايي:
آریا جوان - «تیرامیسو » یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرهای ایتالیایی است که در کشور ما هم طرفداران بیشماری دارد. تیرامیسو را با پایه و مواد مختلفی تهیه میکنند. برخی تخممرغ را حذف میکنند و برخی هم طعم بیسکوییت پتیپور را به جای لیدی فینگر (که در دستور اصلی استفاده می شود) میپسندد. اما یکی از آسانترین دستورهای تهیه برای تیرامیسو، درست کردن تیرامیسو خامهای با پتی بور است. در این مطلب چند دستور تهیه برای تیرامیسو با بیسکویت پتی بور آماده کرده ایم؛ با ما همراه باشید.
طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور ساده
مواد لازم |
خامه صبحانه | 200 گرم |
بیسکویت پتی بور | دو بسته |
پنیر ماسکارپونه | یک بسته |
پودر شکر | 6 قاشق غذاخوری |
پودر قهوه | یک قاشق سوپ خوری |
روش تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور بدون تخم مرغ
خامه را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کنید و با نصف مقدار شکر (سه قاشق) آن را مخلوط کنید و با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد. پنیر ماسکارپونه را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شوند. سپس خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شده و سس اصلی تیرامیسو آماده شود. یک ظرف مستطیلی شکل را انتخاب کنید و کف آن یک پلاستیک فریزر پهن کنید. کمی از سس تهیه شده در کف ظرف بریزید و سپس یک ردیف بیسکویت پتی بور روی آن بچینید و دوباره روی آن پودر قهوه بریزید. این کار ادامه دهید تا بیسکویتها تمام شوند و لایهی آخر پودر قهوه باشد. سپس باقی مانده پلاستیک را روی آن بکشید و ظرف را به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویتها برود. سپس آن را از یخچال خارج کنید و دسر را با کمک پلاستیک به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل کنید. روی دسر را با سلیقه خود تزئین کنید و در اندازههای دلخواه برش بزنید. نکته: طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و موز نیز به همین روش است و شما صرفا باید بین لایه ها موز حلقه شده بچینید.
بیشتر بدانید: طرز تهیه انواع دسر با بیسکویت پتی بور ساده و خوشمزه
طرز تهیه تیرامیسو با خامه قنادی و بیسکویت پتی بور
مواد لازم |
بیسکوییت پتی بور ساده یا کاکائویی | 3 بسته |
خامه قنادی | نیم کیلو |
پودر قهوه | به میزان لازم |
موز | 3 عدد |
دستور تهیه تیرامیسو خامه ای با پتی بور
خامه قنادی را از فریزر بیرون بیاورید تا کمی شل شود. شروع کنید با همزن خامه را هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد. کف ظرف تیرامیسو را نایلون پهن کنید و یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید. روی آن را با قهوه دم کشیده فرچه بکشید تا کمی نم دار شود. سپس از خامه قنادی یک لایه روی آن بکشید. حالا موزهای حلقه شده را روی آن بچینید. لایه های بعدی را نیز به همین صورت تکرار کنید و در آخر روی آن پودر قهوه الک کنید و به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا جا بیافتد. نکته: لایه آخر خامه باشد.
سخن آخر
تیرامیسو خامهای با پتی بور یا لیدی فینگر را به مدت یک هفته میتوانید در یخچال نگهداری کنید. تیرامیسو را به همین ترتیب به صورت قالبی و لیوانی و تک نفر هم میتوانید درست کنید. اگر هم تخم مرغ را در تیرامیسو نمیپسندید آن را بدون تخم مرغ تهیه کنید.
اگر شما هم ایده یا نظری در مورد تهیه تیرامیسو دارید یا از ترفند خاصی برای خوشمزهتر شدن این دسر لذیذ ایتالیایی استفاده میکنید، خوشحال میشویم آنها را در پایین همین صفحه با ما و دوستانتان در میان بگذارید.
اگر به دنبال دستور دسر با بیسکویت پتی بور هستید، ما به شما خواندن مقاله طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور را نیز پیشنهاد می کنیم.
-
سه شنبه ۶ مهر ۱۴۰۰ - ۲:۲۵:۱۴ AM
-
۱۷ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/729814/