آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه خورش تره فرنگی دخترونه پسرونه

طرز تهیه خورش تره فرنگی
  بزرگنمايي:

آریا جوان - خورش تره فرنگی یکی از انواع خورش های خوشمزه و جدید ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش تره فرنگی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر سینه یا ران مرغ 450گرم تره فرنگی 500 گرم نعنا تازه 100 گرم جعفری تازه 300 گرم پیاز 1 عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی طرز تهیه خورش تره فرنگی مرحله اول برای تهیه خورش تره فرنگی خوشمزه ابتدای کار ساقه های تره فرنگی را به اندازه های دلخواه خرد می کنیم، سپس می شوییم تا گل و لای آن کاملا شسته شود. در ادامه تره فرنگی را درون آبکش می ریزیم. مرحله دوم حالا اجازه می دهیم آب اضافی تره فرنگی کاملا خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس تره فرنگی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب اضافی تره فرنگی تبخیر شود. مرحله سوم در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه حاوی تره فرنگی می ریزیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا کاملا سرخ شوند. در ادامه جعفری و نعنا را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. مرحله چهارم حالا جعفری را به همراه نعنا روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه سینه یا ران مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم، سپس تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. در ادامه زمانی که روی گوشت مرغ کف ایجاد شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس آب مرغ را دور می ریزیم و تکه های مرغ را می شوییم. مرحله ششم حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم. مرحله هفتم در این مرحله مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس بوی خامی زردچوبه از بین برود. در ادامه تکه های مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم. مرحله هشتم حالا تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ درون آب جوش بماند تا نیم پز شود، سپس تره فرنگی را به همراه جعفری و نعنا به مرغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیوفتد. مرحله نهم در نهایت نمک و فلفل خورش را اندازه می کنیم. در ادامه می توانید مقداری آب لیمو ترش تازه یا آبغوره به عنوان چاشنی خورش استفاده کنید. در آخر خورش را درون یک ظرف مناسب بریزید، سپس به همراه پلو زعفرانی سرو کنید. نوش جان.

خورش تره فرنگی یکی از انواع خورش های خوشمزه و جدید ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش تره فرنگی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه یا ران مرغ450گرم
تره فرنگی500 گرم
نعنا تازه100 گرم
جعفری تازه300 گرم
پیاز1 عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
طرز تهیه خورش تره فرنگی
مرحله اول
برای تهیه خورش تره فرنگی خوشمزه ابتدای کار ساقه های تره فرنگی را به اندازه های دلخواه خرد می کنیم، سپس می شوییم تا گل و لای آن کاملا شسته شود. در ادامه تره فرنگی را درون آبکش می ریزیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم آب اضافی تره فرنگی کاملا خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس تره فرنگی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب اضافی تره فرنگی تبخیر شود.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه حاوی تره فرنگی می ریزیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا کاملا سرخ شوند. در ادامه جعفری و نعنا را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله چهارم
حالا جعفری را به همراه نعنا روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه سینه یا ران مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم، سپس تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. در ادامه زمانی که روی گوشت مرغ کف ایجاد شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس آب مرغ را دور می ریزیم و تکه های مرغ را می شوییم.
مرحله ششم
حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس بوی خامی زردچوبه از بین برود. در ادامه تکه های مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم.
مرحله هشتم
حالا تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ درون آب جوش بماند تا نیم پز شود، سپس تره فرنگی را به همراه جعفری و نعنا به مرغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیوفتد.
مرحله نهم
در نهایت نمک و فلفل خورش را اندازه می کنیم. در ادامه می توانید مقداری آب لیمو ترش تازه یا آبغوره به عنوان چاشنی خورش استفاده کنید. در آخر خورش را درون یک ظرف مناسب بریزید، سپس به همراه پلو زعفرانی سرو کنید. نوش جان.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/781428/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«جک دورسی» از هیئت‌مدیره بلواسکای جدا شد

گوناگون/ فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این 7 مورد را درک می‌کنند!

نقاش سینمای ایران که دستفروشی می کند!

«تگزاس 3» و «عطرآلود» به گیشه سینماها اضافه می‌شود

دلبری‌های رونالدو نازاریو با پیراهن اینتر

حضور وزیر ورزش در مراسم ترحیم مرحوم اسکویی

پیش بازی بازیهای هفته بیست و ششم لیگ برتر ایران

خاطره فردوسی‌پور از مسعود اسکویی در بازی ایران ژاپن!

هاشمی: صدای مسعود اسکویی، انرژی‌بخش بود

خسروی وفا: اسکویی صدای ماندگار ورزش ایران بود

ستاره رئال رکورد رونالدو را می‌شکند

گل های برتر تقابل های پرسپولیس - نساجی

تیزر باشگاه بایرن مونیخ برای معرفی پیراهن اول فصل 2024/25

دعوت از بازیکن آماتور به تیم ملی اروگوئه!

چند اصل مهم برای انتخاب یک کتاب کار مناسب کودک

رهبر انقلاب خطاب به زائران بیت‌الله الحرام: بازار همه جا هست، کعبه را دریابید که فقط آنجا است

حضور سفیر عربستان در افتتاحیه اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف برای انتخابات منتشر شد

رئیس سنّی مجلس دوازدهم چه‌کسی خواهد شد؟

کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز شد

قالیباف از نمایندگی مجلس انصراف می‌دهد؟

سعید حجاریان: اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!

پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت‌شده «سبزکوه» چهارمحال‌وبختیاری

آبشاری زیبا در روستای «شادگان باشت»

تفنگ جذاب آب پاش با سبک جنگ ستارگان

مصرف این چهار مکمل را بعد از 40 سالگی جدی بگیرید

تازه‌ترین «توالت عمومی» متفاوت ژاپنی‌ها

عاشقانه سعید و بیتا، شب‌های مردم ایران را تسخیر کرد

عجیب‌ترین جایی که با شیرین «نون خ» سلفی گرفتند!

صدور کارت بازی المثنی برای استقلالی‌ها؟

خریدهای سنگین؛ چهار ستاره در راه بارسلونا!

حمله لوا به ستاره بارسا

بایرن بله را از ستاره میلان گرفت

تصمیمات مهم فدراسیون فوتبال برای لیگ برتر آینده در خصوص تماشاگران

تیرانداز چینی رکورد تفنگ 10 متر بانوان جهان را شکست

از قهرمانی پالما در اروپا تا جریمه 2 میلیاردی ویسی

حضور عادل فردوسی پور در مراسم یادبود مسعود اسکویی

4.5 میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در 17 روز

پیشنهاد باشگاه الاهلی به قایدی برای تمدید قرارداد

ما در نگاه‌های جدید تربیتی به دنبال تربیت کودک توانمند هستیم

ابوشریف: ایران تئوری بازدارندگی اسرائیل را در هم شکست

معاون رئیسی: بیش از گذشته مسئولیت داریم که گفتار و رفتار ائمه معصومین را به دنیا معرفی کنیم

فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزارهای شهدا توجه ویژه داشته باشند

آپدیت OxygenOS 15 برای گوشی‌های منتخب وان پلاس منتشر شد

تنگه «بسفر» یکی از زیبایی های استانبول

نجات جوجه اردک از دهان مرغ ماهی خوار

سواحل زیبا و رنگی هرمزگان

نمایی از تانک ضد پهپاد در اوکراین

سریال کره‌ای «در مخفی»؛ روایتی متفاوت از سرگذشت نو دونگ‌یی

10 حقیقت از «ابراهیم چلیکول»؛ بازیگر خوش چهره مست عشق