آریا جوان

آخرين مطالب

این آدم‌ها، آن دنیا را جذاب‌تر از این دنیا کرده‌اند اجتماعی فرهنگی

این آدم‌ها، آن دنیا را جذاب‌تر از این دنیا کرده‌اند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - برترین ها / امروز 12 اردیبهشت در جامعه ایرانی همواره با روز معلم یادآوری می‌شود و احتمالا شما هم در دوران مدرسه این روز را به شکلی متفاوت گذراندید و معلمانتان حتی شاید دقایقی خوشحال‌تر از سایر روزها بودند. اما 12 اردیبهشت سال گذشته بود که یک خبر باورنکردنی، کمی کاممان را تلخ کرد.

آریا جوان


حسام محمودی، بازیگر جوان سینما و تلویزیون در 37سالگی درگذشت و حالا یک سال از رفتنش می‌گذرد. حالا در سالروز این اتفاق تلخ مروری خواهیم داشت بر چند مرگی که باورش برایمان دشوار است، روحشان شاد. با ما همراه باشید.
عارف لرستانی

آریا جوان


روزهای پایانی فروردین 96 یکی از کمدین‌های قدرنادیده‌ از بین ما رفت. عارف لرستانی، مرد جذابی که شاید به جایگاه واقعی‌اش در عرصه تصویر نرسید و سکته قلبی او را کمدی ایران گرفت. بازیگر طنز سریال‌های مهران مدیری جذابترین قاب‌هایش را در «قهوه تلخ» و «شوخی کردم» ثبت کرد و امید داشتیم که درخشش را در دیگر آثار هم ببنیم اما حیف که ما را تنها گذاشت.
خسرو شکیبایی

آریا جوان


شانزده سال گذشت؛ باورتان می‌شود؟ انگار همین دیروز بود که خبر آمد خسرو شکیبایی پر کشید. آن زمان نه تلگرام بود نه اینستاگرام. خبر پیامک شد و ناباورانه پذیرفتیم شکیبایی هم رفت. روحش شاد... رضای خانه‌ سبز به قدری دلنشین بود که دوست داشتیم در هر خانه ایرانی یک شکیبایی داشته باشیم اما چه کنیم که روزگار، خوب‌ها را از ما دریغ می‌کند.
ماه‌چهره خلیلی

آریا جوان


ماه‌چهره خلیلی متولد زمستان 1355 بود که بازیگری در سینما را با فیلم «چشمان سیاه» و در تلویزیون با سریال «مختارنامه» آغاز کرد. این بازیگر محبوب در سریال دوست‌داشتنی «در چشم باد» نیز حضور درخشانی داشت و سا‌ل‌ها به ایفای نقش در این عرصه پرداخت اما متاسفانه سرطان لوزالمعده در سال 1399 او را از جامعه هنر ایران دریغ کرد.
آرش میراحمدی

آریا جوان


آرش میراحمدی متولد 4 تیر ماه 1350 در استان فارس و فارغ‌التحصیل لیسانس رشته هنرهای نمایشی از دانشکده هنرهای زیبایی دانشگاه تهران بود که علاوه بر بازیگری، کار نویسندگی و کارگردانی هم می‌کرد. میراحمدی کارش را در دنیای تصویر در برنامه «نوروز 72» با علی عمرانی و مهران مدیری آغاز کرده بود. او در برنامه‌های «خنده بازار»، «محله گل و بلبل» و سریال «بچه محل» هم ایفای نقش کرد. شهریور سال گذشته بود که آرش از میان ما رفت. مردی که همیشه می‌خندید و می‌خنداند.
عسل بدیعی

آریا جوان


حضور موفق عسل بدیعی در فیلم «بودن یا نبودن» کیانوش عیاری به حدی تأثیرگذار بود که تمامی اهالی سینما معتقد بودند که یک ستاره جدید در سینما ظهور کرده‌ است. او برای «دست‌های آلوده» نیز تا مرز لمس سیمرغ بلورین رفت. از نکات جالب کارنامه‌اش اما سریال «تا صبح» بود که از شبکه پنج پخش می‌شد. دیدن زیبایی حسرت‌برانگیز عسل بدیعی است در نقش پزشکی که هویت متمایزی از خانواده‌اش دارد. او نیز در فروردین 92 پر کشید تا انگار سال‌های اخیر با ناکامی و تلخی آغاز شده باشند.
مهرداد میناوند

آریا جوان


آیدین سیارسریع برای مهرداد میناوند نوشته بود: "مرگ در 45 سالگی مثل این هست که بین دو نیمه تعویض شدی. ولش کن مهرداد. حالا بنشین روی سکو و به بازی کسل‌کننده ما نگاه کن و مثل همیشه بخند." انگار اصل کلام همین است. مهرداد برای رفتن خیلی زود بود و اصلا نمی‌دانیم این کرونای لعنتی چه بود که آمد و ستاره متعصب نسل 98 و پرسپولیس را از ما گرفت.
مرتضی پاشایی

آریا جوان


آبان امسال که بیاید تراژدی مرگ مرتضی 10 ساله خواهد شد. بهمن بابازاده، خبرنگار حوزه موسیقی درباره مرگ پاشایی می‌نویسد: "خواننده‌ای که زندگی و حیات هنری‌اش، فصل جدیدی از موسیقی پاپ ایران بعد از انقلاب را رقم زد و درگذشت تراژیک او، تا سالها با بُهت و حیرت از سوی جامعه‌شناسان مورد بحث و تحلیل قرار گرفت. مراسم تشییع پاشایی با حضور میلیونی دوستدارانش، نقطه مهمی در تاریخ موسیقی پاپ ایران شد و تأثیرگذاری اجتماعی پاشایی پس از فوتش، مسیری جدید در موسیقی پاپ پس از انقلاب را باعث شد."
آتیلا پسیانی

آریا جوان


اوایل پاییز سال گذشته، جامعه بازیگری یکی از مهم‌ترین ستون‌های خود را از دست داد. آرتیستی توانمند، متشخص و بی‌حاشیه. درگذشت آتیلا پسیانی غم‌انگیز و تلخ بود و عصر جمعه‌ پاییزی با روح و روان‌مان بازی کرد. هنرمند کم نظیری که ما را با کوله‌باری از خاطرات دوست داشتنی تنها گذاشت . او فقط 66 سال داشت و همچنان حالا حالا‌ها می‌توانست در دنیای بازیگری بیشتر بدرخشد. چرا در این سن و سال؟ فرزند جمیله شیخی اگرچه درس بازیگری را به خوبی از مادر یاد گرفت و در تمام این سال‌ها به دور از حواشی در دنیای هنر ماندگار شد اما انگار برای رفتن به دیار باقی عجله داشت.
سیروس گرجستانی

آریا جوان


چهارسال است که سیروس گرجستانی از میان ما پرکشیده و صاحب آن همه نقش‌های متنوع دیگر در میان ما نیست تا به شخصیتی دیگر جان دهد. 12 تیرماه سال 1399 بود که بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر کشورمان به علت سکته قلبی درگذشت. نیم قرن فعالیت هنری او لحظه‌های ناب بسیاری را به ما ارزانی داشت. او از معدود هنرپیشه‌هایی بود که هم در نقش‌های جدی و هم در نقش‌های کمدی و طنز به خوبی ظاهر می‌شد و مخاطب را با خود همراه می‌کرد. هم اخم‌هایش باورپذیر بود، هم خنده‌هایش، هم تلخی نقشش به دل می‌نشست و هم شیرینی‌اش.
ارشا اقدسی

آریا جوان


ارشا هنوز به چهل نرسیده بود. بدلکار حرفه‌ای تلویزیون و سینما که حتی مدرک دکتری این رشته را نیز کسب کرده بود و از زندگی خیلی چیزهای بیشتری می‌خواست. از او همان چهره خندان همیشگی به یادمان می‌ماند و حیف که زود از دستش دادیم. پیکر ارشا نیز در کنار پیمان ابدی، دیگر بدلکار خوب کشورمان که جانش را در راه سینما داد به خاک سپرده شد.
زهره فکورصبور

آریا جوان


زهره فکور صبور بازیگری که نرسیده به ایستگاه 44 سالگی، قطار زندگی‌اش متوقف شد، تنها 20 روز تا سالروز تولدش فاصله داشت. روز خاکسپاری پیکر این بازیگر، جمع زیادی از هنرمندان و علاقمندان به وی حضور داشتند. پیکرش در میان بی‌تابی مادر و دیگر اعضای خانواده در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد و این پایان بازیگری بود به اسم زهره فکورصبور که همانند نامش صبور بود و آرام.
علی انصاریان

آریا جوان


اما علی انصاریان؛ تکیه‌گاه امن مادرش بود و محبوب دل یک ایران. این قدر محبوب که در هر رنگی که به میدان می‌رفت رقبا تشویقش می‌کردند. او عاشق دوربین بود و به خواسته‌اش هم رسید. اجرا و بازیگری آخرین هنرنمایی‌های او در میدان زندگی بود و جوری از میان ما رفت که بهمن 99 را با کهنه‌رفیقش، مهرداد، تبدیل به تلخ‌ترین ماه تمام دوران‌ها کردند.
فتحعلی اویسی

آریا جوان


طاها افشین، منتقد سینما درباره مرگ فتحعلی اویسی می‌نویسد: جدای از همه‌ی بازی‌های خوبش در شهر قشنگ، آقای کاووسی چیز دیگری بود. مرد قد بلند علاوه بر طنازی ویژه‌ای که برای کاووسی خرج می‌کرد، داشت شخصیت مدیری را بازی می‌کرد که اتفاقا غلو شده نبود و نمونه‌اش در جامعه ریخته بود. مدیران پر مدعا و همواره شکست‌خورده که فتحعلی اویسی نقش آن را با مهارت تمام، شیرین و طناز برایمان بازی کرد. این‌ها را گفتم که بگویم همیشه به یادت هستیم آقای قدبلند که اسمت یک «عینِ» وسط دارد. یادت بخیر که می‌خواندی: می‌زند باران به شیشه/ مثل انگشت فرشته/ قطره قطره، رشته رشته
رضا داوودنژاد

آریا جوان


و اما داغ این روزهایمان رضاست. پسر عاشق‌پیشه «مصائب شیرین» که زندگی انگار دوست نداشت بخندد اما جنگید و جنگید تا آخرین تصاویرش هم با لبخند به یادمان بماند. رضا از خانواده‌ای می‌آمد که زندگی‌شان را در راه سینما خرج کردند. پسر باتعصبی که با قلب آبی از دنیای ما معمولی‌ها رفت و حیف که زندگی گاهی اوقات چقدر اذیتمان می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1310040/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دوران جدید کامپیوترهای ویندوزی با کوپایلوت پلاس آغاز شد؛ متمرکز بر هوش مصنوعی

لحظه آشتی دو فیل نر پس از دعوا

مرد روز شکست باش!

سخنان جالب فوردکاپولا در مورد الهام از شاهنامه برای ساخت «پدرخوانده»

ستاره سپاهان با ماسک محافظ در باغ فردوس

واکنش رشفورد به خط خوردن از تیم ملی

ستاره بایرن هنوز دشمن آرسنال است!

ادای احترام فولادی‌ها به شهدای خدمت

جزئیات سانحه بالگرد رئیس جمهور تشریح شد

تصویر اعطای درجه سرتیپ دومی به شهد سیدمهدی موسوی

مشخصه بارز «امیرعبداللهیان» از نگاه ظریف

بیانیه پایانی مجلس یازدهم؛ از ابتکار سه‌شنبه‌های نظارتی تا قانون اقدام راهبردی

اپل باید پاسخگوی باگ حریم خصوصی iOS 17.5 باشد

جالوت غول پیکر؛ یکی از غیر معمول ترین ماهی های آب شیرین

عقده گشایی روحی در مراسم عقد بهمن!

پخش مراسم وداع با رئیس‌جمهور شهید و همراهانش از شبکه تهران

ملکه زیبایی کره که در «ایلجیما» بازی کرد، کیست؟

تعطیلی باغ‌موزه دفاع مقدس در روز تشییع پیکر شهدای خدمت

واکنش کریستیانو رونالدو به خداحافظی کروس از فوتبال

جام حذفی سپاهان را با انگیزه نگه می‌دارد!

یک دقیقه سکوت در سایپا به احترام رئیس شهید

افتخاری دیگر برای سرمربی والیبال نشسته

بازگشت سپاهان به تمرین با ادای احترام

توضیح ساوت‌گیت درباره مهم‌ترین غایب انگلیس

مدیرعامل باشگاه هوادار به فدراسیون فوتبال می‌رود

تمرین آلومینیوم در کرمان با تِم سیاه و سفید

8 راهکار برای این‌که شغل‌تان را بیشتر دوست داشته باشید

اسماعیلی: شهید آیت‌الله رئیسی مجاهد مردمی بود

همه چیز درباره کادر پرواز سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور

نقدی بر سریال قطب شمال با سرمایه گذاری گروه پارس پندار نهاد

انتقاد «اسکارلت جوهانسون» از شباهت صدایش با ChatGPT

ساخت سریالی جدید به نام «آخرین شاه» درباره حکومت محمدرضا شاه پهلوی در نتفلیکس

دختر امینم ازدواج کرد! برگزاری مراسم عروسی هیلی جید اسکات با ایوان مک کلینتاک

شهرام حقیقت‌دوست پلیس شد

منظرۀ پشت سر «مونالیزا» کجاست؟

آرمان تو چیزایی تو زندگی داری که خیلیا حسرتشو می‌خورن!

پارسا پیروزفر جواد عزتی را جا گذاشت!

شوخی تونی کروس با خداحافظی از فوتبال!

حلقه سکوت نساجی به احترام شهدای بالگرد

از جایگاه هشت تا سکوهای شهر‌ خسته!

همدلی در تیم سرنوشت‌ساز لیگ بالا گرفت

دیوانه‌وارترین فصل؛ معجزه در گروپاما استادیوم

استقبال از پیکر رئیس جمهور شهید و همراهان در حرم حضرت معصومه

سخنرانی شهید رئیسی در دوره جوانی در جمع رزمندگان دفاع مقدس

پورتال پرحاشیه نیویورک پس از تعطیلی موقت، بار دیگر فعال شد

Vivobook S 15 معرفی شد؛ اولین لپ‌تاپ ایسوس با اسنپدراگون ایکس الیت

والپیپر جدید ویندوز 11 برای کامپیوترهای هوش مصنوعی رونمایی شد

شعرخوانی شهید آیت‌الله آل هاشم

ترس و وحشت گربه ها از رعد و برق

مداحی مورد علاقه شهید رئیسی چه بود؟