آریا جوان

آخرين مطالب

در مسیر حمایت از کسب‎وکارهای نو

شرکت‌های دانش‎بنیان می‌توانند از مناطق عملیاتی بازدید کنند وزارت نفت

  بزرگنمايي:

آریا جوان - مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در نظر دارد با هماهنگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مقدمات لازم را برای بازدید شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها از مناطق عملیاتی نفت و گاز فراهم کند.

به گزارش شانا، ابراهیم طالقانی، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها را موضوعی ضروری و اجتناب‌ناپذیر در صنعت نفت و گاز کشور دانست و از آن به عنوان حلقه واسط میان علم محض و کاربردی در صنعت یاد کرد و افزود: همه تلاش بنده و همکارانم در مدیریت امور پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران این است که رسالت خود را در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها به بهترین نحو ممکن عملیاتی کنیم.
طالقانی اظهار کرد: طرح اولیه‌ای به عنوان پایلوت در دستور کار مدیریت امور پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران قرار گرفت که بر این اساس 9 ماده شیمیایی پرمصرف در تولید نفت و گاز اعلام و از 20 شرکت دانش‌بنیان فعال در این حوزه دعوت شد توانمندی‌های خود را در این زمینه ارائه کنند.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در ادامه دریافت گواهینامه از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نیز انجام برخی آزمایش‌های لازم از سوی این مدیریت را به عنوان شرط ورود شرکت‌های دانش‌بنیان برای تامین این 9 ماده شیمیایی موثر در تولید نفت و گاز جهان برشمرد و افزود: در این راستا شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند بعد از گذراندن مراحل آزمایشگاهی و نمونه‌گیری وارد مرحله تست فیلتر شده و ضمن تائید این مرحله وارد مناقصه شوند که امیدواریم تا آذرماه امسال شرکت‌ها مورد آزمایش قرار گیرند و در بهمن‌ماه بتوانیم شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در تامین و تولید موادشیمیایی پرمصرف در صنعت نفت و گاز را اعلام کنیم.
طالقانی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده این طرح به‌زودی اجرایی خواهد شد و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند درصدی از نیاز واقعی صنعت نفت و گاز در حوزه مواد شیمیایی را برطرف کنند، همچنین این شرکت‌ها از حمایت‌های معاونت علمی و فناوری و صندوق نوآوری نسبت به رفع مشکل تامین مالی و پوشش بیمه و ریسک برخوردار خواهند شد.
امکان بازدید شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها از مناطق عملیاتی
مدیر امور پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران بازدید از مناطق عملیاتی نفت و گاز از سوی شرکت‌های دانش بنیان و فعالان استارتاپی این حوزه را موضوعی ضروری خواند و گفت: این مدیریت در نظر دارد با هماهنگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام‌های لازم را برای بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها از مناطق عملیاتی نفت و گاز انجام دهد.
طالقانی تصریح کرد: بنده به زعم خود معتقدم فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها با حضور در مناطق عملیاتی می‌توانند از نزدیک با تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز صنعت نفت و گاز آشنا شده و بر اساس نیازمندی‌های موجود، موضوع‌های پیشنهادی خود را ارائه کنند.
وی از تفکر فناورانه و نوآورانه به عنوان هدف اصلی مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران یاد کرد و با تاکید بر ضرورت ارتقای سطح دانش و فناوری سازندگان داخلی افزود: تولید فناورانه باید سرلوحه کار تولیدکنندگان داخلی باشد و ما نیز به عنوان دستگاه حاکمیتی در حمایت از استمرار فرآیند تفکر فناورانه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد و امیدواریم بازدید از مناطق عملیاتی برای دستیابی به این مهم راهگشا باشد.
این مقام مسئول در ادامه به مجموعه شهرری که قرار است از سوی وزارت نفت در اختیار فعالان دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها قرار گیرد، اشاره و تصریح کرد: مطالعات اولیه و جانمایی ساختمانی برای استقلال شرکت‌ها در آن محل انجام شده است و همچنین طرح پیشنهادی بررسی و ارزیابی شده و هم‌اکنون تعیین ساختار اجرایی و نحوه گردش کار مدیریتی در دست اقدام و بررسی است و همین‌طور برنامه‌ریزی‌ها با توجه به نظر مقام عالی وزارت اصلاح شده که امیدواریم در آینده‌ای نزدیک شاهد راه‌اندازی و استقرار در این مکان باشیم.
مدیر امور پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در پاسخ به این سوال که اغلب شرکت‌های استارتاپی از نبود دسترسی به اطلاعات دستگاه‌های دولتی گلایه‌مندند، گفت: باید در سایه یک تعامل سازنده نیازها به‌درستی شناسایی شده و دو طرف نسبت به توانایی‌های یکدیگر به آگاهی کامل دست پیدا کنند که البته استارتاپ‌ها در حوزه آی‌تی به دستاوردهای قابل توجهی رسیدند که باید این موضوع در دیگر بخش‌های صنعتی کشور نیز جاری شود.
وی از اولویت‌بندی موضوع‌های کاری، پیدا کردن یک مدل اقتصادی مرتبط و سازنده با موضوع پیشنهادی و در نهایت عملیاتی کردن طرح‌ها و پروژه‌ها به عنوان گام‌های بعدی فعالیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها یاد کرد و یادآور شد: البته از این مسئله نیز نباید غافل ماند که معیار سنجش دانش‌بنیان بودن یک شرکت، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که دست‌درکاران این عرصه باید قبل از هر اقدامی جایگاه خود را در این معاونت به اثبات برسانند.
طالقانی از وجود یک راهبر به عنوان حلقه مغفول در شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها یاد کرد و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان باید بدانند که دستیابی به اهداف محقق نخواهد شد، مگر اینکه از وجود یک راهنما بهره‌مند شوند. اگر شرکت‌های دانش‌بنیان با ادبیات بازار آشنا نشده و خود را به تجهیزات مورد نیاز مجهز نکنند، نمی‌توانند دوام بیاورند. البته ما نیز به عنوان دستگاه‌های حاکمیتی باید تحمل و ظرفیت خودمان را بالا ببریم.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/162776/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدال اپل و اسپاتیفای بر سر قوانین اپ استور همچنان ادامه دارد

کوالکام از تراشه اسنپدراگون X پلاس رونمایی کرد؛ سلاح اقتصادی ویندوزی‌ها برای نبرد با مک‌بوک‌ها

ارتباط مغز و کامپیوتر؛ رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد

گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود

سناتو آمریکایی خواستار جلوگیری از فروش تمام کالاها به هواوی شد

موجودات فضایی‌ بازی Exodus نژادهای متنوعی خواهند داشت

تلگرام با 15 قابلیت جدید نفس را در سینه واتساپ حبس کرد

اپل واچ سری X احتمالا از مادربرد با طراحی باریک‌تر استفاده خواهد کرد

مبارزه مرد آمریکایی با تمساح!

حمایت جالب فعالین رسانه‌ای دنیا از اعتراضات ضد صهیونیستی دانشجویان آمریکا

نماهنگ «فلسطین تنها نیست» با نوای مهدی سلحشور

اگر کسی به یاد گناهان گذشته اش افتاد بداند ذات اقدس الهی به یادش انداخته

تفال/ سالها دل طلب جام جم از ما می‌کرد

تقویم تاریخ/ بیانیه سازمان ملل علیه سلاح‏های شیمیایی عراق بر ضد ایران

دریاچه ای زیبا در نیوزلند

حکمت/ گناهِ ثروتمندی

محافظت دانشجویان هاروارد از دانشجویان مسلمان هنگام خواندن نماز

آیا جن‌ها هم زاد و ولد دارند؟

خانه مورد علاقه سرخپوشان/ عکس

برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند

فال روزانه جمعه 7 اردیبهشت 1403

دو تا کلیه محکم و پرکار، در عین حال ترد و کرانچی!

صفحه مجازی همسر سابق «مهدی قائدی» بسته شد

پخش برنامه «هفت» با اجرای بهروز افخمی از فردا

بازسازی سکانس مشهور ترانه علیدوستی توسط صهبا شرافتی

مهران مدیری با «پدر قهوه» به شبکه خانگی می آید

فروش 9 میلیاردی «مست عشق» در دو روز

این چه سوزشی است که بر جان من پدید آمد؟!

عکسی از بازیگر سریال «جومونگ» پس از سال‌ها

آقای ناخدا ما آدمای بدی نیستیم

این کار را با مدیرتان نکنید!

هشدار بارسا به ژاوی؛ رفتارت را درست کن

توخل در فکر شانس برتری بایرن مقابل رئال به روایت انیمیشن

فوتبالیست‌هایی که قوانین را مجاب به تغییر کردند!

تمرینات انفرادی پادشاه روی تشک

گل برتر هفته 30 لیگ برتر پرتغال

منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود

جعفری: استقلال لحظه آخر شانس آورد

واکنش رئیس لالیگا به ماندن ژاوی

پیام وزیر ورزش به‌ مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای

موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم امباپه به بایرن بیاید

تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد

سبکی خاص از لباس پوشیدن که دوباره مد شده است

اصولی ترین نکات در نگهداری از کیف‌های چرمی گران قیمت

زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟

اشتباهات کوچک اکثر ما زنان در آشپزخانه

توئیت مهدی فضائلی درباره سردار بلندپایه سپاه

تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی

پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی

اظهارات وزیر کشور درخصوص دور دوم انتخابات مجلس