آریا جوان

آخرين مطالب

لعاب دار کردن غذاها و انواع خورش دختران

لعاب دار کردن غذاها و انواع خورش
  بزرگنمايي:

آریا جوان - یکی از معضلاتی که بعضی از ما با اقسام خورشت داریم لعاب انداختن آن است. بعضی اوقات نمی دانیم چرا غذای ما لعاب ندارد. در این مطلب با راه حل هایی برای این کار آورده ایم. با ما همراه باشید.

خورش قیمه از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که بیشتر اشخاص مزه و طعم آن را دوست دارند. از نکاتی که باید برای تهیه خورش قیمه به آن توجه کنید این است که لیموعمانی امکان دارد رنگ خورش را تیره و طعم آن را تلخ کند. برای پیشگیری از این کار لیمو‌ها را جدا بپزید و نیم ساعت پیش از سرو خورش آنها را به خورش قیمه اضافه کنید. یکی دیگر از راههای جا افتادن خورش قیمه این است که به جز رب، گوجه رنده شده را هم به خورش در حال پخت بیفزایید و هیچ وقت از رب انار یا نارنج به عنوان چاشنی استفاده نکنید چون سبب تیره شدن رنگ خورش قیمه می‌شوند.

آریا جوان

لعاب دار کردن انواع خورش
جا افتادن و لعاب دار شدن خورش بادمجان
خورش بادمجان یکی از خوش طعم ترین خورش‌ها است که اکثر افراد آن را دوست دارند. این خورش را می‌توانید با مرغ یا گوشت آماده کنید. بادمجان آن نیز تازه باشد حتما خورش را خوشمزه ‎تر می‌کند.
یکی از راهکارهای جا افتادن خورش بادمجان این است که برای خوش‌رنگ شدن آن چند عدد گوجه فرنگی را تکه تکه کرده یا با رنده درشت رنده بزنید و با مقداری رب در روغن تفت دهید و بعد از افزودن زردچوبه به خورش اضافه کنید، این ترکیب سبب طعم و عطر فوق العاده ای در خورش شما خواهد شد.
نکته دیگری که باید به آن توجه کنید خرید بادمجان است تلاش کنید بادمجان‌هایی با پوست کاملا مشکی و دارای کلاهک کشیده را انتخاب کنید که شیرین‌تر هستند و بعد از پوست کندن آنها را در آب نمک غلیظ بگذارید تا تلخی آنها کشیده شود.
لعاب دار شدن خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خورش‌های خوشمزه است که چنانچه خوب جا بیافتد مزه فوق العاده ای دارد. مهم‌ترین نکته در تهیه خورش کرفس این است که از کرفس‌های نازک و جوان برای پخت آن استفاده کنید. بعضی از کرفس‌ها مثل لوبیا نخ‌هایی دارند که باید موقع خرد کردن آنها را جدا کنید. یکی دیگر از راه های جا افتادن خورش کرفس این است یک تکه گوشت چربی‌دار به آن اضافه کنید. همین طور باید بدانید که سبزی‌های این خورش باید پیش از خرد کردن کاملا خشک شوند وگرنه هنگام پخت له خواهند شد.
لعاب دار شدن خورشت فسنجان
خورشت فسنجان غذایی متعلق به نواحی شمالی ایران است. در این غذا که پخت آن نیز با گوشت و هم مرغ انجام می‌شود استفاده از گردو و رب انار مرغوب خیلی اثرگذار است. خورشت فسنجان که اغلب با برنج سرو می‌شود یک غذای چرب است که دوستداران بسیاری را در میان مردم دارد و پخت آن با سه طعم ترش، شیرین و ملس رایج است.

آریا جوان

فوت‌وفن‌های جا افتادن خورش
نکات کلی مهم جهت لعاب دار کردن خورشت
حرارت خورش را کم کنید. چنانچه خورش در طول زمان معمولی پخت و پز به اندازه کافی لعاب دار نشود، حرارت شعله را کم کنید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود. توجه کنید که در این مدت درب ظرف را نگذارید.
چنانچه خورش بیش از اندازه غلیظ شد، هیچ نگران نشوید. قدری آب اضافه کنید تا خورش کمی رقیق شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/824486/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی متا رسماً به اینستاگرام، واتس‌اپ و فیسبوک اضافه شد

رنگرزی سنتی به سبک مدرن و خلاقانه

ساخت مجسمه شکری

اقدام خطرناک موتورسوار عجول در خیابان

آرزوی مایکل داگلاس برای مرگ در «مرد مورچه‌ای»

پرسپولیس کار سختی نسبت به استقلال دارد

کارشناس فوتبال: تجربه استقلال تعیین کننده است

علی چینی: نباید به استقلال ایراد گرفت

بازیکن سابق فوتسال: ایران منطقی بازی کرد

ایتالیا برای فصل آینده لیگ قهرمانان 5 سهمیه‌ای شد

ابراز نگرانی انگلیس نسبت به امنیت افتتاحیه المپیک پاریس

امیدوارم مدیران تراکتور تصمیم عجولانه‌ای برای نیمکت تیم نگیرند

آذرپیرا مقتدرانه از سد آزادکار ژاپنی گذشت

حواشی جذاب برتری رئال مادرید مقابل منچسترسیتی

ستاره جنجالی: سرنوشتم بود که اخراج نشوم!

دستورات رئیس جمهور در نشست پیگیری موضوعات ویژه استان سمنان

طعنه وزیر صهیونیست به گزارش‌ها درباره انفجارهای اصفهان: مسخره است

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

کمک آمریکا به تراشه‌سازان؛ مایکرون 6 میلیارد دلار بودجه دریافت می‌کند

وقتی حیوان خانگی ات یک گاو باشد!

تصاویری دیوانه‌کننده از دوچرخه سواری روی دیواره یک سد

چرا غیبت بازیگران و خوانندگان در مهمانی طهماسب، لطمه‌ای به آن وارد نکرده است؟

بهترین موقعیت‌های هفته بیست و سوم لیگ برتر

رکوردشکنی تاریخی بایرلورکوزن و ژابی آلونسو

گل دیدنی پولیتانو به فروزینونه از تمامی زوایا

حمایت کلوپ از ستاره لیورپول

فریاد مهاجم سابق لیورپول بر سر داور

پرده‌برداری از تراکتور بدون خمس در قائمشهر

دروسی: لورکوزن شکست‌ناپذیر نیست

هشدار کاپلو به یوونتوس با تمجید از طارمی

برد راحت امامی مقابل حریف کره‌ای و صعود به نیمه‌نهایی

خانمم 3 ماه است که به جدایی فکر می کند

آژانس اتمی: آسیبی به سایت‌های هسته‌ای ایران وارد نشده است

عباس‌زاده: تاریخ رژیم صهیونیستی به دو مقطع قبل و بعد از حمله تلافی‌جویانه ایران تقسیم شده است

نکاتی درباره آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو

تقویم تاریخ/ رحلت معلم قرآن، استاد "محمدتقی شریعتی"

یکی از ظریف ترین منبت کاری و کنده کاری روی چوب

غذا دادن غواص به کوسه گرسنه!

جایزه «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» وظیفه هنرمند را بیشتر می‌کند

2 خبر از فیلم کوتاه؛ آخرین وضعیت «ابله» و«آخرین شیهه»

محمدنژاد جوان در نخستین مبارزه پیروز شد

کابوس آلومینیوم دوباره برای عالیشاه و پرسپولیس

درگیری هواداران با ستاره‌های میلان

دستاورد جدید ژرمن‌ها در اروپا پس از 29 سال

استقلال در اندیشه پایین کشیدن پرسپولیس

دانشگر با کتف در رفته تمرین می‌کند!

پاس گل‌ هفته به نام جانشین گلسازترین بازیکن گل‌گهر!

حریف تراکتور نصف تیمش را ندارد!

نوجوان کاراته کار: شکست واقعا مقدمه پیروزی بود

آمادگی ایران برای کمک به مردم در معرض سیل در امارات