آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه کرپ گوشت دختران

طرز تهیه کرپ گوشت
  بزرگنمايي:

آریا جوان - کرپ گوشت یکی از انواع غذاهای بین المللی خوشمزه است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرپ گوشت در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید. مواد لازم برای تهیه کرپ تخم مرغ 2 عدد شیر 1٫5 لیوان آرد 2 لیوان روغن مایع ½ لیوان نمک 1 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری مواد لازم میانی کرپ گوشت گوسفندی 300 گرم فلفل دلمه ای ½ فلفل دلمه ای ذرت ½ لیوان قارچ 5 عدد پیاز 1 عدد رب گوجه فرنگی 1٫5 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به مقدار کافی نمک، فلفل سیاه و ادویه گوشت به مقدار کافی مواد لازم سس بشامل شیر 1 لیوان کره 20 گرم آرد 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه کرپ گوشت مرحله اول برای تهیه کرپ گوشت خوشمزه در ابتدای کار مواد میانی کرپ را آماده می کنیم، برای این منظور گوشت را به تکه های کوچک خرد کرده و چرخ می کنیم. در ادامه قارچ را می شوییم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم. مرحله دوم در این مرحله فلفل دلمه ای را به همراه پیاز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می دهیم. مرحله سوم زمانی که پیاز سبک و شیشه ای شد، گوشت چرخ کرده را به تابه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه می افزاییم و بلافاصله حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ آب نیندازد. مرحله چهارم در ادامه ذرت را به تابه می افزاییم و کمی تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل سیاه و ادویه گوشت به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی و ادویه ها از بین برود. مرحله پنجم حالا تابه را از روی حرارت بر می داریم و به سراغ آماده کردن خمیر کرپ می رویم، برای این منظور آرد را داخل الک می ریزیم و درون یک کاسه مناسب الک می کنیم. در ادامه تخم مرغ را به همراه شکر به کاسه می افزاییم. مرحله ششم در ادامه شیر را به همراه نمک و روغن مایع به کاسه می افزاییم و با همزن دستی به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و آمیخته شوند. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به خوبی گرم شود. مرحله هفتم در این مرحله 1 ملاقه از مایه کرپ بر می داریم و درون تابه می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روی کرپ حباب های ریزی ایجاد شود. در ادامه کرپ را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا پخته شود. مرحله هشتم حالا به همین ترتیب لایه های کرپ را درست می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا گرم شود. در این فاصله به سراغ آماده کردن سس بشامل می رویم. مرحله نهم برای درست کردن سس بشامل ( نکات درست کردن سس بشامل ) ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و کره را به آن اضافه می کنیم. در ادامه آرد را به قابلمه اضافه کرده، سپس کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد کاملا از بین برود. مرحله دهم حالا شیر را به قابلمه اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا سس به غلظت فرنی برسد. در ادامه درون یک ظرف مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و یک لایه کرپ درون آن قرار می دهیم، سپس مقداری از مواد گوشتی روی آن می ریزیم. مرحله یازدهم در ادامه 1 تا 2 قاشق غذاخوری از سس بشامل و مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی مواد گوشتی می ریزیم و لایه بعدی کرپ را روی آن قرار می دهیم، سپس به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. مرحله دوازدهم حالا روی کرپ گوشت را با مقدار زیادی پنیر پیتزا می پوشانیم و ظرف را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم کرپ گوشت درون فر بماند تا پنیر پیتزا کاملا آب شود، سپس گریل را روشن می کنیم. مرحله سیزدهم در نهایت اجازه می دهیم کرپ گوشت به مدت 3 تا 4 دقیقه گریل شده تا پنیر پیتزا روی آن طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت این زمان کرپ گوشت را از فر خارج کرده و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

کرپ گوشت یکی از انواع غذاهای بین المللی خوشمزه است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرپ گوشت در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کرپ
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1٫5 لیوان
آرد 2 لیوان
روغن مایع½ لیوان
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
مواد لازم میانی کرپ
گوشت گوسفندی300 گرم
فلفل دلمه ای½ فلفل دلمه ای
ذرت½ لیوان
قارچ5 عدد
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی1٫5 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و ادویه گوشتبه مقدار کافی
مواد لازم سس بشامل
شیر1 لیوان
کره20 گرم
آرد1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرپ گوشت
مرحله اول
برای تهیه کرپ گوشت خوشمزه در ابتدای کار مواد میانی کرپ را آماده می کنیم، برای این منظور گوشت را به تکه های کوچک خرد کرده و چرخ می کنیم. در ادامه قارچ را می شوییم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله فلفل دلمه ای را به همراه پیاز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می دهیم.
مرحله سوم
زمانی که پیاز سبک و شیشه ای شد، گوشت چرخ کرده را به تابه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه می افزاییم و بلافاصله حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ آب نیندازد.
مرحله چهارم
در ادامه ذرت را به تابه می افزاییم و کمی تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل سیاه و ادویه گوشت به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی و ادویه ها از بین برود.
مرحله پنجم
حالا تابه را از روی حرارت بر می داریم و به سراغ آماده کردن خمیر کرپ می رویم، برای این منظور آرد را داخل الک می ریزیم و درون یک کاسه مناسب الک می کنیم. در ادامه تخم مرغ را به همراه شکر به کاسه می افزاییم.
مرحله ششم
در ادامه شیر را به همراه نمک و روغن مایع به کاسه می افزاییم و با همزن دستی به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و آمیخته شوند. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به خوبی گرم شود.
مرحله هفتم
در این مرحله 1 ملاقه از مایه کرپ بر می داریم و درون تابه می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روی کرپ حباب های ریزی ایجاد شود. در ادامه کرپ را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا پخته شود.
مرحله هشتم
حالا به همین ترتیب لایه های کرپ را درست می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا گرم شود. در این فاصله به سراغ آماده کردن سس بشامل می رویم.
مرحله نهم
برای درست کردن سس بشامل ( نکات درست کردن سس بشامل ) ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و کره را به آن اضافه می کنیم. در ادامه آرد را به قابلمه اضافه کرده، سپس کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد کاملا از بین برود.
مرحله دهم
حالا شیر را به قابلمه اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا سس به غلظت فرنی برسد. در ادامه درون یک ظرف مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و یک لایه کرپ درون آن قرار می دهیم، سپس مقداری از مواد گوشتی روی آن می ریزیم.
مرحله یازدهم
در ادامه 1 تا 2 قاشق غذاخوری از سس بشامل و مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی مواد گوشتی می ریزیم و لایه بعدی کرپ را روی آن قرار می دهیم، سپس به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند.
مرحله دوازدهم
حالا روی کرپ گوشت را با مقدار زیادی پنیر پیتزا می پوشانیم و ظرف را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم کرپ گوشت درون فر بماند تا پنیر پیتزا کاملا آب شود، سپس گریل را روشن می کنیم.
مرحله سیزدهم
در نهایت اجازه می دهیم کرپ گوشت به مدت 3 تا 4 دقیقه گریل شده تا پنیر پیتزا روی آن طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت این زمان کرپ گوشت را از فر خارج کرده و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/805937/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدال اپل و اسپاتیفای بر سر قوانین اپ استور همچنان ادامه دارد

کوالکام از تراشه اسنپدراگون X پلاس رونمایی کرد؛ سلاح اقتصادی ویندوزی‌ها برای نبرد با مک‌بوک‌ها

ارتباط مغز و کامپیوتر؛ رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد

گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود

سناتو آمریکایی خواستار جلوگیری از فروش تمام کالاها به هواوی شد

موجودات فضایی‌ بازی Exodus نژادهای متنوعی خواهند داشت

تلگرام با 15 قابلیت جدید نفس را در سینه واتساپ حبس کرد

اپل واچ سری X احتمالا از مادربرد با طراحی باریک‌تر استفاده خواهد کرد

مبارزه مرد آمریکایی با تمساح!

حمایت جالب فعالین رسانه‌ای دنیا از اعتراضات ضد صهیونیستی دانشجویان آمریکا

نماهنگ «فلسطین تنها نیست» با نوای مهدی سلحشور

اگر کسی به یاد گناهان گذشته اش افتاد بداند ذات اقدس الهی به یادش انداخته

تفال/ سالها دل طلب جام جم از ما می‌کرد

تقویم تاریخ/ بیانیه سازمان ملل علیه سلاح‏های شیمیایی عراق بر ضد ایران

دریاچه ای زیبا در نیوزلند

حکمت/ گناهِ ثروتمندی

محافظت دانشجویان هاروارد از دانشجویان مسلمان هنگام خواندن نماز

آیا جن‌ها هم زاد و ولد دارند؟

خانه مورد علاقه سرخپوشان/ عکس

برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند

فال روزانه جمعه 7 اردیبهشت 1403

دو تا کلیه محکم و پرکار، در عین حال ترد و کرانچی!

صفحه مجازی همسر سابق «مهدی قائدی» بسته شد

پخش برنامه «هفت» با اجرای بهروز افخمی از فردا

بازسازی سکانس مشهور ترانه علیدوستی توسط صهبا شرافتی

مهران مدیری با «پدر قهوه» به شبکه خانگی می آید

فروش 9 میلیاردی «مست عشق» در دو روز

این چه سوزشی است که بر جان من پدید آمد؟!

عکسی از بازیگر سریال «جومونگ» پس از سال‌ها

آقای ناخدا ما آدمای بدی نیستیم

این کار را با مدیرتان نکنید!

هشدار بارسا به ژاوی؛ رفتارت را درست کن

توخل در فکر شانس برتری بایرن مقابل رئال به روایت انیمیشن

فوتبالیست‌هایی که قوانین را مجاب به تغییر کردند!

تمرینات انفرادی پادشاه روی تشک

گل برتر هفته 30 لیگ برتر پرتغال

منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود

جعفری: استقلال لحظه آخر شانس آورد

واکنش رئیس لالیگا به ماندن ژاوی

پیام وزیر ورزش به‌ مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای

موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم امباپه به بایرن بیاید

تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد

سبکی خاص از لباس پوشیدن که دوباره مد شده است

اصولی ترین نکات در نگهداری از کیف‌های چرمی گران قیمت

زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟

اشتباهات کوچک اکثر ما زنان در آشپزخانه

توئیت مهدی فضائلی درباره سردار بلندپایه سپاه

تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی

پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی

اظهارات وزیر کشور درخصوص دور دوم انتخابات مجلس