ارتقاء استانداردهای تغذیه دانشگاهی/صنعتی سازی آشپزخانه ها
اجتماعی فرهنگی
بزرگنمايي:
جوانان نیوز -
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت ارتقاء کیفیت تغذیه دانشجویی گفت: باید به سمت صنعتی سازی طبخ غذا حرکت کنیم.
به گزارش پرتال دانشگاهی به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت (مفدا)، عباس عطوف در همایش رؤسا و کارشناس ان ادارات تغذیه دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور افزود: در حوزه تغذیه، بنا داریم که وضعیت موجود در سطح دانشگاههای علوم پزشکی را در دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری جهت نیل به استانداردهای لازم ارتقا دهیم.
وی خاطرنشان کرد: در بخش سخت افزاری صنعتی سازی آشپزخانه ها از برنامه های مهم اداره کل دانشجویی است که میتواند نقش بسیار مهمی در ارتقاء کیفیت تغذیه دانشجویی داشته باشد و افزایش رضایتمندی دانشجویان را در پی داشته باشد به همین جهت صنعتی سازی آشپزخانهها در برنامه عملیاتی سالجاری و سال آینده دانشگاه ها منظور شده است.
عطوف افزود: در بخش نرم افزاری ارتقاء و به روز رسانی سطح دانش و افزایش مهارتهای لازم برای روسای ادارات تغذیه و کارشناس ان مربوطه با اجرای برنامهها و کارگاههای آموزشی ملی و منطقهای ، تشکیل کارگروه تخصصی تغذیه با حضور برخی روسای مجرب ادارات تغذیه دانشجویی دانشگاه ها و اساتید تغذیه انجام می گیرد.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: اصلاح فرآیندها و بازنگری آیین نامهها، اعتبار سنجی دوسالانه غذاخوری ها و زمینه سازی برای تبادل نظر مستمر دست اندرکاران حوزه تغذیه دانشجویی در فضای مجازی از مهم ترین برنامه های اداره کل دانشجویی است.
منبع
-
دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰:۰۲
-
۱۱۹ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/22607/