آریا جوان

آخرين مطالب

10 اشتباه رایج در انتخاب کفش تابستانی دختران

  بزرگنمايي:

آریا جوان -
10 اشتباه رایج در انتخاب کفش تابستانی 11
٥٠
٠
روزیاتو / فصل گرم تابستان فراررسیده و ویترین فروشگاه‌ها با مدل‌های مختلف کفش و لباس‌های تابستانی مزین شده‌اند. تنوع کفش‌های تابستانی، انواع صندل‌ها و دمپایی‌ها به قدری زیاد است که هر نوع سلیقه و بودجه‌ای را پوشش می‌دهد. اما هنگام خرید کفش تابستانی علاوه بر سلیقه شخصی، باید سلامت، بهداشت و راحتی پاها را نیز مدنظر داشت.
بر اساس آمار مشخص شده بیشتر مردم هنگام انتخاب و خرید کفش تابستانی اشتباه‌های رایجی انجام می‌دهند که سلامتی یا راحتی پاهایشان را تهدید می‌کند. برای آشنایی با این اشتباه‌ها و دوری از آنها از شما دعوت می‌کنیم تا ادامه این مطلب را بخوانید. با روزیاتو همراه باشید.
10- نازک بودن کف صندل
وقتی زیره (کف کفش) بسیار نازک باشد، نمای بسیار بدی برای کفش می‌سازد. علاوه بر این، این امر باعث می‌شود تا مفاصل پا تغییر شکل دهند و در افرادی که انگشتان پا بلندی دارند، پینه‌ی شست پا که بسیار دردناک است ایجاد خواهند کرد.
باریک بودن زیری یا تخت کفش سبب می‌شود ناخن‌ انگشتان پا رشد کافی نداشته باشند و پوست نیز دچار خارش شود؛ این عوامل سبب زبر و سخت شدن پوست پا می‌شوند.
9- متناسب نبودن پاشنه کفش
وقتی پاشنه کفش به صورت استاندارد طراحی نشود، انحنای کف پا با انحنای کفی کفش متناسب نخواهد بود. نتیجه این امر درد زیاد پاست به این خاطر که پاها فقط در قسمت پاشنه و انگشتان روی کفش قرار می‌گیرد و قوس کف پا در هوا می‌ماند. پوشیدن اینگونه کفش‌های تابستانی مشکلاتی در جریان خون در این قسمت از پا پدید می‌آورند. همچنین باعث پینه بستن پا، عرق کردن بیش از اندازه و درد شدید پاها می‌شود.
8- بزرگ‌تر بودن کف کفش از اندازه پاها
بزرگ بودن کفی کفش تابستانی اغلب در صندل‌ها و دمپایی‌ها دیده می‌شود، مخصوصا دمپایی‌های لاانگشتی. در قسمت شست پای این نوع صندل‌ها، کفی کفش اغلب بسیار پهن است و در نتیجه انگشت پا استراحت کافی نمی‌تواند داشته باشد. اندازه نرمال فاصله انگشت و نوک صندل نباید بیشتر از یک سانتی‌متر باشد. این حدفاصل محدود کمک می‌کند تا راه رفتن با این دمپایی‌ها راحت‌تر باشد. وقتی فضای نوک انگشت پا و کفی زیاد باشد، راه‌رفتن سخت و ناامن خواهد بود. حتی گاهی این مساله سبب بروز بیماری‌های پوستی و مفاصل در این قسمت از پا می‌شود.
7- کوچک بودن سایز کفش
وقتی صندلی که می‌پوشید کفی کوچک‌تر از اندازه پاهای شما داشته باشد، مجبور می‌شوید کفش را با انگشتان پاها در جای خود ثابت نگه دارید. یعنی فشار دایمی به ماهیچه‌ها و انگشتان پا وارد می‌کنید. پوشیدن این مدل کفش تابستانی و صندل خطر آسیب دیدن پاشنه پا را نیز بدنبال دارد.
6- گشاد بودن بیش از حد کفش
وقتی کفش تابستانی که انتخاب کرده‌اید بیش از اندازه شل و وارفته باشد، نگه داشتن آن در پا به یک معضل تبدیل خواهد شد. پوشیدن این کفش‌ها یعنی تلاش دایمی انگشتان پا برای نگه داشتن کفش در جای خود. یعنی فشار و درد دایمی. بعلاوه، پوشیدن این نوع کفش‌ها سبب تغییر شکل مفاصل پا، پینه بستن و درد کمر و قوزک پا خواهد شد.
5- بزرگ‌ بودن کفش
بدون شک گفتن این مورد چندان عقلانی به نظر نمی‌رسد زیرا تصور می‌شود که کمتر کسی کفش بزرگ‌تر از پاهای خود خریداری کند. اما جالب است بدانید که این اشتباه رایج رخ می‌دهد و کم نیست تعداد کسانی که چنین خطایی را انجام می‌دهند. اما این را بدانید وقتی کفش بزرگ‌تر از سایز پاهاست، شما هر بار که پاهای خود را بلند می‌کنید، همه ماهیچه‌های پا و انگشتان پا را به کار می‌گیرید تا کفش از پا در نیاید. همین امر سبب می‌شود هر آن در خطر سکندری خوردن و از دست دادن تعادل خود باشید. بزرگ بودن سایز کفش نسبت به اندازه پاها همانند کوچک بودن آن خطر پینه بستن را بدنبال دارد.
4- کفش‌هایی با مواد غیرطبیعی
در ماه‌های گرم فصل تابستان توصیه می‌کنیم از کفش‌هایی استفاده کنید که از مواد طبیعی ساخته شده‌اند، مثل کفش‌های چرمی یا پارچه‌ای. پوشیدن کفش ساخته شده از چرم مصنوعی در فصول گرم سال خطرات سلامتی برای فرد بدنبال دارد. افزایش دمای هوا باعث می‌شود تا مواد شیمیایی به کار رفته در تولید کفش با پوست انسان واکنش‌های مختلفی بروز دهد و عرق‌سوز شدن یا حساسیت دادن را بدنبال خواهد داشت. همچنین ممکن است عفونت قارچی، پوسته‌پوسته شدن و زخم و جراحت هم ایجاد کند.
3- کفش‌های ورنی (چرم براق)
در فصل تابستان پوشیدن کفش‌هایی که از جنس وِرنی هستند بزرگ‌ترین اشتباهی است که مردم انجام می‌دهند. چرم براق در هوای گرم و رطوبت زیاد هوا مقاومت کافی ندارد و ممکن است زیر نور مستقیم خورشید در یکی از روزهای داغ مردادماه ترک بخورد، پاره شود یا از فرم بیفتد. بنابراین، هنگام خرید کفش تابستانی از جنس ورنی پرهیز کنید.
2- پوشیدن کفش جلو بسته بدون جوراب
در فصل تابستان اگر قصد دارید کفش جلو بسته بپوشید، حتما جوراب بپوشید. نپوشیدن جوراب باعث می‌شود تا پاها بیش از حد طبیعی عرق کنند و پوست پاشنه پاها نیز به شدت زمخت و سخت خواهد شد. برای اینکه ظاهر کفش خراب نشود و در عین حال کف پاهایتان هم پینه نبندد، بهتر است از جوراب‌های مخصوص کفش‌های کالج استفاده کنید.
1- پوشیدن کفش‌های تخت
پوشیدن کفش‌های تخت و بدون پاشنه برای مدت زمان بیشتر از یک یا دو ساعت سبب آسیب دیدن پاها خواهد شد. این کفش‌ها برای تعدیل کردن اثر پاشنه هنگام راه رفتن در سطوح صاف طراحی نشده‌اند، یعنی اسکلت بدن شما با هر گامی که بر می‌دارید یک میکروتروما را متحمل می‌شود.
بعلاوه، کفش‌های تخت خطر رگ‌به‌رگ شدن پاها را بدنبال دارد. برای اینکه بتوانید از زیبایی کفش‌های تابستانی عروسکی و تخت لذت ببرید و در عین حال به سلامت پاهای خود هم آسیب وارد نکنید، توصیه می‌کنیم مدل‌هایی را انتخاب کنید که پاشنه بسیار کوتاه دارند و کاملا تخت و صاف نیستند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/132070/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین گوشی مون‌دراپ با 2 جک هدفون و نمایشگر اولد 120 هرتز رونمایی شد

آمریکا برای اولین‌بار خلبان هوش مصنوعی را در یک آزمایش هوایی در مقابل انسان قرار داد

نماهنگ سرود «حریفت مُنُم»

فرار کردن اسب‌ها در مرکز لندن

گردشگری/ آبشار دوقلوی زمرد حویق در دل کوه‌های تالش

طبیعت چشم‌نواز دشت لاله‌های واژگون

طوفان نمک کوهنوردیه!

آرنولد از رقابت با استالونه می‌گوید

تهدید خانواده آرمان عبدالعالی به شکایت از فیلم «بی بدن»

دو بازیکن از تمرین یک‌راست به بیمارستان رفتند!‏

آنالیز شبانه تیم ملی فوتسال در بانکوک

خلاصه بازی مس رفسنجان 1(5) - پیکان 1(4)

سردار برای بازی متفاوت رم فیکس شد

لحظات حساس از نجات نوزاد 3 روزه توسط هلال احمر

انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم

ایران: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

هلاکت 2 تروریست با عملیات پهپادی نیروهای امنیتی در اطراف زاهدان

سردار اشتری: شهید حجازی دارای سبک فرماندهی بود

سردار فدوی: نقش شهید حجازی در توانمندسازی مقاومت موثر است

غریب‌ آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد

گزارش درآمد سه ماهه متا اعلام شد؛ سقوط 16 درصدی سهام غول فناوری

خالد نبی؛ زیارتگاهی شگفت‌انگیز در دل طبیعت

هوای تازه/ نه اژدهاست که کرم شب است اسرائیل

4گوشه دنیا/ کشف کلاه‌خودی از 2500 سال قبل

بلد نیس چطوری زهر نیش مار رو بگیره!

بازی جالب حدس چهره با سیدجواد هاشمی

از حواشی ادامه دار یک پلتفرم تا صدرنشینی «محفل»

آنالیز یک تغییر؛ کلوپ دوم یا برندان راجرزی دیگر

غافلگیری یک بازیکن جلوی چشم خانواده‌اش

احمدی و سورگی هم با پرسپولیس رفتند

پول رسید، پرسپولیسی‌ها خندیدند

بنزما و طلسم بزرگان؛ کریم را چه می‌شود!‏

شغل جدید ستاره نیوکسل؛ راننده کامیون!‏

موی چتری به چه صورت هایی می آید؟

رئیسی: هرکجای کشور فسادی دیده شود مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد

آخرین وضعیت بیماری ترانه علیدوستی | زهرا مینویی: برخلاف میل ترانه باید خبررسانی کنم

«صفحه اول اینترنت» برای تمرکز بیشتر بر دیدگاه‌ها، آپدیت شد

راه جلب عنایت امام زمان (عج)

در تقدیر من جز خدمت به خلق نیست!

«مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست

آخرین خبر از وضعیت بیماری «ترانه علیدوستی»

برنامه بازی‌ها را برای همه تغییر دهند نه فقط رئال

بلینگام بازی با سوسیداد را از دست داد

ایران با کسب 20 مدال قهرمان انتخابی جام جهانی ووشو شد

فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند

احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال

فتحی قهرمان مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ بزرگسالان شد

نتایج فینال 5 وزن نخست کشتی فرنگی جام تختی اعلام شد

چطور شوهر بی عاطفه ام را درمان کنم؟

تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران