طرز تهیه ترشی انگور سفید خوشمزه ساده و با دوشاب
خواندنی
بزرگنمايي:
آریا جوان - اگر شما هم دوست دارید یک ترشی متفاوت و خوشمزه را امتحان کنید ما به شما حتما مواد لازم و طرز تهیه ترشی انگور سفید خوشمزه و خوش رنگ را توصیه می کنیم این ترشی علاوه بر طعم خوبی که دارد شمای زیبایی هم برای انواع دورچین غذا ها دارد در ادامه با طرز تهیه این ترشی خوشمزه بیشتر آشنا خواهیم شد.
طرز تهیه ترشی انگور سفید
مواد لازم |
انگور سفید | 2 کیلوگرم |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه | 2 لیوان |
دستور تهیه ترشی انگور سفید خانگی
انگور سفید تهیه شده برای ترشی را تمیز بشویید تا گل و لای نشسته در آن گرفته شود. بعد در آبکش میریزیم تا آب اضافه آن کشیده شود و انگورها خشک شوند. در ظرفی سرکه و نمک را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد. انگور را داخل دبه یا شیشه های تمیز و خشک بریزید و داخل شیشه را با نمک و سرکه سرد شده پر میکنیم به طوری که انگور ها به آسانی در مایع سرکه غوطه ور شوند. در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و هوای آزاد بیرون از یخچال قرار دهید تا ترشی جا بیافتد. نکته: در طرز تهیه ترشی انگور با شیره یا دوشاب، برای متعادل کردن میزان ترشی، نصف لیوان دوشاب یا عسل یا شکر به این دستور اضافه میکنند.
خواص درمانی انگور
1. درمان آسم
انگور ارزش درمانی دارد و از گذشته در درمان آسم استفاده میشده است. علاوهبرآن، قدرت مرطوبکنندگی انگور چنان بالاست که میتواند رطوبت ریهها را افزایش بدهد و از حملات آسمی بکاهد.
2. تقویت استخوان ها
یکی از خواص انگور تقویت استخوانهاست. انگور منبع بینظیری از ریزمغذیهایی چون مس، آهن و منگنز است و وجود تمامی این ریزمغذیها برای تشکیل و استحکام استخوان مهم هستند. افزودن انگور به رژیم غذایی روزانه، جلوی بروز مشکلات مربوط به افزایش سن، ازجمله پوکی استخوان را میگیرد. وجود منگنز در بدن بینهایت ضروری است و به سوختوساز پروتئین، کلاژن سازی و عملکرد سیستم عصبی کمک میکند.
3. پیشگیری از بیماری قلبی
انگور مقدار اکسید نیتریک موجود در خون را، که جلوی تشکیل لخته خون در بدن را میگیرد، افزایش میدهد. علاوهبرآن، آنتی اکسیدهای انگور از اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) که موجب گرفتگی رگهای خونی شده و دلیل اصلی بیشتر بیماریهای قلبی عروقی است، جلوگیری میکند.
سخن آخر
ترشی انگور جزء ترشیجات و شور بوده و زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه است ترشی انگور سفید را میتوانید در وعده پیش غذا یا وعده اصلی سرو کنید. توجه کنید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه این مطلب برای 10 نفر مناسب میباشد.
در فصلی که این انگور موجود است، شما میتوانید با استفاده از روش های خشک کردن انگور ، آن را خشک کرده و یا با تهیه لواشک انگور ، در تمام فصول از خواص آن بهره ببرید. آیا تا به حال این ترشی را امتحان کرده بودید؟ نظر شما در مورد طعم آن چیست؟ در پایین همین صفحه با ما در ارتباط باشید.
-
پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۷:۲۱
-
۱۸ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/767043/