آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه خورش تره فرنگی دخترونه پسرونه

طرز تهیه خورش تره فرنگی
  بزرگنمايي:

آریا جوان - خورش تره فرنگی یکی از انواع خورش های خوشمزه و جدید ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش تره فرنگی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر سینه یا ران مرغ 450گرم تره فرنگی 500 گرم نعنا تازه 100 گرم جعفری تازه 300 گرم پیاز 1 عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی طرز تهیه خورش تره فرنگی مرحله اول برای تهیه خورش تره فرنگی خوشمزه ابتدای کار ساقه های تره فرنگی را به اندازه های دلخواه خرد می کنیم، سپس می شوییم تا گل و لای آن کاملا شسته شود. در ادامه تره فرنگی را درون آبکش می ریزیم. مرحله دوم حالا اجازه می دهیم آب اضافی تره فرنگی کاملا خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس تره فرنگی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب اضافی تره فرنگی تبخیر شود. مرحله سوم در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه حاوی تره فرنگی می ریزیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا کاملا سرخ شوند. در ادامه جعفری و نعنا را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. مرحله چهارم حالا جعفری را به همراه نعنا روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه سینه یا ران مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم، سپس تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. در ادامه زمانی که روی گوشت مرغ کف ایجاد شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس آب مرغ را دور می ریزیم و تکه های مرغ را می شوییم. مرحله ششم حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم. مرحله هفتم در این مرحله مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس بوی خامی زردچوبه از بین برود. در ادامه تکه های مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم. مرحله هشتم حالا تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ درون آب جوش بماند تا نیم پز شود، سپس تره فرنگی را به همراه جعفری و نعنا به مرغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیوفتد. مرحله نهم در نهایت نمک و فلفل خورش را اندازه می کنیم. در ادامه می توانید مقداری آب لیمو ترش تازه یا آبغوره به عنوان چاشنی خورش استفاده کنید. در آخر خورش را درون یک ظرف مناسب بریزید، سپس به همراه پلو زعفرانی سرو کنید. نوش جان.

خورش تره فرنگی یکی از انواع خورش های خوشمزه و جدید ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش تره فرنگی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه یا ران مرغ450گرم
تره فرنگی500 گرم
نعنا تازه100 گرم
جعفری تازه300 گرم
پیاز1 عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
طرز تهیه خورش تره فرنگی
مرحله اول
برای تهیه خورش تره فرنگی خوشمزه ابتدای کار ساقه های تره فرنگی را به اندازه های دلخواه خرد می کنیم، سپس می شوییم تا گل و لای آن کاملا شسته شود. در ادامه تره فرنگی را درون آبکش می ریزیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم آب اضافی تره فرنگی کاملا خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس تره فرنگی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب اضافی تره فرنگی تبخیر شود.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه حاوی تره فرنگی می ریزیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا کاملا سرخ شوند. در ادامه جعفری و نعنا را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله چهارم
حالا جعفری را به همراه نعنا روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه سینه یا ران مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم، سپس تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. در ادامه زمانی که روی گوشت مرغ کف ایجاد شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس آب مرغ را دور می ریزیم و تکه های مرغ را می شوییم.
مرحله ششم
حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس بوی خامی زردچوبه از بین برود. در ادامه تکه های مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم.
مرحله هشتم
حالا تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ درون آب جوش بماند تا نیم پز شود، سپس تره فرنگی را به همراه جعفری و نعنا به مرغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیوفتد.
مرحله نهم
در نهایت نمک و فلفل خورش را اندازه می کنیم. در ادامه می توانید مقداری آب لیمو ترش تازه یا آبغوره به عنوان چاشنی خورش استفاده کنید. در آخر خورش را درون یک ظرف مناسب بریزید، سپس به همراه پلو زعفرانی سرو کنید. نوش جان.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/781428/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان برگزاری رویداد پلی استیشن لو رفت

تفرجگاه عصرگاهی در دریاچه جینجی، چین

وقتی رفتی سرکار ولی خوابت میاد

حکمت/ مدارا کنید تا خوشایند باشید

این خوراکی ها را برای افزایش طول عمر بخورید

تیزر سینمایی خاطره انگیز «مهریه بی بی»

20 فیلم برتر تاریخ سینمای ژاپن

مدیر رادیو معارف؛ از مدیریت کنداکتور تا شروعِ «عصر جوانی»

من که می‌دونم بچه دوراهی قپون هستی!

چند اتفاق قطعی در جدول لیگ برتر!

معضل فرانسه برای المپیک؛ انباشت زباله و انبوه بی‌خانمان‌ها

تیری آنری: این است رئال مادرید

طلسم هری‌کین؛ هیچ تیمی با او جام نمی‌آورد!

ستاره بایرن: وینیسیوس بهترین بازیکن دنیاست!

برترین گل‌های هفته بیست و پنجم لیگ برتر ایران

انتقاد تند توخل از داوری

باشگاه استقلال محکوم شد

کامنت ابوالفضل جلالی زیر پست فرهاد مجیدی غیب شد!

قضاوت داوران ایرانی در تورنمنت کافا

بانوی ایرانی ناظر دیدار فینال جام باشگاه‌های فوتبال آسیا شد

اهمیت رابطه محبت آمیز پدرها با دخترانشان

قابل توجه شوهران! روش رفتار با خانمی که از پدرش محبت ندیده است

پس لرزه ادعای زیباکلام درباره جنگ ایران و عراق

سه شرکت‌ بیمه با پرداخت خسارت به نفتکش آمریکایی توقیف‌ شده توسط ایران مخالفت کردند

سفرای جدید قزاقستان، فنلاند و صربستان رونوشت استوارنامه خود را به امیرعبداللهیان تقدیم کردند

خاطرات هاشمی رفسنجانی؛ پاسخ رهبری به تصمیم شمخانی و خاتمی برای کاندیداتوری در انتخابات

کنایه آذری جهرمی به دولت رئیسی: آمارِ دروغ یا دروغِ آماری؟

داستانک/ طعم خوب هدیه

یک شهر کوچک اما زیبا در ایتالیا

یاد میدن چگونه شوهر خود را مسخره کنیم!

«اخت الرضا» و «همه دختران من» در آخر هفته تلویزیون

اشک‌های باورنکردنی یک استقلالی در آزادی

نویر: خود را در لندن دیدیم و اکنون نمی‌توانم صحبت کنم

اولین واکنش تیلور بعد از پیوستن به کابوی‌ها

نظر هاشم بیک‌زاده درباره بازیکن جدید پرسپولیس

تشکر بیک‌زاده از کمیته انضباطی برای حضور بانوان در بازی پرسپولیس

ایده جالب هاشم بیک‌زاده برای تغییر نام استقلال و پرسپولیس

توضیحات هافبک تیم ملی فوتبال بانوان درباره تورنمنت کافا

پاداش 20 میلیونی برای قهرمانی فوتبال بانوان زیر 18 سال

کل‌کل هاشم بیک‌زاده با شریفی مقدم و مجید یحیایی

شکایت سپاهان از مدیرعامل و معاون باشگاه پرسپولیس

جنایت باورنکردنی دختر 10ساله همه را شوکه کرد

عکسی متفاوت از دوران جوانی وزیر اطلاعات دولت هاشمی رفسنجانی

نخستین شناور آتشخوار تندروی کشور به ناوگان ایمنی قشم پیوست

جنجال جدید احمدی‌نژاد در خارج از کشور؛ مدل سخنرانی او تغییر کرده است؟

ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن

مناظر خارق العاده ایسلند

نمایی خاص از برج خلیفه در دبی

3 دلیل برای ممنوعیت «حشاشین»

احکام محمد رسول اف صادر شد